İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Denge Arayışındasın Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, amaçlarınıza uygun hareket etmeniz daha iyi olabilir. Duygusal olarak kendinizi toparlamayı başarabileceksiniz. Karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışın.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. Kendinizi yorgun hissedebileceğiniz anlar da olacaktır. Tersliklerden uzak durmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Araştırma yaparken ya da sosyal medyada seçici davranmak sizin için bir kurtarıcı olabilir. İçi boş konuları hayatınızdan çıkardığınızda, yetilerinizi farklı konularda da değerlendirebileceğinizi görebilirsiniz. Seçimlerinizde, tercihlerinizde insanlık için küçük sizin için büyük değişimler yapabilirsiniz. Eğer doğru kararı ve hamleyi ortaya koyabilirseniz insanlık için de büyük olabilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, İkizler burcundaki kişiler için iletişim becerileri ön plana çıkıyor olacak. Duygularınızı açık bir şekilde ifade etmek ve anlaşılabilir bir dille iletişim kurmak bugün oldukça önemli olabilir. Aynı zamanda kendinizi dinlemeyi unutmayın ve iç sesinizi duymaya çalışın. Bugün, iletişime ve anlama kapasitenize odaklanarak, fikir alışverişlerinden, etkileşimlerden ve yeni bağlantılardan keyif alabilirsiniz. Hayatınızda pozitif değişimler yapmaya yönelik kararlar alabilir ve fırsatları daha iyi değerlendirebilirsiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir İkizler burcuysan,hayatında dengeli ve sakin bir tavır sergilemek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan, partnerini ailenle tanıştırmak isteyebilirsin. Aile onayının ilişki için önemli olduğunu düşünebilirsin. Diş eti rahatsızlıklarına dikkat!

10 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda sizi tatmin etmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu bir vazgeçişin değil belki ama bir değişimin ayak sesi olabilir. Üstlerinizle, bir arada olduğunuz kişilerle bir çözüm bulmak adına konuşabilirsiniz ancak öncesinde kendi içinizdeki kavgayı bitirmelisiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizdeki olayları algılamakta zorlanabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki işlerin içinde kendinizi dağılmış hissedeceğiniz zamanlar olabilir. Bazı konularda bitişler yaşanabilir. Sabırlı olmanızda fayda var. Geliştirmek istediğiniz işlerde kendinizi rahat hissetmeyebilirsiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizle ilgili kararları almayı sezgisel olarak ilerleyen günlere erteleyecek, bugünü hayatınız el verdiğince zihinsel tatil modunda geçireceksiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarına destek olmak ve onların sorumluluklarına yardımcı olmak aranızda daha iyi bir arkadaşlık anlayışı sağlayabilir. "Yaparsın, sonra halledersin" demek yerine "Nasıl yapalım" demek daha doğru olacak senin için.

10 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün duygusal olarak oldukça meşgulsünüz. Çevre oluşturma ve yenilikçi çalışmalarla ilgili faaliyetler iyi sonuç verebilir. Motivasyon ve enerji dolusunuz. Gün ilerledikçe hayatınızı önemli şekillerde daha güvenli hale getirmeye odaklanmak da kolaydır. Dikkatiniz iyileşmenize, rahatlamanıza, baskıyı azaltmanıza ve temizlemenize yardımcı olan dünyevi, rahatlatıcı ve doğal aktivitelere yönelir. Bazı yarım kalan işleri, özellikle de finansal olanları tamamlamak mümkün olabilir. Birine olan bağlılığınızı göstermek odak noktası olabilir veya birinin size olan bağlılığını açıkça görebilirsiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça hareketli ve enerjik bir gün sizi bekliyor. Kararsız kaldığınız konularda bilgi toplayarak netliğe kavuşturabilirsiniz. Zihinsel olarak ne kadar net olursanız yaşamınıza çektiğiniz problemlerin de çözüldüğünü göreceksiniz.

10 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

10 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. İş hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

10 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yüreğinizdeki düşüncelerinizi sözel olarak ifade etmekten sakınabilirsiniz. Kendi içinizde yalnızlığı tercih etme yada gerçeklerden kaçma isteğiyle uzak durmayı tercih edebilirsiniz. bugün alkolizm yada bağımlıkla alakalı konularda çok dikkatli olunuz. İçinizde bulunduğunuz şartlar sizi zorladığında yaşamı daha kolay hale getireceğini düşündüğünüz bu tip alışkanlıklara meyledebilirsiniz. Oysa bunların kurtarıcı olmadığını iyi bilmelisiniz. Böyle durumlarda müzik dinlemek ve kitap okumak iyi gelecektir. Bugün, çevrenizdeki insanlar sizi engellenmiş ve hüzünlü görebilirler ve siz bunun farkında olarak abartılı ifade tarzı ile suskunluk arası karışık bir görüntü sergilersiniz. Kimsenin sizin durumunuzu anlamasını ve size yardımcı olmak için girişimde bulunmasından hoşlanmazsınız. Kendi kendinize yetme isteğiniz yoğun olduğu kadar kalabalıklarda kendinizi gösterme enerjilerinizin de yüksek olacağını biliniz.

10 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>