İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Herkesin Gerçek Yüzünü Görüyorsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda sizi heyecanlandıracak yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hislerinizi net olarak ortaya koymanız gerekebilir. Daha dengeli olmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Kişisel beklentilerinizin karşılık bulması için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha tedbirli olmaya çalışın. Fırsatları net olarak değerlendirmek için uygun adımları atmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizin daha iyi versiyonuna hazırlanabilirsiniz. Bunu yapmadığınız zamanlardan pişmanlık duymayın. Hayat her zaman bir sonraki şansı verir ve sizden tek isteği bunu görüp değerlendirmenizdir.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün İkizler burcu için enerjiler oldukça yoğun olabilir. İletişim becerilerinizi ve zihinsel yeteneklerinizi kullanarak çeşitli projeleri başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Fikirleriniz ve düşüncelerinizle çevrenizdeki insanları etkileyebilirsiniz. Ancak, hızlı düşünme ve karar verme eğiliminiz nedeniyle bazen ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz, bu yüzden dikkatli olmak önemlidir. Ayrıca, bugün ilişkilerinizde açık ve net iletişim kurmak da önemlidir. Kendinizi ifade etme ve diğer insanların fikirlerini anlama konusunda anlayışlı olmalısınız. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

27 Kasım 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte derdine ortak olduğunuz, yardım ettiğiniz kişilerin sizden uzaklaşan, arayıp sormayan tavırlarına içerlenebilirsiniz. Ahde vefa olmadan kimseyi tanımak mümkün değilmiş demeden edemeyeceksiniz. Bugün işyerinizde zamanın geçmediğini hissedebilirsiniz. Bir an önce eve gitmek istiyorsunuz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşam tarzınızın, düşüncelerinizin işinize olan etkisini düşünebilirsiniz. Bu etkinin olumsuz olduğu durumlar karşısında objektif davranmaya çalışın. İş ortaklarınızın geri dönüşleri, söylenenleri nasıl algıladığınıza bağlı olarak etki edeceği için önce kendinizi dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda yerini alarak pek çok konuda daha rahat etkiler getirmekte. Daha hareketli ve zihinsel açıdan aktif olacağınız şartlar var. Ancak sizi zorlayan duygusal huzursuzluklar vehayatında harekete geçememe duygusu sorun yaratabilir. Eldeki işleri tamamlamak yönünde daha fazla emek vermek ve yorulmak gerekecek.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında kendinizi oldukça verimli hissedebilirsiniz. Özellikle eski sevgilinizin dönüşü, bir konuda kendini iyi hissetmek için uygun bir dönem.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşına çıkan sorun her ne olursa olsun onunla yüzleşerek önünden çekip atacak bir kuvvetin olabilir. Mantıksız yere sana bağırıp çağıran insanlara "canını neye sıktın" diye sormak o kişinin sakinleşmesine sebep olabilir mesela. Daha yapıcı davranırsan, buna göre karşılık bulabilirsin.

27 Kasım 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkanıza yaslanıp bir şeyin size gelmesini beklemektense bir hedefin peşinde koşarken daha iyi hissedebilirsiniz. Şimdiye dek insanların size karşı olan sempatisiyle ilerlettiğiniz konular artık sona yaklaştı. Bunun yerine artık istediğiniz şeye giden ve ayakları yere basan bir plan yapmanız gerekebilir. Yepyeni bir yolculuğa başlamadan önce geçmiş başarılarınızı hatırlayarak kendinizi güvenle doldurun. Kendinizi güçlenme duygusuna odaklayın; yaşamanız gereken her olay, sahip olmanız gereken her şey sizindir ve doğal olarak size yönelecektir. Telaşa kapılmaya hiç gerek yok!

27 Kasım 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yakın dostlarınızla birlikte bir araya gelecek; bir takım işlerinizi gözden geçirecek ve bazı sonuçlara daha fazla yaklaşacaksınız. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda yapacağınız çalışmalar sizi olumlu etkileyecek.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizle çelişiyorsunuz. Bu, derin memnuniyetsizliğinizden ve sinirinizi birilerinden çıkarmak isteyen ruh halinizden de anlaşılıyor. Bazen yenilgileri de kabullenmeniz gerekir. Bu tecrübeyi gelecek için yararlı olarak görün ve bundan olumlu bir sonuç çıkarmaya çalışın. Sizi mutlu edecek uğraşlarla meşgul olun, aksi takdirde öfkenizden kurtulamaz ve başkalarını üzersiniz.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partner veya ortağınızla bazı sorunlar içinde kalabilirsiniz. Hukuksal konularda veya kariyer hayatınızda engellerle karşılaşmanız olasıdır. Size harika bir gün dilerim.

27 Kasım 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde çatışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar bulunmuyor. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişki yaşadığınızı düşünüyorsunuz. İşinizde kesin ve net bir karara varabilmek için konuyu iyi düşünmeniz gerekiyor. Konuya hakim olmanız sizin yararınıza olacak. Birikim yapmayı sevmiyor sonra da elde avuçta kalmadı diye hayıflanıyorsunuz. Hazımsızlıkla ilgili bir problem hissedebilirsiniz, ihmal etmek problemi büyütebilir. Bir uzmana danışın.

27 Kasım 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 11' 55" R
Ay
Boğa
04° 37' 42" R
Merkür
Başak
19° 32' 40" R
Venüs
Terazi
27° 02' 59" R
Mars
Yengeç
09° 15' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 04"
Satürn
Balık
15° 04' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 22"
Neptün
Balık
28° 31' 26"
Plüton
Oğlak
29° 44' 55"
Chiron
Koç
22° 16' 22"
Lilith
Terazi
09° 13' 34"
True Node
Koç
06° 37' 33"
Son Güncelleme : 20/09/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>