İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Destek Arıyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atma şansınız var. Huzurlu ve mutlu hissedeceğiniz için yaklaşımlarınızın da değişiklik gösterme ihtimali bulunuyor. Etkin adımlar atmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. Her türlü sıkıntıyı geride bırakma şansına da sahipsiniz. Koşullar değişim gösterebilir ama siz yine de doğru bildiğinizi uygulamaya devam edin.

Parasal durumunuzla ilgili bazı aksaklıklar gündeme gelebilir. Karmaşadan uzak durmayı başarabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Rahatsızlık duyduğunuz konularla başa çıkma yöntemlerinizi değiştirebilirsiniz. Yaşam standartlarınızı düşürmemek için nasıl yükseltebileceğinizi düşünmeye başlayın; karanlık ışıkla yok olur. Ortaklı ve aile destekli işlerle ilgili çalışmalarınız neticelenebilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön plana çıkabilir ve insanlarla etkili bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda özgür ve cesur olacaksınız. Fikirlerinizi başkalarına aktarmak için harika bir gün olabilir. Aynı zamanda, bilgi alışverişi yapmak ve yeni şeyler öğrenmek için de harika bir zaman olabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde uyum ve işbirliği önemli olacak. İnsanları dinlemek ve onların fikirlerine değer vermek, ilişkilerinizi güçlendirebilir. Bugünün enerjisi size içsel bir motivasyon ve hırs veriyor olacak, bu yüzden yapmak istediğiniz şeylere odaklanmak ve ileriye doğru adımlar atmak için harika bir fırsatınız olabilir. Ancak, aceleci davranmamaya ve düşünmeden karar vermeye dikkat etmek önemlidir. İyi bir denge kurmak için zaman ayırmak ve kendinize iyi bakmak da bugünün önemli noktalarından biri olacak.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemlerinize çözüm yolu bulamamak artık canınızı sıkıyor. Düşüncelerine önem verdiğiniz kişilerden yardım almak isteyeceksiniz. Yeni işe başlamış bir İkizler burcuysanız,ortamına alışmakta zorluk çekebilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın bir arkadaşınızla uzun telefon görüşmeleri yapıyorsunuz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Modunuzu yükseltebilirsiniz. Dostlarınızın bu konuda size büyük katkısı olabilir. Yanlış seçimler yaptığınız için kendinize kızmak yerine doğru seçimlerle karşılaştığınız bugünü yaşamayı seçin. Hayatınızda yeni sayfalar açabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Kişisel becerinizle işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama vehususunda oldukça mutlu olabilirsiniz. Keyfinizi yerine getirecek gelişmelerle beraber daha ileriye gitmeye cesaret edebileceksiniz.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla beraber daha çok zaman geçirmeyi düşünebilir, bunun için bazı hazırlıklar yapabilirsin. Kendini daha rahat hissettiğin ortamlarda bulunmak gelecek hakkında daha keyifli kararlar almanı da sağlayabilir. Sana güven veren insanlarla bir arada bulunmak resmen enerjini yenileyecek.

27 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün finansal bir konu gün ışığına çıkabilir veya mülkiyet etrafında dönen bir konu artık güçlü bir şekilde şekillenebilir. Gün bazen biraz kaosa ya da duyguların artmasına neden olur ancak uzun vadede bu, hayatınızın kritik alanlarına daha fazla öngörülebilirlik getirmekle ilgilidir. Kişisel eşyalarla veya yakın bir ilişkiyle ilgili bir para meselesini veya çıkmazı ele alma şansına sahip olabilirsiniz. Bu, yaşanan olaylar veya bir aydınlanma aracılığıyla kendinize ve kaynaklarınıza daha iyi bakmanız gerektiğini fark ettiğiniz bir zaman olabilir. Hangi harcamaların ve eşyaların aşırı veya gereksiz olduğunu belirlemek için biraz zaman ayırmak iyi bir fikir olabilir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece neşeli ve keyifli hissederek güne giriş yapacaksınız. Davranışlarınızdaki değişimi çevrenizdeki insanlara da net olarak belli etme şansınız var. Pozitif düşünceler altındasınız ve bu da her türlü gelişmeyi yakından takip edebileceğiniz anlamına gelmekte. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar hiçbir işiniz yolunda gitmiyor, ama yaklaşımınızı değiştirirseniz isteklerinize daha hızlı kavuşabileceksiniz. Başkalarının görüşlerinin faydalı olduğunu göreceksiniz. Özel hayatınızda her türlü sorunla karşılaşabilirsiniz. Böyle durumlarda kendi bakış açınız konusunda açık ve net davranın. Sağlığınız daha iyi olabilirdi. Yaşam tarzınızı değiştirme konusunu düşünün, ama kendinize de çok yüklenmeyin.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler; sağlık, imaj, maddi kaynaklarınızla ilgili kalıcı ve uzun vadeli kararlar alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle ilgili veya sağlığınızla ilgili ilahi koruma ve destek sizinle olacak. Partner veya ortağınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. İletişimde dikkatli olmanız ve hızlı karar almamanız tavsiyedir.

27 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, cinsellik, erotizm, gönül maceraları ve fazlasıyla bağımlılık içermeyen ilişkilerde de pozitif etkiler altındasınız. Güzelliğiniz veya karizmanız dış ortamlarda yoğun ilgi görmenizi sağlayacaktır. Lüks olan herşeyin ilgi alanınıza gireceği bugün kendinizi, yeni bir şeyler alarak şımartabilirsiniz. Doğum haritalarındaki etkiye göre bazılarınız bugün anne olma yolunda ilk müjdeyi alabilirler. Aileniz açısından yeni bir yaşam demek olan bu haberle, mükemmel bir günü karşılamaya hazır olunuz. Bugün turizm acenteları açısından da gayet olumlu maddi getiriler söz konusu olacaktır. bukolunda çalışanlar için randımanlı bir gün olacaktır.

27 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 47' 54" R
Ay
Koç
28° 31' 24" R
Merkür
Başak
18° 47' 02" R
Venüs
Terazi
26° 33' 00" R
Mars
Yengeç
09° 01' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 34"
Satürn
Balık
15° 06' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 45"
Neptün
Balık
28° 32' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 10"
Chiron
Koç
22° 17' 22"
Lilith
Terazi
09° 10' 50"
True Node
Koç
06° 37' 18"
Son Güncelleme : 20/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>