İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Huzursuzsunuz Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sabırlı olmaya çalışın. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yararlanmanız gerekmekte. Hatalarınızdan ders çıkarttığınız takdirde her şey daha iyi olabilir.

Karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışın. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmeye çalışın. Karmaşık durumları çözüme kavuşturmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili konuları daha yakından takip etmeye çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket ettiğiniz takdirde pek sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklı işler kurmak isteyebilir ya da bu konuda çalışmalarınızı sonuçlandırabilirsiniz. Herkesin sorumluluk alabileceği bir durumda her şeyi üstlenmek büyük bir hata olabilir. Fikirlerinizin suistimal edilmemesi için sınırları ve dengeleri korumak gerektiğini unutmayın.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün İkizler burcu için iletişim becerileriniz ve merakınız ön planda olacak. İnsanlarla ilişkilerinizde aktif olacak ve etrafınızdaki herkesle kolayca konuşabileceksiniz. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta, aşırı merakınızın sizi dağıtabileceği ve bazen yüzeyde kalmaya meyilli olabileceğinizdir. Bu yüzden derinlemesine araştırmalar yapmak ve işlerinizi tamamlamak için kendinize zaman tanıyın. İkizler burcu olarak bugün çevrenizle iletişim kurmak, fikirlerinizi paylaşmak ve uyumlu bir şekilde çalışmak için harika bir fırsatınız olduğunu unutmayın. Umarım bugün sizin için verimli ve keyifli geçer!

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir türlü kapanmayan konuların yeniden gündeminize gelmesi canınızı sıkabilir. Huzursuz hissedeceksiniz. Çözülmeyen işlerinizi yoluna koymak istiyorsunuz. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysanız, katılacağınız organizasyonda birinin sizden hoşlandığını öğrenebilirsiniz. Bu kişiyi tanımakla tanımamak arasında kalabilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yalnız kalmayı ve ihtiyaçlarınızı karşılamayı planlayabilirsiniz. Kişisel bakım, yeni yıl hazırlıkları, ev düzeni gibi konularla ilgilenmek hayatınızda toparlanması gereken diğer konulara ilham olabilir. Sakin olanın kazanacağı bir gündesiniz; kazanmaya oynayın.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizde daha fazla hareket ve ziyaret dikkat çekiyor. Kardeşlerle ilgili konular da gündeme gelebilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yol gösterici davranabilirsiniz. Partnerinize beklentilerinizi net bir şekilde ortaya koyabilir, olgunca ve anlayışlı bir şekilde devam edebilirsiniz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni konulara başlamak için daha hevesli olabilirsin. Karşına çıkacak engelleri aştıkça daha üreten olabildiğini görebilirsin hatta. Her türlü engele rağmen yaratıcı olmaya çalışmak farklı imkanlarla karşılaşmanı sağlayacak.

30 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi kendinizi sevdiğiniz şeye adıyorsunuz ve eğer sevdiğiniz şey yapmanız gereken şey değilse, bu dikkatinizi dağıtabilir! İnsanlarla paylaşımdan aldığınız keyif ve sosyal yaşamınız artık artacak. Bire bir ilişkileri geliştirme fırsatları olabilir ve anlaşmalar için mükemmel durumdasınız. Genel olarak partnerinizin veya başkalarının daha gurur verici taraflarını görme eğilimindesiniz. Aynı zamanda hayatınızdaki dengesizlikleri düzeltmeye çalışacağınız, daha güzel hedeflere sahip olabileceğiniz bir dönem de olabilir. Naziksiniz ve uzlaşmaya hazırsınız, arkadaşlığa her zamankinden daha fazla değer veriyorsunuz.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sadece mantığınıza güveniyor ve düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Sizinle aynı tarzda düşünen kişilerle yaptığınız görüşmelerden büyük keyif alacaksınız. Bugün, fikirlerinizi yansıtabileceğiniz ortamlardasınız.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Ayrıca partnerinizle beraber harekete geçebilirsiniz. Şahane bir gün dilerim.

30 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranacak ve onunla yakından ilgileneceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızın arkasında durmanız gereken bugün, barış ve uyum isteği ile sorunları boşverebilirsiniz. Oysaki bunları kulak arkası yapmadan bu güzel günde konuşabilir tatlıya bağlayabilirsiniz. Kendinizi çekici, etkili ve gönlü geniş biri olarak göstermek niyetinde olabilirsiniz. Ve ufacıcık sorunların huzur kaçırmasını istemiyor olabilirsiniz. Ama unutmayalım ki çözüme kavuşmayan bazı durumlar yine tatsızlıklara yol açabilir. Bugün, mükemmel bir ilişkiye duyduğunuz isteğiniz yükselecektir. Birlikte olmak istediğiniz kişinin de sıradan olmamasını isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan aslanlar, bugün ciddi bir beraberlik için ilk adımı atabilir yeni biriyle tanışabilirler. Bazı kuruntular kuşkular taşıyor olsanız da yine de yalnızlık sizi daraltabilir ve biriyle bütünleşmek arzusu duyabilirsiniz. Bu da doğal olarak sizi ikili ilişkilere yöneltebilir.

30 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 41' 23" R
Ay
Koç
26° 51' 36" R
Merkür
Başak
18° 34' 39" R
Venüs
Terazi
26° 24' 53" R
Mars
Yengeç
08° 57' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 09"
Satürn
Balık
15° 07' 17"
Uranüs
Boğa
27° 06' 51"
Neptün
Balık
28° 32' 18"
Plüton
Oğlak
29° 45' 14"
Chiron
Koç
22° 17' 38"
Lilith
Terazi
09° 10' 06"
True Node
Koç
06° 37' 14"
Son Güncelleme : 20/09/2024 07:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>