İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Alttan Alıyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2024, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Duygularınızı ifade etme noktasında daha dikkatli olmalısınız. İçinizden geldiği gibi hareket etmek isteyebileceğiniz bir gün. Odaklanmayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Odaklanmanız gereken bir gündesiniz. Kontrollü olmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız takdirde istediklerinize ulaşmakta çok sorun yaşanmayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keyifli planlar yapabilir, yaratıcı yönünüzü geliştirebilirsiniz. Mutsuzluğa ve karmaşaya sebep olan insanlardan uzak durun, parasal konularda dikkatli olun. Ruhsal ve fiziksel sağlığınıza odaklanın, kontrollerinizi yaptırın ve size iyi gelen alışkanlıkları rutinleştirin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizi kullanarak etrafınızdaki insanlarla daha rahat iletişim kurabilirsiniz. Duygularınızı açıkça ifade edebileceğiniz bir gün olabilir. Fikirlerinizin takdir edileceği bir ortamda bulunabilir ve yeni projeler için ilham alabilirsiniz. Ancak, aşırı duygusal tepkilerden kaçınmak ve sabırlı olmak önemli olabilir. Özelliklehayatında beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz, ancak aklınızı kullanarak çözüm bulabilirsiniz. Enerjinizi dengede tutmaya çalışın ve günü keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dün gece uykuya dalmakta zorlanmış olabilirsin. Uykusuzluğun dikkat dağınıklığına yol açabilir. İşlerini yaparken iki kere kontrol etmelisin. Kardeşi olan İkizler burcuysan, kardeşinle bazı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsin. Her zaman olduğu gibi yine kardeşini alttan alman gerekebilir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tedirgin hissedebilir ve farkında olmadan bunu karşı tarafa yansıtabilirsiniz. Yeterli olmadığınızı düşünerek kendinize zamanı zehir etmeden önce yanınızdaki kişilerle konuşarak bir durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Sizi mutlu eden ama bir süredir ertelediğiniz etkinlikler, çalışmalar için iyi bir gün olabilir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı getiren olayları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konularda önlem almanızda fayda var. Dağınık olan işlerinizi toparlamalısınız. Parasal konularda daha fazla mücadele vermeniz gerekebilir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıdan bir göz olarak olayları tasarlayın neler yapabileceğinizin bir dokümanını kafanızda belirleyin, gerekirse yazın ve birkaç hafta içerisinde eylemlerinize başlayın.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında bazı şeyleri dengede tutman gerekecek bugün. Elde etmek istediklerine odaklanmak ancak bu sırada çevrende olan bitene tutarsız kalmamak seni biraz yorabilir. Ancak aynı anda farklı konulara odaklanabilmek ufkunu daha fazla açabilir bugün.

29 Nisan 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, şimdi özellikle yaşam yolunuz, kariyeriniz veya ilişkilerinizle ilgili olarak kalbinizi yeni olasılıklara açmanın zamanı geldi. Yaptığınız işte daha fazla anlam bulmak için yeni stratejiler düşünebilirsiniz. Bu dönemde enerji seviyeleriniz büyük ölçüde motivasyon seviyelerinize veya amaç duygunuza bağlıdır. Gün, sizi bir hedefi veya arzuyu takip etmeye teşvik eder. Yine de, hedeflerinize doğru adımlar atmak yerine, mucizeler beklemek daha kolay geldiği için harekete geçmeye dair talepler yorucu olabilir. Belirli bir rotayı zorlamaya çalışmak yerine yolunuzun kendi kendine açılmasına izin verin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Güç gösterisinde bulunabilir, partnerinize meydan okuyabilirsiniz. Bu dönemde bir karmaşa içinde olacaksınız. Aklınızı kullanın...

29 Nisan 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün finans, ortağın parası, miras veya sağlık konuları ön plana çıkabilir ancak sosyal çevrenizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

29 Nisan 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, görev duygunuz herşeyden daha öncelikli hale gelecektir. Adım attığınız her konuda sorumluluk almak isteyeceksiniz. Duygularınıza bugün yer vermeniz oldukça zor görünüyor. Hizmet etmek, işlerinizi düzenlemek ve sürekli koşuşturma halinde olmak sizi yorabilir. Sıhhatinizi asla ihmal etmemelisiniz. Unutmayınız ki sizin sağlığınız herşeyden daha önemlidir. Günlüktemponuzda başka insanların sizden destek ve yardım beklemesi sizin de birçok işinizi yapmanızda engeller yaratabilir. Herkesi memnun etmek zor olduğundan birçok alana dağılabilirsiniz. Bu durum da sizi epeyce yoracaktır

29 Nisan 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 59' 20" R
Ay
Terazi
00° 13' 37"
Merkür
Boğa
03° 33' 37"
Venüs
Boğa
23° 21' 24"
Mars
Koç
13° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 43"
Satürn
Balık
17° 58' 56"
Uranüs
Boğa
23° 23' 52"
Neptün
Balık
29° 23' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 50"
Lilith
Başak
25° 21' 06"
True Node
Koç
14° 55' 51"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>