İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sorunlar Çözülüyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Haziran 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, açısından olumlu etkiler alıyorsunuz. İçinizdeki kuşku ve kuruntuları kendinizden uzak tutabileceğiniz bir gün. Var olan sorunları ve sıkıntıları gidermek adına olumlu adımlar atabilirsiniz. Hassasiyet ortaya koyduğunuz sürece birlikte olduğunuz kişi de sizinle uyumlu adımlar atmaya başlayacaktır.

Sorumluluklarınız ve çalışmalarınız konusunda mücadele etmeye hazır bir izlenim ortaya koyuyorsunuz. Hırslı yaklaşımlarınız sayesinde olaylara biraz daha ciddiyetle yaklaşacaksınız. Denetimi elden bırakamayacağınız bir gün. Pozitif düşüncelerinizin yoğunluk göstereceği bugün içerisinde daha rahat adımlar atabilirsiniz.

Söz konusu maddi durumunuz olduğunda rahat tavırlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Elde etmek istediklerinize ulaşırken içinde bulunduğunuz duruma uygunluk gösteremeyeceğiniz bir gün. Maddi açıdan doğabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmeniz gerekmekte. Aksi halde, sorun ve sıkıntılar biraz daha artış gösterebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yerlere gitmek, bir hedefin peşine düşmek adına can atarken sizi engellemeye çalışan durumlar olabilir. Hislerinizi objektif bir şekilde dinlediğinizde izlemeniz gereken yolu daha net görebilirsiniz. Ailenizden ya da çevrenizden alacağınız bazı geri dönüşlerin, safiyi niyetten geldiğini düşünmek bu netliği bozabilir; gözü ve aklı açık olmanız gereken bir gündesiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak. Sosyal çevrenizde etkili iletişim kurabilecek, görüşlerinizi net bir şekilde ifade edebileceksiniz. İlginç fikirler ortaya atabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Aynı zamanda bugün gereksiz tartışmalardan kaçınmak ve objektif olmaya özen göstermek önemli olacaktır. Özellikle yakın çevrenizdeki insanlarla anlayışlı ve açık iletişim kurmaya çalışmalısınız.

14 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli İkizler burcuysan, eşinin ailesiyle yaşadığın problemleri çözdüğün bir gün oluyor. Her şeyin tatlıya bağlanmasından şüphesiz eşin çok mutlu oluyor. Yatırımlarınla kendine iyi bir araba almak isteyebilirsin. Acele davranmak istemiyorsun. İyi bir piyasa araştırması yaptıktan sonra kararını netleştireceksin.

14 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ilgili yeni planlar yapmak ya da bunlarla ilgili adım atmak için uygun bir gün olmayabilir. Psikolojik olarak gireceğiniz yola hazır olmadığınızı düşünüyorsanız, burada vazgeçmeyi değil hazırlanmayı düşünmelisiniz. Yediklerinize ve sizi yiyip bitiren sebeplere bir sınır çizmeniz gerekebilir.

14 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aile hayatınızda yeniden gündeme gelen konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konusu sizi uğraştırabilir. Emlak işlerinizde hareketlenmeler olabilir. Başkalarıyla paylaşımlarınız artabilir. Yaşadığınız olaylara iç sesinizle yaklaşmalısınız. Duygusal konularda sınırlandırılmış olduğunuzu hissedebilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde size fayda getirecek her konuyu mantığınız ile keşfedeceksiniz ancak hayal gücünüzü de kullanmanız yerinde olacaktır.

14 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatında sana sıkıntı veren konulara daha rahat odaklanabilirsin. Yolunda gitmeyen meseleleri çözmek ve bu konularda sağlam adımlar atmak önceliğin olacak. Senin için önemli kararlar alabileceğin bir gündesin.

14 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugünün enerjileri bir konu hakkında biraz objektiflik kazanmanıza yardımcı olacak. Bu, kişisel planlarınıza ve motivasyonlarınıza ilişkin potansiyel olarak değerli içgörülerin zamanıdır. Ayrıca bugün hayatınızdaki insanlara hoş bir bağlılık hissedebilirsiniz ve onları beslemekten, desteklemekten ve belki de onlara rehberlik etmekten büyük keyif alabilirsiniz. Fikirleri veya bakış açılarını özel biriyle paylaşmak, bağ kuran bir deneyim olabilir. Gün, zamanınız ve enerjiniz konusunda cömert olmanızı sağlar ve özellikle başkaları için sorunları çözme yeteneğiniz artar.

14 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kapasitenizin üstünde talepleriniz olacak. Sizden beklenmeyen bir performans ortaya koyuyorsunuz. Zamanlama konusunda dikkatli hareket etmelisiniz. Bugün kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürme zamanı nihayet gelmiş görünüyor. Cesur davranırsanız sadece özel hayatınızı değil,hayatınızı da daha iyiye götürebileceksiniz. Ayrıca çevrenizdeki kişilerin örnek alacağı biri haline gelebileceksiniz. Ancak dinlenmek için kendinize vakit ayırarak stresinizi hafifletmeniz de gerekecek. Boş zamanlarınızı hobilerinize ayırın. Böylece hedeflerinizi gözden kaybetmeyeceksiniz.

14 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile ve gayrimenkul konularında yanlış anlaşılmalar yaşayabilir, ikilem içinde kalabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

14 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Takıldığınız konularda ısrarcı davrandığınız zaman, çevrenizdekilerin sizden uzaklaşmasına neden olabilirsiniz. Güçlü egonuz yüzünden, olaylara karşı alıngan bir tutumla yaklaşıyorsunuz. Anıları düşünmek yerine, yaratıcılığınız konusunda yoğunlaşmaya çalışmalısınız.

14 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 56" R
Ay
Akrep
09° 18' 44" R
Merkür
Aslan
28° 16' 29" R
Venüs
Terazi
11° 33' 57" R
Mars
Yengeç
01° 54' 43" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 02' 30"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 60"
Lilith
Terazi
07° 49' 19"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>