Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Net Konuşmalar Yapıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Karmaşık gibi görünen tüm etkileri yavaş yavaş lehinize çevirme şansınız da var. Her şey için daha hazırlıklı olmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi çok fazla yüklenmekten kaçınmanız gerekiyor. Hata yapma şansınız yok. Neler yapabileceğinizin farkına varmalısınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Tüm gelişmeleri lehinize çevirmek için biraz daha beklemede kalmalısınız. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fiziksel olarak güçlü ve zinde hissedebilirsiniz. İşlerinizi tamamladıktan sonraki süreci kendinize ayırabilir, eksiklerinizi tamamlayabilir ya da sizi dinlendireceğine inandığınız bir konuya zaman ayırabilirsiniz. Özbakım sadece kozmetik ürünleriyle yapılmaz; bunu kendinize ve çevrenize hatırlatacağınız bir gündesiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi sağlamak için fırsat bulabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlardan uzaklaşarak kendi düşüncelerinize odaklanabilir ve duygularınızı derinlemesine keşfedebilirsiniz. İş ve sosyal hayatınızda ise sakin ve sabırlı bir tutum sergilemek size olumlu sonuçlar getirebilir. İletişimde karşı tarafa anlayışlı ve açık bir şekilde yaklaşarak olası sorunları çözebilirsiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yorgun hissettiğin için bugün evde vakit geçirmek isteyebilirsin. Yaptığın planı iptal etmek canını sıkabilir. Ek vitaminlerle kendini en kısa zamanda toparlamak isteyeceksin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan, partnerinin kısıtlayıcı tavırları seni rahatsız etmeye başlıyor. Bu konuyu partnerinle net bir şekilde konuşmak isteyeceksin.

7 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Davranışlarınızın sonuçlarına odaklanın, emin olmadığınız konularda aksiyon almaktan kaçının. Kendinizi koruma içgüdüsüyle hareket etmelisiniz. Ruhsal gücünüzü koruyup, çözüm odaklı olmanızda fayda var.  

7 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşinizle ilgili maddi konular yerini kişisel hedefleriniz konusuna bırakıyor. Bu durum şu an yapmakta olduğunuz işinizi ve varsa birlikteliğinizin temellerini düşünmenize yol açabilir. Kişisel hassasiyetlerinizi hayatınızın içinde daha belirgin bir unsur olarak ortaya çıkarabilirsiniz. Yenilik ve yenilenme konusu ön plana çıkabilir, değişimler yaşanabilir.

7 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğunuz hal ve evrene ilginiz arttıkça dolaylı yoldan çekim yasasını da aktive ederek isteklerinize bilgi çerçevesinde ulaşabileceksiniz.

7 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlara kibar davranmalı ve onların kalbini kazanmalısın. Çevrendeki insanlara incelikli davranışlarda bulunman hiç beklemediğin kapıların sana açılmasını sağlayabilir. Bugün sosyal ilişkilerinde dikkatli olmalısın.

7 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün sizi iç dünyanıza özellikle dikkat etmeye teşvik ediyor. Gereksiz endişe ve suçluluk duygusundan vazgeçebilirsiniz. Şimdi, en azından duygusal olarak bir ara vermenin zamanı geldi. Sizi yenilemeye ve iyileştirmeye yardımcı olan aktivitelere yönelirsiniz. Bugün ilerleyen saatlerde, değişikliklerin size dayatıldığı hissinden kaynaklanan hayal kırıklıkları ve özellikle arkadaşlıklarla ilgili olarak her şeyi olduğu gibi tutma arzusuyla mücadele ediyor olabilirsiniz. Kontrol edemeyeceğiniz veya değiştiremeyeceğiniz şeyler hakkında takıntılı bir şekilde düşünmekten kaçının ve bunun yerine olası çözümlere odaklanmaya çalışın.

7 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili boğalar, bugün dış görünüşünüzle alakalı değişiklik yapmak isteyebilirsiniz.. Alacağınız kararlar kalıcı etkilere sebep olacaktır. Kararlı ve sabırlı olmanız size başarının kapılarını açıyor. İnatçı tavrınızı biraz esnetebilirseniz psikolojik açıdan daha rahat hissedeceksiniz

7 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

7 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün kendinizi huzurlu, dinç ve güvende hissedebilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuksal alanda bazı krizsel süreçler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde, aldığınız kararları yaşama geçirme konusunda inatçı olacaksınız. Sosyal atılımlarda, onun desteğini yoğun bir şekilde hissedeceksiniz. Mantıklı davranışlar paralelinde entelektüel ilişkilerinizi doğru rotaya çekmeye çalışmalısınız

7 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 18' 42" R
Ay
Boğa
05° 42' 31" R
Merkür
Akrep
06° 57' 24" R
Venüs
Yay
00° 28' 55" R
Mars
Yengeç
23° 14' 52" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 16" R
Satürn
Balık
13° 22' 34"
Uranüs
Boğa
26° 24' 30"
Neptün
Balık
27° 47' 52"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 10"
Lilith
Terazi
12° 16' 26"
True Node
Koç
06° 35' 55"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:02

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>