İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Zaman Su Gibi Akıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken kararsız yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Karmaşadan uzak durmanız ilişkiniz açısından daha iyi olabilir. Sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelmeniz gereken bir gündesiniz.

Mesleki olarak biraz daha duyarlı olmaya çalışın. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmayı başardığınız sürece sorun yaşamayacaksınız. Etkin adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her türlü sorundan uzak durmaya çalışın. Dengeleri gereğinden fazla zorlamadığınız takdirde herhangi bir aksaklıkla karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanların sizi anlamadığını, aynı paydada bulunamadığınızı düşünebilirsiniz. Bunlara ne kadar kafa yorduğunuza bağlı olarak ilişkilerinize yön verebilirsiniz. Belli bir seviyede tutmanız gereken konuşmaları düşünmeden yapacağınız hamlelerle bozabilirsiniz, özenli ve kontrollü olmalısınız.

21 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün sosyal ilişkilere odaklanacaksınız. İletişim becerileriniz sayesinde yeni insanlarla tanışacak ve büyük ilerlemeler kaydedeceksiniz. Sabah saatlerinde enerjiniz yüksek olacak.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan İkizler burcuysanız, partnerinizin yaşadığı duygu değişimlerinden dolayı kafanızda soru işaretleri oluşabilir. Sorunlarınızı kendi içinizde yaşamak yerine partnerinizle iletişim kurmayı tercih edeceksiniz. Arkadaşlarınızın kahve teklifine hayır diyemeyeceksiniz. Eskilerden konuşurken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde konuşulmayan konular gündeme yeniden gelebilir ve buna bir çözüm bulmanız gerekebilir. Açık ve net bir şekilde dile getirilen her his, yapıcı olan her eleştiri size farklı bakış açıları kazandıracaktır. Bugün bunu kazanmayı gerçekten isteyip istemediğinizden emin olmalısınız.

21 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle birlikte planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde duygusal anlamda kendinizi tatmin olmuş hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda kısmetler olabilir. İki olay arasında kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için mücadele edebilirsiniz. Bazı konularda eksiklerinizi gidermeniz için öğrenmeniz gereken konular olabilir.

21 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aldığınız bir takım haberler sizi oldukça rahatlatabilir. Küs olduğunuz birisi ile barışabilir, uzun zamandır görmediğiniz özlediğiniz kişileri görebilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun ve yorucu geçecek bir gün için kendini hazırlamalısın. Yapılması gereken işleri ertelememek programının dışına çıkmanı engelleyecek. Bu sayede planladığın gibi ilerlemek mümkün olacak.

21 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kurduğunuz bağlantılarda, en küçüklerinde bile ekstra özel anlamlar buluyorsunuz sevgili İkizler. Uzun vadeli potansiyeli olan çabalara ve insanlara yöneliyorsunuz. Neyin gerçekten değerli, çabanıza değer olduğunu ve neyin değmediğini görmenize yardımcı olacak pratik bir zihin yapısındasınız! Ayrıca daha derin arzularınız ve hırslarınızla daha fazla temas halindesiniz ve kendinize karşı dürüstsünüz. Bu özellikle aile ve ev içi meseleler için geçerli olabilir ancakveya eğitim de fayda sağlayabilir. Gün, ihtiyacınız olduğunda destekçi bulmanızı kolaylaştırır. Sevdikleriniz size daha fazla güveniyor ve bugün cesurca olayların daha derin anlamını arıyor veya sorunların özüne iniyorsunuz. Kararlarınıza daha fazla güvenirsiniz ve sağlam zeminde olduğunuzu hissedebilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Paraca güçlü olmayı seviyor ve kişisel zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Partnerinizle aranızda romantik konuşmalar yapacak ve yaşamı hızlı yakalamak isteyeceksiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendini güçsüz hissettiğinde farklı bir yol dene. Gücünü toplamak için çakralarını açman ve içsel gözlem yapman gerekli. Doğaya çık hayvan ve bitkilerin ihtiyacını karşıla. “Evrenin eşsiz gücü bana akıyor” cümlesini tekrar edebilirsin bugün. Başarılı ve doyumlu bir hayat yaratmak üzere gerekli her şey bugün sana geliyor unutma. Gücünü her daim kontrol et.

21 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için her şeyi oluruna bırakın. Tarafların yeni bir ilişkiye yarı hazır, yarı kapalı tavırları endişeler yaratabilir. Ama fazla zorlayıcı olmak aranızdaki dostluğu da tüketebilir. Bu dönemdeçevrenize karşı oldukça katı davranma eğiliminde olabilirsiniz. Ancak bu şekilde davranmanız çok isabetli. Çünkü tutumunuz yumuşak olduğu sürece herkes sizden faydalanmaya bakıyor. Bütçenizi yeniden gözden geçirmeli ve ona göre hareket etmelisiniz.

21 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 13' 51" R
Ay
Boğa
20° 06' 57" R
Merkür
Başak
21° 30' 25" R
Venüs
Terazi
28° 20' 14" R
Mars
Yengeç
09° 50' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 47"
Satürn
Balık
15° 00' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 21"
Neptün
Balık
28° 29' 41"
Plüton
Oğlak
29° 44' 19"
Chiron
Koç
22° 13' 47"
Lilith
Terazi
09° 20' 35"
True Node
Koç
06° 38' 15"
Son Güncelleme : 21/09/2024 20:51

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>