İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Tavsiyelere Kulak Veriyorsun Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda hislerinizi açık etmekten kaçınmayacaksınız. Ne istediğinizi net olarak ifade etme şansınız var. Anlaşılabilir adımlar atmanın daha çözüm odaklı olabileceğini de unutmamalısınız.

Mesleki olarak daha aktif adımlar atabilirsiniz. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların da son bulma ihtimali var. Bakış açınızdaki değişim doğrultusunda hareket ederken daha sabırlı olmalısınız.

Finansal olumsuzlukları çok fazla düşünmek zorunda kalmayacaksınız. Cebinizdeki parayı dilediğiniz gibi değerlendirme şansınız da var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Herhangi bir konuda yetersizlik hissettiğinizde bu alanda neler yaptığınıza, yaptıklarınızın nasıl bir kitleye düştüğüne bakın. Karşılık bulamayacağınız bir yerde bunu devam ettirmek yerine yönünüzü değiştirmeyi deneyin. Bu konuda danışmanlık alacağınız, fikirlerini dinleyeceğiniz kişilerin olması süreci kolaylaştırabilir.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerilerinizin ve zekanızın ön plana çıkacağı bir gün olabilir. Kendinizi ifade etme konusunda başarılı olacak ve çevrenizdeki insanlarla kolaylıkla iletişim kurabileceksiniz. İş hayatınızda yeni projeler üzerinde çalışmak için iyi bir zaman olabilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak faktörlere dikkat etmek ve odaklanmak için zaman ayırmak önemli olacak. Aşk hayatınızda ise duygusal bir denge kurmak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. Yakın ilişkilerinizde uyumlu ve anlayışlı davranmaya özen gösterin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün yorgunluğunu atmak adına seni rahatlatacak aktivitelere yönelmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir İkizler burcuysan partnerinle yaşadığın sorunları çözmeye çalışıyorsun. Sorunları çözdüğünde daha sağlam ilerleyeceksin. Yakın bir arkadaşının tavsiyesiyle biriktirmiş olduğun paranla güzel bir yatırım yapabilirsin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Takvimin değişmesi, bir şeyleri kendiliğinden değiştirmeyecektir. Bugüne neler katacağınızı, nasıl bir yaşamı hayal ettiğinizi iyi düşünmeli ve belirginleştirmelisiniz. Bunu ertelediğiniz zamanları sonlandırmak ve eviniz, aileniz, yaşam standartlarınız için yeni planlar yapmak adına iyi bir gündesiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz veya ortaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için daha fazla çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gündeminize yeni işler eklenebilir. Mahkeme ile ilgili konularınız gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yaşanan olayları iyi değerlendirmenizde fayda var.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sevgi dolu paylaşımların yükseleceği bugünlerde özellikle aşk konusunda kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. Çevrenize ışık saçacaksınız.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İleri odaklı kararlarını kuvvetlendirmek için anksiyete dolu bir günü değil, daha sakin bir günü beklemelisin. O yüzden bugünü iyi tartmalısın. Aldığın kararların ne sebeple alındığından emin olman oldukça önemli olabilir.

8 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, genel yaşamınızda veya kariyerinizdeki belirsizlikler şu anda sizi oldukça etkileyebilir. Şimdi ortaya çıkan herhangi bir sorunun kökleriyle yüzleşirken korkusuz olun. İhmal ettiğiniz, kararsız kaldığınız veya çok fazla dikkatsizliğin olduğu alanlara iyice bakın ve işleri toparlamak için bir plan kurun. Neyse ki ileriye dönük, iyimser enerji de yanınızda. Şu anda işleri rutin tutmaktan memnun değilsiniz. Engelleri aşmak isteyebilirsiniz ya da bir sorunu arkanızda bırakmaya hazırsınız. Değişimi benimsemek her zamankinden daha kolaydır ve bugün kendinizi geçmişin bazı kötü unsurlarından ayırırken bulabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Açık fikirli olduğunuz bilenler, bugün içine kapanık ve gizemli davranışlarınızı, yanlış yorumlayabilirler. Planlarınızın doğru uygulanmak için, kendi içinize kapamış olabilirsiniz. Çevreniz sizden hareketlenme bekliyor.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün partner, ortaklık konuları ön plana çıkabilir. Kariyer hayatınızda bazı sorunlar gerçekleşebilir. Finansal alanda güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Şüpheciliğiniz ve bencil davranışlarınız sevgilinizi kırıyor. Biraz daha toleranslı olmayı deneyin. İş hayatında yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor. Karşınıza çıkacak fırsatları iyi değerlendirmeye bakın. Siz farkında değilsiniz ama düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

8 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 34' 55" R
Ay
Koç
25° 12' 14" R
Merkür
Başak
18° 22' 22" R
Venüs
Terazi
26° 16' 48" R
Mars
Yengeç
08° 53' 47" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 45"
Satürn
Balık
15° 07' 46"
Uranüs
Boğa
27° 06' 57"
Neptün
Balık
28° 32' 29"
Plüton
Oğlak
29° 45' 18"
Chiron
Koç
22° 17' 54"
Lilith
Terazi
09° 09' 22"
True Node
Koç
06° 37' 11"
Son Güncelleme : 20/09/2024 04:21

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>