İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Eve Olan Özlemin Artıyor Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2023, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Eskide kalan bir ilişki tekrar gündeme gelebilir bugün. Tamamen unuttuğunu düşündüğün bir mevzu tekrar kalbine takılabilir. Bazı konularda kendi iç sesini dinlemek ve aceleci olmamak daha iyi olabilir senin için

Tatil dönüşü henüz çözüme ulaştıramadığınız birtakım işleriniz için endişe etmeyin. Sorunları büyütmeyin ve amirinizle ya daarkadaşlarınızla olayları çözümleme yoluna gitmelisiniz.

Bugün insan ilişkilerine dikkat etmen gerekebilir. Parasal konularda kimle ne konuştuğun senin için önemli olacak. İnsanlarla arandaki iletişimi artırmak kazanç konularında da güzel getiriler sağlayabilir.

Gerginlik ve sıkıntı, kaslarında ağrılara sebep olabilir bugün. Bu ağrıların önünü almak için daha fazla hareket edebilir ve esneme hareketleri ile kendine dikkat edebilirsin. Bugün kaslarının esnek olmasına ve hareket kabiliyetine dikkat etmen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içerisinde kafanı yorduğun konuları sadece düşüncede bırakmamak ve bunlar için çaba göstermek sana daha iyi gelebilir. Hem parasal konularda hem de insan ilişkilerinde adım atan taraf sen olmalısın bugün.

23 Haziran 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler burçları,bugün maddi ve finansal konuların ön planda olduğu bir gün olacak. Duygusal anlamda karar vermeden önce durumları kapsamlı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Kendinizi şımartmaktan ve eğlenceyi seven doğanızdan zevk almaktan çekinmeyin. Zincirlerinizi kırmayı denemelisiniz.

23 Haziran 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma temposunun artması eve olan özlemini arttırıyor. İş yerindeyken bile evdeki aktivitelerini özler oluyorsun. Kazancını arttırmak istiyorsun. Geçmişte yaptığın belli hatalardan ders çıkarmış olacaksın kikonusunda aynı yanlışları tekrarlamıyorsun. Özgürlüğüne düşkün olman ilişkini çetin bir sınavdan geçirebilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için iyi olanı istemek ve bunun peşine düşmek başkaları tarafından farklı karşılanabilir. Mantıklı ve doğru bir üslupla açıkladığınız her şeye destek bulabilirsiniz. Ancak bugün, bunu kime karşı yapacağınızı daha iyi seçmeniz gerektiğini unutmayın.

23 Haziran 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda yeni tavırlar sergilemeniz gerekebilir. Kendi düşüncelerinizi ortaya koyabilirsiniz. Yeni kararlar almak için acele etmeyin. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Duygusal konular sizi zorlayabilir.

23 Haziran 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde partnerinizle ters düşme ihtimaliniz söz konusu. Kavgalardan saygı ile çıkabilmek aşktaki tutkunuzu ve birbirinize olan güveninizi arttıracak.

23 Haziran 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Doğru kararlar almak seni rahatlatacak bugün. İş konularında için daha rahat edebilir. Ne gibi adımlar atacağını önden kestirmek sana çok daha pozitif bir etki katabilir.

23 Haziran 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, düşüncelerinizi ve konuşmalarınızı hareketlendiriyor. Kendinizi ilginç projelere veya ilgi alanlarına oldukça odaklanmış bulabilirsiniz. Bir konuda beğeneceğiniz yeni bir şey keşfedebilirsiniz veya sizin için heyecan verici bir bağlantı oluşabilir. Yeni bir şeye başlamak veya yeni bir ilgi alanı keşfetmek için motive olabilirsiniz. Bir fikri harekete geçirmek, güçlü bir arzu olabilir veya dostça rekabetin de benzer bir etkisi olabilir. Bugün, iletişim, öğrenme veya ulaşımla ilgili son sorunları, bir miktar sıkıntıdan sonra çözmek için özellikle harika bir durumdasınız. Bir durumdan en iyi şekilde yararlanmaya hazırsınız! Bir sorundan kaçmak yerine onunla yüzleşmek şu anda yapabileceğiniz en iyi şey.

23 Haziran 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ele avuca sığmaz kişiliğinizin altında oldukça güçlü bir mantık yatıyor. Hayalleriniz ve hedefleriniz herkese göre çok farklı. Bulunduğunuz şartların öneminden çok, asıl yapmak istediğiniz şeylere odaklanacaksınız. Unutmayın.

23 Haziran 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaş çevrenizdeki ilişkiler gittikçe derinleşecek ve size ömür boyu unutmayacağınız bazı deneyimler yaşatacak. Özellikle yakın arkadaş çevrenizde oluşacak olumlu bir grup dinamiği sizi hedefinize öyle hızlı ulaştıracak ki buna kendiniz de şaşıracaksınız. Herkesi olduğu gibi kabul edin ve enerjiyi serbestçe akışına bırakın.

23 Haziran 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgili olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Aile ve eviniz için maddi açıdan yatırım yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

23 Haziran 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yerinizde kişileri çok çabuk ikna etme gücüne sahipsiniz. Fakat, onların sizi etkilemeleri oldukça güç. Bugün, farklı görüşlerin oluştuğu ortamlarda duygusal davranmak yerine kendinizi ifade etmenin yollarını bulmalısınız.

23 Haziran 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 30' 51" R
Ay
İkizler
08° 44' 55" R
Merkür
Başak
23° 56' 37" R
Venüs
Terazi
29° 56' 09" R
Mars
Yengeç
10° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 07"
Satürn
Balık
14° 54' 38"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 31"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 31"
Lilith
Terazi
09° 29' 18"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>