İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Büyük Oynamak Seni Sandığından Daha Çok Hırpalayabilir Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2019, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 20%

Yavaş ve istikrarlı doğanız bugün çok takdir görecek. İyi düşünülmüş, güzel bir saldırı planının General'den onay aldığını göreceksiniz. Tam olarak nasıl ilerleyeceğinizi biliyorsunuz. Şimdi tek ihtiyacınız olan fikirlerinizi takip etmek için güven. Aklınız kalbinizle uyumlu bir şekilde çalıştığı için bir şeylere başlamak bugün daha kolay olacak.

Bugün bir süper kahraman gibi hissedebilirsiniz. Kendinizi daha kararlı ve dayanıklı hissedeceksiniz. Belki bu ekstra gücü, özellikle zor bir durumla başa çıkmak için kullanacaksınız. Çok fazla enerji gerektiren bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve yapılması gerekenlere odaklanırsanız gerçek bir ilerleme kaydedeceksiniz. Coşkunuz ve olumlu tavrınız çevrenizdeki diğer insanları da motive edebilir!

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Duygularının, bugün onları çok ciddiye almanı sağlayacak özel bir aroması olabilir. İçinde güçlü bir çatışma içgüdüsü var ve bu da seni kavgaya hazır hale getiriyor; hislerini savunmaya itiyor. Günün zorlu meselesi ise gerçekçi ve odaklanmış kalmayı sürdürebilmek. Planla, organize et ve böyle en zor kısımları halletmiş ol. İçindeki dürtülere rağmen sen yine de çok sert davranmamaya çalış.İstemediğiniz biriçin girişimde bulunuyormuş hissine kapılabilirsiniz. Parkta kuş yakalamaya çıkan bir çocuk gibisiniz. Bu güzel güvercine çok yaklaşmış hissediyorsunuz. Kuş sizin ona yaklaştığınızın bile farkında değil, siz ona tam yaklaşmış ellerinizi onu yakalamak için açmışken o bir anda fark edip çoktan uzaklara uçmuş oluyor. Yine de sükunetinizi koruyun. O güvercin zaten hiç sizin olmamıştı ki.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sahnedeki en parlak ve en iyi yıldız olayım derken izleyici kitlenizin önemli bir bölümünü kendinizden uzaklaştırıyor olabilirsiniz. Nabza göre şerbet vermek için farklı insanlara karşı farklı maskeler takmadığınızdan emin olun, zira bu kimsenin gözünden kaçamayacaktır ve başkalarını kandırmaya çalışmak bir saygısızlık göstergesidir.

22 Kasım 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, saat 06:31-07:19 arası hareketini boşlukta sürdürüyor. 07:19'da Terazi burcuna geçiyor. Sizler için aşk hayatınız bugün öncelikli olacaktır. Ayrıca bugün Güneş Yay burcuna geçiyor. 22 Aralık tarihine kadar partnerinizle aranızdaki ilişki daha da güçleniyor. Geçici değil kalıcı bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İş ortağınızla getirisi yüksek işlere girebilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ispat etmek için ideal bir gün. Özellikle mutsuz olduğun bazıdurumlarına artık son vermek isteyeceksin. Büyük oynamak bazen kazandırır ancak bugün ani çıkışlar yapmak için uygun bir gün olmayabilir. Kararlarını kimseye söylememen faydana olacak. Haftanın bu gününde alacağın haberler belki de bundan sonraki yaşamını temsil edecek. Terfi, atama gibi konular gündemini yoğun bir bölümünü kaplayabilir. Hemen yeni bir ev ya da araba satıp yenisini almak gibi alışverişlere girişebilirsin. Ancak hayallerin ötesine gitmemende fayda var. Bütçeni aşmaman gerekir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakabilir hatta ailelerin tanışmasını isteyebilirsin.

22 Kasım 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili şanslı bir dönemdesiniz. Yakın çevrenizden gelecek güzel haberler sayesinde güvenle yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevreniz sizin bugün ışıl ışıl parladığınızı düşünecektir ama önemli olan sizin bu şekilde hissediyor olmanızdır. Kendinize güven duyun.

22 Kasım 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yoğun bir haberleşme içinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha kolay riskler alabilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla sohbet etmek size iyi gelecektir.

22 Kasım 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi hassas hissedebilir, aynı zamanda uygun koşullarda kalbinizi sevdiklerinize açmaya niyet edebilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgi ve aşk konularının öne çıktığı bir gündesiniz. Yüreğinizin sesini daha fazla dinleyebilirsiniz. Sevdiğiniz ve keyif aldığınız aktivitelerde yer alabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koymakta zorlanmayabilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok ani gelişmelere tanık olacaksınız. Sakin ve hedef odaklı olduğunuz takdirde bu gelişmeleri istediğiniz gibi yönetebileceksiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haydi yine bir ay boyunca şanslısınız. Zira Güneş, neşeli, esprili, maceraperest, yeniliklere açık, meraklı, seyahat etmeyi seven Yay burcuna geçerek sizin ilişkiler eviniz olan 7. evinize yerleşiyor.Partnerinizle uzun yolculuk planları yapmak için harika bir gün. Diğer yandan gizli düşmanlarınız ortaya çıkıp size bir konu hakkında sıkıntı taşıyabilirler. Kültürel faaliyetlerde pek çok yeni şey öğrenebilirsiniz.

22 Kasım 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

22 Kasım 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kısıtlandığınızı, özgürce karar alamadığınızı ve başkalarının kararlarını yürütmek zorunda kaldığınızı hissedebilirsiniz. Bu durumundan memnun değilsiniz ancak sürekli gülümseyerek ve pozitif yaklaşarak da rahatsızlığınızı belli edemezsiniz. İsyan etmek değil ama sıkıntılarınızı dile getirmek için doğru bir gün.

22 Kasım 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; Güneş'in karşıt burcuna geçmesiyle, ilişkilerin,birliklerin ve hukuksal konuların gündeme gelebilir, dolayısıyla karşındaki insanlardan da beklentilerin artabilir. Aceleci kararlar ve fazla iyimserliğin planlarını bozmasına izin vermeden, ideallerini gerçekleştirme ve planlarını organize etmeye bakmalısın. Partnerinle ilişkin güçleniyor.

22 Kasım 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 04" R
Ay
Boğa
18° 11' 35" R
Merkür
Başak
21° 15' 38" R
Venüs
Terazi
28° 10' 32" R
Mars
Yengeç
09° 46' 00" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 20"
Satürn
Balık
15° 00' 55"
Uranüs
Boğa
27° 05' 29"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 06"
Lilith
Terazi
09° 19' 42"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>