İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Düşüncelerin Değişiyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda aldığınız kararları uygulamaktan kaçınmayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa masaya yatırmalı ve çözüm yolları aramalısınız. İlişkinize yönelik adımlar atmaktan kaçınmamanız gereken bir gündesiniz.

Dengeleri lehinize çevirmeye çalışmalısınız. Canınızı sıkan her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekmekte. Dikkatli olduğunuz sürece her şey daha iyiye gidebilir. Gelişmeler üzerinde hakimiyet kurmayı başarabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek herhangi bir harcama yapmaktan kaçınmalısınız. Kendi kendinizi zorlamadığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir. Dengeyi korumayı başarmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karar almak zor olabilir, ancak şartların bu sefer daha net ve belirgin olduğunu anlayabilirsiniz. Eğitim ve maneviyat alanında yeni fırsatlar ve çözümler bulabilir, riskler anlamında kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz. Taşınma ve resmi işlemler gündeme gelebilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, İkizler burcundakiler için iletişim becerilerinizin güçlü olacağı ve insanlarla daha kolay etkileşimde bulunabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir ortamda bulunmak, fikirlerinizi paylaşmak ve etrafınızdaki insanlarla güzel ilişkiler kurmak için uygun bir dönemdesiniz. Duygusal anlamda da daha dengeli ve anlayışlı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. İyi anlaşmalar yapabilir, yeni projelere başlayabilirsiniz. Yaratıcı ve zekice çözümler bulma yeteneğiniz bugün ön planda olacak. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her şeye gereğinden fazla stres yaptığını düşünebilirsin. Kaygılarını yönetmek için alanında uzman bir psikologdan yardım almak isteyebilirsin. Duygularını yönetmen işlerini büyük ölçüde kolaylaştıracak. Üniversitede eğitim hayatı devam eden İkizler burcuysan, okuduğun bölüm sana göre olmadığını düşünebilirsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatında olumlu ilerlemeler yaşanabilir. İş yerindeki sorumluluklarınızı başarılı bir şekilde yerine getirebilir, profesyonel hedeflerinize yönelik güçlü adımlar atabilirsiniz. Dikkatli planlama ve organizasyon yetenekleri, zekanızı pratik ve etkin bir şekilde kullanmak fark yaratmanızı sağlayacaktır.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işler için mücadele vermeniz gerekebilir. Teknik konular gündeme gelebilir. Ticari işlerinizde gelişmeler yaşayabilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda daha kesin kararlar almak isteyeceğiniz bir dönemdesiniz. Bitişler ya da başlangıçlar için uygun bir gün.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal konuların sizin için bir çıkmaza dönüşmesinden endişe edebilirsiniz. Artık işlerin endişeyle değil, duyguyla ve duyguları göstermekle yürüdüğünün farkına varmalısınız. Hissettiklerinizi dile getirmek, içinizden geldiği gibi davranmak hem yükünüzü alacak hem de alacağınız karşılıkla bir yol belirmenize yardımcı olacaktır.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, biraz dağınık enerjiyle bile, faydalı sohbetler ve düşünceler ön planda. Eski bir konuyu yeniden canlandırabilir veya ona yeni bir ışık altında bakabilirsiniz. İnsanlara vereceğiniz tavsiyeler takdir edilebilir veya her şeyi değiştiren, gözden kaçmış bir ayrıntıyı keşfedebilirsiniz. Özellikle öğrenme, iletişim ve ilişkiler hakkında bugün ortaya çıkan fikirler önemli olabilir. Uzun vadeli bir arayışı başlatabilir veya sizi önemli bir yeni yöne götürebilir. Nitekim bu bir dönüm noktası olabilse de daha fazla bilgiyle resmi tamamlayana kadar büyük kararları ertelemek muhtemelen en iyisidir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gezmek, yeni yerler keşfetmek, merak ettiğiniz farklı konular varsa onlarla ilgilenmek için uygun bir gün. Bugün araştırmalarınızı derinleştirebilir, yeni keşifler yapabilirsiniz. Seyahat planları gündemde olabilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün seyahat, eğitim, yurt dışı veya uzak çevrenizle ilgili beklenmedik gelişmeler gerçekleşebilir ancak şans sizden yana olacak. Gününüz şahane geçsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, Ay'dan aldığınız etki sizi bağımlı olduğunuz konularda daha yaratıcı yapıyor. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. İlişkilerinizde takıntılarınızdan sıyrılmak zorundasınız.

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>