İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kararlarını Sorguluyorsun! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmaya çalışın. Duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Karamsarlıktan uzak durmayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak daha atak davranacaksınız. Hataların tamamen geride kalabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru olduğuna inandığınız adımları attığınız sürece kendinizi daha da iyi hissetmeye başlayacaksınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçtesiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha temkinli olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Harcamalarınızı dengelemeniz gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük rutinlerinizi baskı altında yürütebilirsiniz. Otoriter etkiler yanlış yapmanıza, kötü hissetmenize ve olmadığınız gibi davranmanıza yol açabilir. Öğrenme, esneklik ve adaptasyon yeteneğiniz, bugün size yardımcı olacaktır.

11 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette, bugün İkizler burcunu bekleyen bir sürpriz ile karşılaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda özgüvenli ve cesur olmanız gereken bir gün olabilir. İlişkilerinizde iletişimi kuvvetlendirmek için adımlar atabilir, sevdiklerinizle daha derin ve anlamlı konuşmalar yapabilirsiniz. Kariyer veya eğitim hayatınızda kaygılarınızı bir kenara bırakarak geleceğe umutla bakabilirsiniz. Bugün cesur adımlar atmanız halinde büyük başarılar elde edebilirsiniz. Unutmayın, hayat size sürprizlerle dolu fırsatlar sunabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli İkizler burcuysan, ailenizi genişletmek isteyebilirsiniz. Partnerinle birlikte eskiye göre çocuk sahibi olma fikrine daha sıcak bakmaya başlıyorsunuz. Bugün geçmişin adeta film şeridi gibi gözünün önünden geçmesini sağlayacak bir olay yaşayabilirsin. Geçmişte aldığın bazı kararların yanlış olduğu düşüncesine kapılacaksın.

11 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eksik kalan işleri tamamlamak ve günlük detayları gözden geçirmek mümkün. Enerjinizi daha pozitif yönde kullanmaya çalışmalısınız.

11 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yanlış kararlar alabilirbilirsiniz. Alım-satım işlerinde dikkatli olun ayrıca kredi kullanmak gibi büyük işlere mümkünse girmemenizde fayda var.

11 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kalbinizin sesini dinlemek, yaptıklarınızı değerlendirmek ve beklentilerinize şekil vermek bazen bir saç ve cilt bakımından daha iyi ve tazelenmiş hissettirebilir. Artık bir yön değişikliği yapmanın öncelikli ve gerekli olduğunu fark ediyorsunuz.

11 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir amaç duygusu arıyor ve buluyorsunuz, sevgili İkizler. Uzun vadeli bir hedefe veya hayale daha adanmış hissedebilir, gitmek istediğiniz yere ulaşmak için gereken her şeyi kabul etmeye hazır olabilirsiniz. Her zamankinden çok daha fazla, güvenli ve mutlu bir geleceği destekleyen adımları nasıl atabileceğinizi düşünüyorsunuz. İyileşme veya ilerleme ruhunuz güçlüdür ve bu da enerjinizi besler. Yolunuzda neyin durduğunu gördüğünüzde bununla başa çıkmanız çok daha kolay olacak! Fikirleriniz ve planlarınız şu anda her şeyden daha önemli görünüyor. Yine de hedeflerinizi takip ederken ailenizi geri plana atmak istemezsiniz!

11 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınızı arttıracak bir performans hazırlığı içindesiniz. Özlediğiniz çalışma alanlarına kavuşmak için, yeterli nedenleriniz var. Dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz olumlu etkilenecek.

11 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ruhsal anlamda biraz gergin hissedebilirsiniz sevgili ikizler. Kendinizi hiçbir yere ait hissedemiyor olabilirsiniz. Parasal konularla alakalı gizli saklı konulardan uzak durmaya çalışın, açık ve net olun. Netleştiremediğiniz ve zihninizi kurcalayan konular varsa bugün çözümsüz kalabilir.

11 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dostluk duygularının temelinde geleneksel kuralların işlevi çok önemli. Arkadaşlarınızın yanında kendinizi daha iyi hissediyor olmanız, onlarla daha sık görüşmenize neden oluyor. Bugün, iletişim konusunda performansınız yüksek.

11 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 48' 46" R
Ay
Yengeç
23° 49' 45" R
Merkür
Akrep
15° 24' 56" R
Venüs
Yay
07° 09' 49" R
Mars
Yengeç
25° 38' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 21" R
Satürn
Balık
13° 08' 30"
Uranüs
Boğa
26° 12' 51"
Neptün
Balık
27° 40' 16"
Plüton
Oğlak
29° 40' 30"
Chiron
Koç
20° 48' 07"
Lilith
Terazi
12° 53' 13"
True Node
Koç
06° 23' 16"
Son Güncelleme : 23/10/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>