İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Arkadaşlarına Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, fikirlerinizi birlikte olduğunuz kişiye aktarmakta sorun yaşamayacaksınız. Kuracak olduğunuz diyalogların olumlu anlamda geri dönüş sağlama ihtimali var. Olumsuzlukların son bulabileceği bir gündesiniz.

Mesleki anlamda daha net adımlar atabilirsiniz. Araştırmacı yönünüz, başarıya ulaşma noktasında size çok yardımcı olacak. Tüm gelişmeleri daha yakından takip etmeye devam etmelisiniz.

Gelir ve gider arasındaki problemleri masaya yatırmalı ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Elinize geçen maddi gücü daha doğru yönetmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizle ilgili bazı geri dönüşler size sorgulama ve muhasebe yaptırabilir. Telafi ve iyileştirme çabası gerektiren konulara yakın durmalısınız. Bugün yaşantınıza kattığınız herhangi bir konunun gelip geçici olacağını düşünmek büyük bir yanılgı olabilir.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Fikirlerinizi açık ve net bir şekilde ifade etmek, karşılıklı anlayışı güçlendirebilir. Aynı zamanda kendinize zaman ayırarak içsel denge ve huzur arayışı içine girebilir, duygusal olarak da dengeyi sağlamak adına adımlar atabilirsiniz. Bugün kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve isteklerinizi net bir şekilde belirleyin. Umarım gününüz harika geçer!

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Manevi değeri çok yüksek bir eşyanı kaybettiğini fark ediyorsun. Evini dip bucak arasan da eşyanı bir türlü bulamıyorsun. Anneden yardım isteyeceksin. Uzun yıllardır görüşmediğin bir ilkokul arkadaşınla sosyal medya aracılığıyla tekrar iletişim kurabilirsin. Yüz yüze görüşmek için plan yapacaksınız.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın anlamını sorgulayabilir, yanılgılarla karşılaşabilirsiniz. Geçmişe dönmek yerine anlamaya ve değişime devam etmeniz, şansınızı da beraberinde getirecektir. Hukuksal konularda yeni gelişmeler, bazı eksikler gündeme gelebilir.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi canlanmış ve zinde hissedeceksiniz. Aynı zamanda ayın burcunuza girmesi ile düşüncelerinizdeki derinlikte artabilir. Daha heyecanlı ve hızlı tepkiler vermeye eğilimli olabilirsiniz. İnsanlar tarafından çabuk fark edilebilirsiniz. Yeni ilişkilere de aynı hızla başlayabilirsiniz. Ancak bu yeni ilişkilerin gelip geçici bir yapıda olmaları oldukça yüksek bir olasılık.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aklınıza gelebilecek ilham ihtimallerine ve içinizden geçebilecek yeni projelere karşı hazırlıklı olun. Planlarınızı çevrenizle de paylaşacaksınız.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün şanslı bir gündesin. Önem verdiğin konularda iyi sonuçlar elde edebilirsin. Bu güzel şansını ve enerjini senden almaya çalışanlara karşı dikkatli olduğun sürece keyifli bir gün seni bekliyor olacak.

9 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bu günde, kendinizi ifade etmek veya açılmak için daha fazla fırsata sahip olmanız konusunda kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Başkalarını desteklemek ve bunu yaparken harika hissetmek için iyi bir zaman. Perde arkasında çok şey oluyor ve heyecanla doluyor olabilirsiniz. Bu coşkuyla bile bugünün çoğu durumu değerlendirmeye, arka planda kalmaya ve dikkat çekmemeye çalışmakla geçiyor. Zihninizi genişleten ve kalbinizi açan yeni bir bakış açısı, yaşam tarzı veya fikirle tanışabilirsiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Emir almaktan hoşlanmadığınız için, size aktarılan düşüncelere hemen tepki gösterebilirsiniz. Diretme ve direnme konusunda dengeli davranmalısınız. Beklentileriniz gerçekleşmediği zaman çok üzülüyorsunuz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; kendinizi enerjik, atak hissedebilirsiniz. Duygularınızı rahatlıkla dile getirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

9 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yerinizde duramayacağınız, yakınlarınıza vakit ayırmak isteyeceğiniz bir gün. Bugün eğitim konularına odaklanabilir; yeni bir şeyler öğrenmek, keşfetmek isteyebilirsiniz. Hızlı düşünmek detayları kaçırmanıza sebep olabilir. Sabırlı olursanız daha huzurlu olacaksınız.

9 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>