Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Güvenilirsiniz! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda yeni ve beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İşlerinize verdiğiniz önemi net olarak belli etmeniz gerekmekte. Bilinçli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Amaçlarınıza uygun adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tembellik etme meyiliniz bir hayli yüksek. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeye çalışın. Geri planda durma arzunuz ve istediğiniz varsa buna uygun adımlar atmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir. Koşulları mutlaka lehinize çevirmelisiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğa burçları, bugün sabırlı ve kararlı bir şekilde hareket etmelisiniz. Finansal konularda yeni fırsatlar ortaya çıkabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşiniz veya kuzeniniz sizinle birtakım sırlarını, sorularını paylaşabilir. İyi bir dinleyici ve yol gösterici pozisyonunda yer almanız karşı tarafla aranızdaki güven temasını güçlendirecektir. Sevgilisi olan bir Boğa burcuysanız partnerinizi sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle uyarabilirsiniz. Uzun zamandır seyretmek istediğiniz filmi izlemek için kendinize vakit yaratabilirsiniz

5 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yürüdüğünüz yolun nereye çıkacağını kestiremediğinizde bundan vazgeçmemelisiniz. Belirsiz hissettiğiniz anlarda durup düşünebilir, neler yapabileceğinizi planlayabilir ve bu hissinizin gerçekliğini sorgulayabilirsiniz. Ancak hiçbir şeyin yarın kendinizi görmek istediğiniz resimden daha etkili olmasına müsaade etmeyin.

5 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek sizi daha keyifli kılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşabilirsiniz. Gün içinde farklı fikirlerinizle etrafınızdakilerin ilgisini çekebilirsiniz. Öğleden sonra yakın çevreniz ve kardeşlerle ilgili konuları öncelik kazanabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bereketiniz artsada aklınız duygusal meselelerde. Geçmiş tünelini ziyaret etme günü olacak. Hatıralarınız yüzünüzde gülümsemeler belirmesine sebep olabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni şeyler için kendini oldukça istekli görebilirsin. Yapmak istediğin değişiklikler için daha fazla beklemeyeceksin. Bir an önce harekete geçmek istediğin sonuca ulaşmanı sağlayacak. Arkadaşlarınla beraber daha çok zaman geçirmek iyi olacak.

5 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok iyi tanımadığınız biri, diğer insanların karşı çıkabileceği bir fikir önerebilir ancak siz bunda bir çeşit fırsat görüyorsunuz. Enerjinizi bunu gerçekleştirmek için kullanın ve bu kişiye sonuna kadar arkasında olduğunuzu hissettirin. Artık hiçbir şeyi yarım bırakamazsınız. Enerjinizi tamamen olaylara vermelisiniz. Şu anda arzuladığınız heyecanı ve başarıyı kendinize vermenin tek yolu risktir. Gün, sizi biraz tedirgin ediyor gibi görünüyor ama gerçekten endişelenecek bu kadar çok şey var mı? Sizi gözetleyen ve koruyan daha yüksek bir güç var, sizi her zaman doğru yöne yönlendireceğine inanın.

5 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her anlamda tatmin sağlayacak işlerden hoşlanmanıza rağmen, olaylara aktiflik kazandırmak için zamana ihtiyacınız var. Jüpiter ve Uranüs, burcunuzda geri giderken olabilecek sorunları önlemek için, küçük molalar vermelisiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün sosyal çevrenizle beraber kalıcı kararlar alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda yeni sözleşme, anlaşmalar gündeme gelebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Boş yere sinirlenmezseniz keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Hayal dünyanız o kadar geniş ki, fanteziler bir türlü peşinizi bırakmıyor. Zaman zaman sadakatinizi kolaylıkla yitirebileceğinizi düşünüyorsunuz. Sevdiğiniz iki dostunuz arasında sizi düşündüren bir sorun var. Bu sorunu çözmek için diğer arkadaşlarınızdan yardım almanız gerekebilir. Parayla ilgili haklı olduğunuz bir konuda haksızlığa uğrayabilirsiniz. Yaşadığınız sağlık sorunlarını siz pek kafanıza takmasanız da sizi sevenler bu konuda endişeli gibi.

5 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 00' 47" R
Ay
Boğa
16° 52' 50" R
Merkür
Başak
21° 05' 34" R
Venüs
Terazi
28° 03' 55" R
Mars
Yengeç
09° 42' 59" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 01"
Satürn
Balık
15° 01' 19"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 27"
Chiron
Koç
22° 14' 20"
Lilith
Terazi
09° 19' 06"
True Node
Koç
06° 38' 06"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>