Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sağlığına Önem Veriyorsun! Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Daha duygusal hissedebilirsiniz. Gelişmeler üzerinde etkinlik göstermek isterken biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

Mesleğinizle ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha kontrollü olmaya çalışın. Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeniz gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Maddi olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi artırmak için hareket etmeli, gereksiz şeyleri bırakmalı, hayatınıza heyecan katmalısınız. Güçlü bir duruşla işlere girişin, bu şansınızı artırabilir. Spor, beslenme, sağlık kontrolü gibi yaşam tarzı seçeneklerine odaklanın.

9 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Boğa burcunu etkileyen enerjiler, duygusal olarak kararlı ve istikrarlı olmanızı destekleyebilir. İş ve kariyer hayatınızda sabırlı ve adanmış bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Aynı zamanda ilişkilerinizde sağlam temellere dayalı adımlar atabilirsiniz. Maddi konularda dengeli ve ölçülü olmanız önem taşıyor. Sağlık açısından ise beslenmenize dikkat etmeniz faydalı olabilir. Bugün kendinize zaman ayırarak dinlenmeye önem vermelisiniz. Umarım gününüz harika geçer!

9 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Mars’a ev sahipliği yapıyorsun. Hayatın yoğun temposundan sıkılmış olabilirsin. Daha sakin bir yaşam istiyorsun. Yatırımlarını şehirden uzak bir yerde ev almak için kullanmak isteyebilirsin. Bu konuyu uzun zamandır gayrimenkul işiyle ilgilenen bir arkadaşınla konuşacaksın. Seni rahatsız eden sağlık problemlerin yüzünden uzmanlarla görüşeceğin bir dönem başlıyor.

9 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık hayatınızda olmayan, olmayacak insanları düşünmeyi bırakmalısınız. Düşünecek bir şeyler olsaydı bunu beraber yapabilirdiniz ama bazı yollar yalnız yürünmelidir. İnsanlarla mücadele etmek ya da sizinle uğraşmalarına mahal vermek yerine kendi uğraşlarınıza, içinize dönün.

9 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde olumlu değişiklikler ve sürprizler söz konusu olabilir. Aynı zamanda olaylara bakış açınızı değiştirebilecek fırsatlar da var.

9 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mars burcunuza girerken, daha iddialı ve daha hırslı olacaksınız. İş dünyasında yeterince uzun süredir yükselen yıldızsınız; şimdi, olabileceğinizi bildiğiniz büyük bir yıldız olmanın zamanı geldi.

9 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı konularda sana yanlış yapıldığını düşünebilirsin. Haksızlığa uğradığını düşünmek seni biraz fazlaca yorabilir. Hakkını aramak ve bu davranışı sana layık gören insanlarla yüzleşmek ise kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak. O yüzden bugün geri çekmemelisin kendini.

9 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, bugün size hayatınızın belirli bölümlerini hatırlatma eğilimindedir. Bunlardan bazıları karar vermeyi geliştirdiği ve hayatınızda daha fazla düzen yaratmanız için size ilham verdiği için memnuniyet vericidir. Dağınıklığı ve zihninizi aynı anda temizlemek iyi hissettiriyor. Ayrıca, kendi kendini sınırlayan tutumlara sahip olduğunuzu da fark edebilirsiniz. Başlangıçta cesaretiniz kırılsa da kendinize inandıkça, daha büyük bir güvenin tadını çıkaracaksınız. Son zamanlarda daha cesaretli hissediyor olsanız da bugün yavaşlamanız ve bazı engellerle başa çıkmanız gerekebilir.

9 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeden kendinizi ifade etmenin yollarını bulabilirsiniz. Platonik duygular için ideal bir dönem

9 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

9 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgili konular ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı gizlemek sizi rahatsız ediyor. Koruma içgüdünüz yüzünden, olumsuz tepkilerinizi yakınlarınızdan çıkarıyorsunuz. Bugün Ay'dan aldığınız etkiler sayesinde, daha cesaretli davranabilirsiniz. Paylaşım konusunda rahat davranmalı ve çevrenize güvenmelisiniz.

9 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 52' 08" R
Ay
Akrep
09° 33' 35" R
Merkür
Aslan
28° 18' 06" R
Venüs
Terazi
11° 35' 29" R
Mars
Yengeç
01° 55' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 11"
Satürn
Balık
16° 02' 24"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 57"
Lilith
Terazi
07° 49' 27"
True Node
Koç
06° 41' 52"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>