İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Keyifsiz Hissediyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendinizi duygusal açıdan çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Davranışlarınız konusunda daha sabırlı olmanız gerekiyor. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak zorlanacak olsanız da üstesinden gelebileceğiniz bazı sorunlar gündeme gelebilir. Belirsizliklerin önüne geçebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. İletişimden kaynaklı zorluklar ve yanlış anlaşılmalar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Fikirlerinizin kabul görmesini arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerektiğini unutmayın. Kişisel girişimlerinize yön vermeniz gereken bir gün.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İletişim yeteneklerinizi kullanarak sosyal çevrenizde olumlu etkiler yaratma şansınız var. Fikirlerinizi paylaşmak, görüşlerinizi açıklamak ve insanlarla etkileyici bir şekilde iletişim kurmak için harika bir gün olabilir. Ayrıca, kendi iç sesinize de kulak vermeniz önemlidir. İsteklerinizi ve hedeflerinizi belirleyin ve onlara odaklanarak ilerleyin. Bir şeyleri başarma ve sonuçları görmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir dönemdesiniz. Başarılar dilerim!

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Canınız her ne kadar bir şey yapmak istemese de önceden vermiş olduğunuz sözler var. Yıl içerisinde başlayan bir ilişkiniz varsa evlilik fikrine hala sıcak bakmayabilirsiniz. İlişkisi olan bir İkizler burcuysanız partnerinizle aynı eve çıkma hayalleri kurabilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuksal konularla ilgilenmeniz, dosyanızı takip etmeniz gerekebilir. Kendinizi nasıl savunduğunuz önemli olacaktır. Kimi yakında kimi uzakta tutmanız gerektiğini düşünmeniz gereken bir gün olabilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hesapta olmayan durumlar gündeme gelebilir. Bu nedenle elde olmayan durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde dostlarınıza vereceğiniz ilham ve fikirler size iyi hissettirebilir ayrıca bugün bazı kişilere iyilik de yapmak isteyebilirsiniz.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile içinde yaşanacak anlaşmazlıkları büyümeden çözmen sana düşebilir biraz. Olası tartışmalarda yapıcı olmaya çalışmak sorunları daha kolay çözmek için önemli bir hal alabilir. İnsanları anlamak için daha fazla çaba göstermek sana iyi gelebilir.

23 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugün perde arkasında çalışmaktan yararlanabilirsiniz. Kendinizle ve sınırlarınızla ilgili konular odak noktasında olabilir. Bazen duygusal açıdan biraz kırılgan olduğunuzu hissetseniz bile, güç şu anda içten geliyor. Eski bir ilişkiye veya kendi ruhunuza dair yeni bir iç görü, aydınlatıcı ve oldukça faydalı olabilir! Bu, duygularınızı ve samimi düşüncelerinizi derinlemesine araştırmak için güçlü bir zaman. Özel veya finansal konularla ilgili düşünceler, fikirler, haberler veya konuşmalar gelecekte önemli yönlere veya gelişmelere yol açabilir. Bir konu hakkında büyük bir ipucu veya daha fazla bilgi edinebilirsiniz ancak henüz bir sonuca varmanın zamanı gelmedi; hikayenin devamı var!

23 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinize zaman ayırmalı ve yaratıcılığınızı ortaya çıkaracak yeni işlere önem vermelisiniz. Maddi konularla ilgili atılımlar söz konusu. İşinizle ilgili görüşeceğiniz kişilere hiçbir şekilde önyargılı olmamalısınız.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün duygusal olarak yalnız, bunalmış hissedebilirsiniz. Gündelik hayatta veya çalışma hayatınızda sorunlara dikkat. Gününüz güzel geçsin.

23 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınızda yeni bir başlangıç söz konusu. Bu ilişki sayesinde kendinizi daha iyi anlayacak, kendi iç dünyanızdaki güzellikleri daha iyi ifade edeceksiniz. Bazı kurallara karşı gelerek, düşünce ve isteklerinizi aniden gerçekleştirmeye çalışarak, ya da sadece işinize karşı daha istekli olarak, günlük yaşantınızda yer veremediğiniz duyguları tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Yeni biratılımı olabilir. Önemli bir ödemeniz sizi düşündürüyor, ama sorun çıkmayacak.

23 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 31" R
Ay
Koç
28° 56' 20" R
Merkür
Başak
18° 50' 07" R
Venüs
Terazi
26° 35' 02" R
Mars
Yengeç
09° 02' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 40"
Satürn
Balık
15° 06' 40"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 18"
Lilith
Terazi
09° 11' 01"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>