İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Araştırmacısın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gönlünüzden geçtiği gibi davranmak isteyeceksiniz ancak bunun da sizi biraz olsun zorlayabileceğini unutmamalısınız. Genel olarak olgunluk göstermeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinize odaklı hareket etmeniz daha iyi olabilir.

Huzursuzluk yaratabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Mesleki alanda zaman zaman kendinizi köşeye sıkışmış olarak da hissedebilirsiniz. Bencillik ortaya koymadığınız sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız.

Yaşamınızı sürdürmenizi sağlayan maddi gücünüzle alakalı yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Kişisel girişimleriniz konusunda daha kontrollü olmaya çalışın. Gereksiz riskler almaktan kaçınmalı ve daha tutumlu olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Finansal ve paylaşılan kaynaklarla ilgili konular öne çıkabilir. Yatırımlarınızı gözden geçirebilir, borçlarınızı düzenleyebilir ve mali durumunuzu iyileştirmek için somut adımlar atabilirsiniz. Güçlü analiz yeteneğinizle detayları yakalamak, hakkınızı korumanızı sağlayacaktır.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün İkizler burcu için iletişim becerilerinizin ön planda olacağı, sosyal çevrenizle etkileşim halinde olacağınız bir gün olabilir. Yaratıcı fikirlerinizle dikkat çekebilir, sorumluluklarınızı hafife almadan işlerinizi halletmeye çalışabilirsiniz. Duygusal anlamda biraz kararsızlık yaşayabilirsiniz, ancak açık ve net iletişim kurarak bu durumu aşabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde spiritüel konulara olan ilgin artabilir. Yakın bir arkadaşının tavsiyesiyle bu konuda derin araştırmalar yapacaksın. Tatil planları yapan İkizler burcuysan, ekonomik engellere karşı karşıya kalabilirsin. Kazancını arttırmak ve daha hızlı para kazanabileceğin işlere odaklanacaksın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günübirlik tatil planları yapabilir, sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Doğada olmanın, açık havanın keyfi aklınızı toplamanıza yardımcı olabilir. Romantik etkileşimlere açık olduğunuz bir gündesiniz.  

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşle ilgili sorumluluklar ve finansal durumunuzu ilgilendiren değişiklikler yüzünden kendinizi biraz kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bugün duygularınızı anlatmanız pek kolay olmayabilir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın tam olarak aydınlanmasına hazır olmadığınız bölgeleri aydınlanabilir ancak bu hazırlıksız yakalanma hali sizi daha cesur ve güçlü yapabilir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel girişimlerinizle ilgili yeni girişimler ortaya koyma ihtimaliniz var. Enerjinizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabilecek olmanız da önemli. Kendinizi zinde hissettiğiniz bugün içerisinde her şeyin daha da iyiye gitmesini sağlayabilirsiniz. Zorluklarla başa çıkmayı kafanıza koymalısınız. Aktif kimliğinizin genel olarak ön planda olma ihtimali var. Düşündüklerinizi ifade etme noktasında da abartıdan kaçının.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ileriye doğru hareket etmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz ancak karşınıza bazı engeller çıkıyor gibi görünüyor. Bu sorunlara sabırsızlıkla tepki vermemek önemlidir. Bir süre kaosun geçmesini beklemek en iyisi olabilir. Karşılaştığınız duraksamaları önemli düzenlemeler ve iyileştirmeler yapmak için kullanın. Gün ilerledikçe her şey daha pürüzsüz bir şekilde ilerler. Bir yakınınız işlerinizi yoluna koymanızın önemli bir parçası olabilir ve çevreniz de bu süreçte genel olarak destekleyicidir.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizde olumlu bir hareketlenme söz konusu. Partnerinizle birlikte isteklerinizi gerçekleştirebilir ve beklediğiniz kararları alabilirsiniz. Bugün, birden fazla işle uğraşmaktan büyük keyif alacaksınız.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili ikizler, sevdiğiniz etkinliklere zaman ayırın.. Zihninizi biraz boşaltmalı ve motive olmalısınız. Konuların üzerine gitmek bugün çözümsel bir yaklaşım değil.. Akışına bırakın. Kafanızı dağıtacak etkinlikler bulun ve mutlaka katılın.

17 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sakin görünen gizli bir inatçılığınız var. Bugün, duygusal konularda beklediğiniz somut isteklerinizi, karşı tarafa hissettirmek zorunda kalacaksınız. Güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Enerjiniz olumlu.

17 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>