İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Harcamaların Artabilir! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal karmaşalar yaşanabilir. Sorunların sona ermesini istiyorsanız, hareketlerinizi buna göre düzenlemeniz gerekmekte. İlişkinize verdiğiniz ve vereceğiniz önemin her açıdan belirleyici olabileceği bir gün olarak öne çıkıyor.

İkizler burcu bugünve kariyer alanında, mesleki açıdan daha kontrollü olmalısınız. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için adımlarınızı dikkatlice atmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece her şeyin daha iyiye gideceğini unutmamalısınız.

Bugün, parasal sorunlarınızı ve sıkıntılarınızı masaya yatırmalı, çözüm yolları aramalısınız. Öncelikleriniz konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz; bu nedenle dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Meraklı yönünüzü işlemek ve değerlendirmek için iyi bir gün olabilir. Kısa süreli eğitimler, workshoplarla ilgilenebilir; hem sosyal mecralarda hem de katıldığınız ortamlarda bu konuda araştırmalar yapabilirsiniz. Zamanınızı, kalbinizi neye adarsanız onun sonucunu alacağınızı unutmadığınızda; hiçbir anı öylesine yaşamak istemeyeceksiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin ve zekanızın ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Fikirlerinizi net bir şekilde ifade edebilecek, etrafınızdaki insanları etkileyebileceksiniz. Özellikleve sosyal ilişkilerinizde başarılı adımlar atabilir, insanlarla kolaylıkla iletişim kurabilirsiniz. Duygusal konularda ise mantıklı düşünmek ve kararlar vermek size iyi gelebilir. Her şeyin en iyisini hak ettiğinizi unutmayın.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Enerjik yapından hiç eser yok! Uykusuz bir gece geçirmiş olsan da bugünün Cumartesi olasını fırsat bileceksin lakin güne başlamakta zorlanabilirsin. Yoğunlaşan kahve tüketimine sağlığın için dikkat etmelisin. Arkadaşlarınla arana mesafe koymak isteyeceğin ufak tartışmalar yaşanacak. Evinle ilgili, hesaplarının dışına çıkabilecek ani harcamalar yapabilirsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık sorunlarınızın strese dayalı olduğunu unutmamalısınız. Hava değişimi, zorlu koşullar, dikkat gerektiren işlerin yoğunluğu gibi konuların dışında hayata ve kenidnize nasıl davrandığınızı da önemseyin. Bugün gıda takviyelerinden ruhsal takviyelere kadar, uzman görüşlerine sığınmanızda fayda var.   

14 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi psikolojik açıdan strese sokan koşullar olabilir. Neyse ki öğleden sonra kendinizi daha rahat ve özgür, olumlu koşullar içinde hissedebilirsiniz.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde başarılı olacağınız bir gündesiniz ancak yine de etrafınızdaki insanların söylediklerini ya da yaptıklarını kişisel algılama eğiliminiz olabilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içinde konuşulmayan konular gündeme yeniden gelebilir ve buna bir çözüm bulmanız gerekebilir. Açık ve net bir şekilde dile getirilen her his, yapıcı olan her eleştiri size farklı bakış açıları kazandıracaktır. Bugün bunu kazanmayı gerçekten isteyip istemediğinizden emin olmalısınız.

14 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişimde bazı yanlış adımlar atılabilir, sevgili İkizler ancak bunlar yararlı ve cesaretlendirici güzel bir atılımla sonuçlanabilir. Bir sorun hakkında konuşmak en faydalısı olabilir. Bugünün enerjileriyle, rehberlik aramak veya rehber olmak mümkün olabilir. Özellikle duygular konusunda inanılmaz derecede algılarınız açık. İç gözlem ihtiyacınız ile sosyal talepleriniz veya eğilimleriniz arasında biraz parçalanmış hissedebilirsiniz. Nitekim bu; kişisel, aile veya evle ilgili konuları çevreleyen şeyleri çözmek ve kararlar almak özellikle değerli bir zaman olabilir. Duygularınızın daha çok farkındasınız ancak makul miktarda nesnelliği koruyabilirsiniz ve özel biriyle bağ kurma fırsatı kendini gösterebilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatına odaklan ve lider ol. Sakın pes etme, yarattığın bir şeyler varsa onları koru. Düşünceli, yaratıcı, sıcak kanlı, duyarlı olmalısın. Kendine ve etrafındakilere zaman ayır. Duyarlı bir yaklaşım takip et, zorluklarla kibarca ve anlayışla uğraş.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat konularında özellikle kendiniz ve hayatınızla ilgili gelişebileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

14 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde sevgilinizle yaşadığınız problemlerle ilgili olarak konuşma zemini bulacaksınız. Birbirinize karşı anlayışlı davranarak sorunlarınızı çözme yoluna gidin. İş yaşantınızda bugünlerde değerlendirilmeye değer fırsatlar üst üste gelebilir. Bugün yapacağınız küçük bir toplantı sizi yeniden umutlandırıp önünüzü yeniden görmenizi sağlayacak. Bugünlerde yapmanız gereken bir ödeme için erteleme önerisiyle karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizle bağlantılı yaşayabileceğiniz stres sağlığınızı da etkileyebilir.

14 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 20' 33" R
Ay
Yengeç
17° 41' 20" R
Merkür
Akrep
14° 42' 20" R
Venüs
Yay
06° 35' 39" R
Mars
Yengeç
25° 26' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 41" R
Satürn
Balık
13° 09' 35"
Uranüs
Boğa
26° 13' 53"
Neptün
Balık
27° 40' 54"
Plüton
Oğlak
29° 40' 20"
Chiron
Koç
20° 49' 23"
Lilith
Terazi
12° 50' 05"
True Node
Koç
06° 23' 43"
Son Güncelleme : 23/10/2024 09:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>