Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yapıcı Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişi ile fikir ayrılıklarına düşmen olası. Bazı konularda farklı düşündüğünüzü fark edebilir ve kendinizi sorgulayabilirsiniz. İletişiminizi kuvvetli tuttuğunuz sürece sizi sıkan bir durum olmayacak bugün.

Yerinden oynayan dengeleri yerine oturtmanın ötesinde, yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir. İş ortamınızın şartları, muhtemel kazançları görebilmenize elverişli değil.

Maddi konularda büyük masraflardan kaçınmak ve elindekilerle yetinmek sana iyi gelebilir. Bugün önemli ve büyük kararlar almak için acele etmemelisin. Kendine zaman vermek daha iyi olabilir.

Stres ve gerginlikler karşı dikkatli olmak ve kendine vakit ayırmak daha iyi etkiler sağlayabilir. Sağlığını göz önünde bulundurarak alacağın kararlar seni stresten uzak tutacak kararlar olmalı bugün. Bu konulara dikkat etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yaratıcı fikirlere sahip olman olası. Aklına gelenleri bir kağıda geçirmen ileride daha güzel adımlar atmana vesile olabilir. Bugün bu fikirleri gerçekleştirmek için fırsat bulamasan da ilerisi için iyi bir birikim yapabilirsin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün, enerji dolu bir gün geçirebilirsiniz. İş yerinde veya kişisel projelerde hızlı ve kararlı adımlar atabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olacak ve başarılar elde edebilirsiniz. Ancak, ani tepkilerden kaçınmak ve sabırlı olmak önemlidir.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Problemler karşısında yapıcı olan taraf olmak istiyorsun. Fakat sabrının fazla zorlanması seni çileden çıkarabilir. Sevdiğin müzikleri dinleyerek ruhunu dinlendirebilirsin. Yeni işe başlamış bir Koç burcuysan ofis ortamına alışmakta zorluk çekebilirsin. Çekingenliği bir kenara bırakmalı ve atılgan olmalısın.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dinlenmek ve biraz kendinize kalmak size iyi gelebilir. Duyduklarınız, öğrendikleriniz karşısında bir tutum sergilemek zorunda hissetmemelisiniz. Hayatın bazen bir şey yapmaya zorlamaktan daha fazlası olduğunu unutmadan yaşayın.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari konularda daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. İletişiminizin kuvvetli bir gündesiniz. Yazışma ve sözleşmelerinizi yapmanız için uygun zamanlar var. Öğle saatlerinde çift durumların içinde kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha rahat paylaşabilirsiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin sıkılmasını istemiyorsanız ilişki içerisinde onu tanımayı hedeflemeli ve hem kendinizi hem de partnerinizi mutlu etmek için çaba göstermelisiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün tek başına kalmak ve kafanı toparlamak iyi olabilir. Tek başına kalıp şimdiki durumun hakkında düşünmek, gelecek ile ilgili planlarını düzenlemek isteyebilirsin. Tatil kafasından çıkıp daha iyi planlamalar yapman gerekebilir.

13 Temmuz 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında güvensizliklerle boğuşabilir veya statükoyu korumak yerine kendi yolunuza devam edip etmeyeceğinizi merak edebilirsiniz. Etrafınızdaki insanların biraz huysuz olduğunu fark ederseniz, size ait olmayan çok fazla sorunu üstlenmekten kaçının. Mütevazı da olsa bugün bir göreve ihtiyaç olduğunu hemen anlayacaksınız. Tamamen arkasında değilseniz, yeni bir kendini ifade etme yoluna girmek samimiyetsiz veya asi olarak algılanacaktır. Gerçekten daha fazla zamana ihtiyacınız varsa, bu zamanı ayırın. Nereden başlayacağınızı bilemediğiniz için biraz cesaretiniz kırılmış hissedebilirsiniz ancak gün ilerledikçe her şey yerine oturuyor gibi görünüyor.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kendinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu tür ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek bilinçli bir şekilde olaya yaklaşırsanız olumlu olacak.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün seyahat, eğitim, yakın çevre, kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. Aşk, tatil, eğlence, hobilerinizle ilgili koruma ve şans sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

13 Temmuz 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, yerinizde duramıyor ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket ediyorsunuz. Kısa yolların söz konusu olacağı eğlenceli gezmeler gündeme gelecek. Partnerinizle birlikte ortak kararlar alacağınız bir gün içindesiniz. Uzun süredir,istediğiniz ortamlarda bulanamıyordunuz. Artık kendinizi daha da iyi ifade edebileceksiniz.

13 Temmuz 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 11' 17" R
Ay
İkizler
04° 04' 55" R
Merkür
Başak
23° 19' 29" R
Venüs
Terazi
29° 31' 47" R
Mars
Yengeç
10° 23' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 03"
Satürn
Balık
14° 56' 05"
Uranüs
Boğa
27° 04' 22"
Neptün
Balık
28° 28' 04"
Plüton
Oğlak
29° 43' 47"
Chiron
Koç
22° 11' 21"
Lilith
Terazi
09° 27' 05"
True Node
Koç
06° 38' 51"
Son Güncelleme : 22/09/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>