İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Özgürlüğün Ön Planda Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, değerleriniz konusunda keskin davranıyorsunuz. Koşulları değerlendirmek istiyor olsanız da sınırlarınızın ihlal edilmesine müsaade etmeyeceksiniz. Duygularınızı açığa çıkarmak isterken tutukluluk gösterebileceğiniz bugün içerisinde her şeyin daha da farklı olmasını sağlayabilirsiniz.

Mesleki konularda sorumluluklarınızın bilinciyle hareket edebilirsiniz. Şartları değerlendirmek isterken zorluk yaşamayacaksınız. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da nasıl hareket edebileceğinizi az çok biliyor olmalısınız. Ayrıca,hayatınızda bulunduğunuz ortama da renk katabilirsiniz.

Parasal konularda sizi rahatlatabilecek koşullarla karşılaşacaksınız. Ödemeler ve borçlar konusunda herhangi bir eksiklik yaşamayacaksınız. Yetenekleriniz sayesinde yeni kazanç kapıları aralama şansınız da bulunmakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma ortamınızda sizi tatmin etmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu bir vazgeçişin değil belki ama bir değişimin ayak sesi olabilir. Üstlerinizle, bir arada olduğunuz kişilerle bir çözüm bulmak adına konuşabilirsiniz ancak öncesinde kendi içinizdeki kavgayı bitirmelisiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, sağduyunuz ve iletişim becerileriniz sayesinde çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşabileceğiniz bir gün olabilir. İş hayatınızda önemli kararlar almak için uygun bir zaman olabilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlendirmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ise sabırlı olmanız ve empati kurmanız önemli olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

3 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde kalarak, yarım kalan işlerini tamamlayabilirsin. Yakın zamanda kalbini kırmış olduğun bir kişi varsa kendini affettirme mücadelesi vereceksin. Kısıtlanmaktan hoşlanmıyorsun. Sınırlarını kendin belirlemekte kararlısın. Uzun zamandır ev arayışı içerisinde olan bir İkizler burcuysan, nihayet istediğin gibi bir ev bulabilirsin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı insanlar gerçek niyetinizi, düşüncenizi bilmediğinde sizinle ilgili önyargılar taşıyabilirler. Bunu değiştirmek adına özel bir plan yapmak yerine kendinizi, olduğunuz hali doğru bir şekilde yansıtmaya odaklanın. İlişkilerin seyrini iyi yönde değiştirmek adına önemli adımlar atabilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda kendinizi göstermekten çekinmeyeceksiniz. Şartlar sandığınız kadar kolay olmayabilir. İşlerinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bazı stresler söz konusu. Sorumlu olduğunuz konulara hâkim olmanız gereken bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz bugün önem kazanabilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni bir ilişkiye başlamak için uygun bir zamandasınız. Kendinizi en iyi ifade edebileceğiniz bugünlerde size en uygun adayla flört aşamasına geçebilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni şeylere ilgin daha fazla olacak. Daha farklı konulara odaklanmak, daha güzel konulara ilgi duymak ve bunlara vakit ayırmak genel olarak enerjinin daha da artmasını sağlayacak. Bugün algıların çok açık olacak.

3 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, bugünün enerjileri başta biraz ağır gelebilir. Nitekim bu derin, içsel bir sorgulama düşünme gerektiren bir zamandır. Özellikle mali işler ve borçlar gibi alanlar daha fazla zaman gerektirebilir. Bu, bir durumdan geri adım atmak için mükemmel bir zamandır; perspektif kazanmanıza ve fazla bağlandığınız, kontrol ettiğiniz veya gergin olduğunuz alanları belirlemenize olanak tanır. Bugün, daha önce gözden kaçırmış olabileceğiniz veya gizlenmiş sırları ve durumları fark edeceksiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili ikizler, bugün sözlerinize dikkat etmeniz gereken bir gün. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Kendinizi ifade etmeye çalışırken sürekli yanlış anlaşılıyor olmanızın sizinle alakası yok. Yanlış kişilere değer veriyorsunuz. Dalgınlıkla gelen kazalara ve unutkanlıklara dikkat edin. Alışveriş ve ticari ilişkilerinizde aldatılabilirsiniz.

3 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanlarla iyi ilişkiler kurmada şu sıralar özellikle başarılısınız. Çekim gücünüz yüksek ve dört bir taraftan geleceğinize olumlu etkileri olacak bağlantılar yağıyor. Bu kişilere sadece işinize yarayabilecekleri için değil, insan olarak da değer verdiğinizden emin olun.

3 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler; bugün iş, kariyer hayatınıza odaklanabilirsiniz ancak iletişim sorunlarına dikkat. Gizli aşklar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

3 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiye karşı daha ilgili davranacak ve onunla yakından ilgileneceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızın arkasında durmanız gereken bugün, barış ve uyum isteği ile sorunları boşverebilirsiniz. Oysaki bunları kulak arkası yapmadan bu güzel günde konuşabilir tatlıya bağlayabilirsiniz. Kendinizi çekici, etkili ve gönlü geniş biri olarak göstermek niyetinde olabilirsiniz. Ve ufacıcık sorunların huzur kaçırmasını istemiyor olabilirsiniz. Ama unutmayalım ki çözüme kavuşmayan bazı durumlar yine tatsızlıklara yol açabilir. Bugün, mükemmel bir ilişkiye duyduğunuz isteğiniz yükselecektir. Birlikte olmak istediğiniz kişinin de sıradan olmamasını isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan aslanlar, bugün ciddi bir beraberlik için ilk adımı atabilir yeni biriyle tanışabilirler. Bazı kuruntular kuşkular taşıyor olsanız da yine de yalnızlık sizi daraltabilir ve biriyle bütünleşmek arzusu duyabilirsiniz. Bu da doğal olarak sizi ikili ilişkilere yöneltebilir.

3 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 56' 07" R
Ay
Başak
29° 34' 14"
Merkür
Boğa
03° 29' 06"
Venüs
Boğa
23° 17' 18"
Mars
Koç
13° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 56"
Satürn
Balık
17° 58' 43"
Uranüs
Boğa
23° 23' 40"
Neptün
Balık
29° 23' 38"
Plüton
Kova
02° 02' 50"
Chiron
Koç
21° 37' 40"
Lilith
Başak
25° 20' 44"
True Node
Koç
14° 55' 47"
Son Güncelleme : 18/05/2024 12:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>