İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Anlaşmazlıklar Yaşayabilirsiniz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da bir hayli fazla. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmayı başarabilecek olmanız da önemli.

İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların önüne geçmeyi başarabileceksiniz. Normalden daha dengeli adımlar atma şansınız var ki bu da başarıya odaklanma açısından yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. Olumsuzlukların tamamen geride kalabileceği bir süreçtesiniz.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmaya çalışmalısınız. Elde etmek istediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konusundaki baskılardan yılmış olabilirsiniz. Şu an bunu değiştirebilecek bir koşulunuz olmadığı müddetçe aksi yönde hareket etmemelisiniz. Derin nefes alın, su için ve fiziksel olarak kendinizi iyi tutun; bu aklınızın vekapasitenizin de toparlanmasına yardımcı olacaktır.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları, bugün, iletişiminizin büyülü bir güç olduğunu hatırlayın. Konuşmalarınız ve yazılarınızla insanları etkileyebilir, yeni bağlantılar kurabilirsiniz. Yaratıcı düşünce ve merakınızı başkalarıyla paylaşmak için mükemmel bir gün.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ev arkadaşı olan İkizler burcuysanız, ev kurallarınız hakkında anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Ne kadar yapıcı olmaya çalışsanız da ev arkadaşınız orta yolu bulmakta direniyor. Kurallara uymak istememesi sizi olumsuz kararlar almaya itiyor. Çocuğu olan İkizler burcuysanız, çocuğunuzla daha fazla vakit geçirmeye özen göstereceksiniz. Çocuğunuzla beraber sinemaya gidebilirsiniz.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakinen tanışmadığınız kişilerin hakkınızdaki fikirleri kulağınıza gelebilir. Bu konuda bir peşin hüküm oluşturmak yerine ilk adımı atarak bu durumu değiştirebilirsiniz. Duvarlara tuğla koyan değil pencere açan olmalısınız.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sizi sıkıştıran olaylar değişeme neden olabilir. Yaşadığınız olaylardaki farkındalığınız işlerin daha kolay akmasını sağlayabilir. Sorumlu olduğunuz konular tamamlanabilir. Sizi yoran konularla ilgili değişiklikler kararlarınızı etkileyebilir. Kişisel konularda mücadele verebilirsiniz. Duygusal konularda zorlanmalar olabilir.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı yapılandıracak bir konuda harekete geçme cesareti size güçlü hissettirecektir. İş konularında sizin önderliğinizin istendiği olay ve durumlar yaşanabilir.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içerisinde kendini oldukça enerjik hissedebilirsin. Ancak bu enerjiyi boşa harcamaman gerekecek. Günü dikkatlice planlamak ve ona göre hareket etmek, enerjini daha doğru kanalize etmene vesile olabilir. Nasıl olsa iyi hissediyorsun diye kendini gereksiz yere yormamalısın.

18 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün iletişim becerileriniz ve zihinsel çevikliğiniz ön plana çıkıyor. Sözcüklerinizle kendinizi etkileyici bir şekilde ifade edebilir ve başkalarıyla kolayca bağlantı kurabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak ve yeni insanlarla tanışmak için harika bir gün olacak. Zihinsel esnekliğiniz sayesinde sorunlara farklı açılardan yaklaşabilir ve yenilikçi çözümler bulabilirsiniz. İşbirlikleri ve ekip çalışmaları, başarıya giden yolda size destek olacaktır. Sosyal ilişkilerde aktif olabilir ve keyifli sohbetlere katılabilirsiniz. İnsanlarla bağlantı kurmak ve ortak ilgi alanlarına sahip olduğunuz kişilerle vakit geçirmek sizi mutlu edecektir. Ayrıca, sevdiklerinizle duygusal olarak derinleşmek için zaman ayırmak da önemli olacak.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans konularıyla ilgili yeni başlangıçlar peşindesiniz. Maddi konularda kazançlarınızı arttırıcı ve size farklı konularda başarı sağlayacak çalışmalar içinde olacaksınız. Ertelediğiniz işleri bir an önce tamamlamalısınız.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik uğraşlarınızla ilgilenebilirsiniz. Seyahat, eğitim veyahayatınızda kalıcı kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

18 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk ilişkilerine karşı barındırdığınız gizli güvensizlik sizi frenlemeye çalışabilir. Gereksiz küskünlüklerin altında gereksiz takılmalar yatıyor gibi. İşinizle ilgili çalışmalar yaparken yeni projelerinizi anlatmakta zorluk çekebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz gelişmelere hazırlıklı olun. Karamsarlığa kapılmazsanız olayların üstesinden geleceksiniz. Bugün harcama yapmaya itebilecek koşullar ortaya çıkabilir ya da alacağınız ödemelerde gecikmeler yaşayabilirsiniz.

18 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 19' 07" R
Ay
Boğa
21° 24' 38" R
Merkür
Başak
21° 40' 25" R
Venüs
Terazi
28° 26' 47" R
Mars
Yengeç
09° 53' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 05"
Satürn
Balık
14° 59' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 16"
Neptün
Balık
28° 29' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 16"
Chiron
Koç
22° 13' 33"
Lilith
Terazi
09° 21' 10"
True Node
Koç
06° 38' 19"
Son Güncelleme : 21/09/2024 23:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>