Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İşin Konusunda Özgür Hissetmek İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimin değişmesi, aranızdaki gerilimin artmasına sebep olabilir. Eğer hayatında kimse yoksa aşk konularında eskisinden daha farklı düşünebilir ve ona göre davranabilirsin bugün.

Tekliflere daha ilgili olabilirsiniz. Doğru tercihler ve denetimci özellikleriniz küçük fırsatları geliştirebilir. İş yaşamınızdaki başarılarınız, biraz da doğal özelliklerinizle giderek artıyor.

Parasal konularda kafanın karışması söz konusu. Böyle bir durumda kendini yalnız bırakılmış gibi hissedebilirsin. Ancak güvendiğin insanlara bu konuyu açman gerekecek.

Stres ve gerginliklere karşı esneme hareketlerine daha fazla özen göstermen gerekebilir. Kaslarında biriken gerilimi atman ve daha rahat hareket etmen sağlığın için daha iyi bir hareket olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyleri tek başına denemek isteyebilirsin. Her zamanki ortamından farklı yerlerde bulunmak, sana iyi gelecek yeni konulara odaklanmak ve bunları tek başına yapmak enerjini yükseltebilir. Kendine vakit ayırmak çok daha iyi olabilir bugün.

9 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir şey sizin ilginizi çekiyorsa genellikle bilgi seviyeniz hakkında kendinizi güvende hissedene kadar onun hakkında çalışmak istiyorsunuz. Bugün merakınızı cezbeden bir konu hakkında somut cevaplara ulaşamayacaksınız ve cevapları bulmak konusunda biraz takıntılı davranabilirsiniz; bu daha çok soruyla yüzleşmek durumunda kalmanızı işaret etse bile. Kendinize sorun; eğer konunun somut çözümleri olsaydı, bu kadar ilgilenir miydiniz? Muhtemelen hayır! Bunun hakkında biraz düşün.

9 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakındığın eşyalarını arkadaşların ile paylaşma konusunda sıkıntılar çekebilirsin. Bu durum seni cimri gibi gösterebilir. Ancak seni iyi tanıyan arkadaşlarının gerçeği bilmesi sana yetiyor. İş konusunda kendini özgür hissetmediğin gerçeği performansını düşürüyor. Patronların ile bu konuda tartışabilirsin.

9 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı fırsatların tekrarı olur gibi görünse de hiçbiri birbirinize benzemeyecektir. Bugün, bu yanılgıyla geçen zamanınızın ardından kendinize ve çalışmalarınıza çeki düzen verebilirsiniz. Başlamak kadar devam etmek de hayatınızın gidişatında belirleyici olacaktır.

9 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuza ilerleyen Ay sizi harekete geçirmekte. Sessiz kalmayacak ve yeni adımlar atmak isteyeceksiniz.

9 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Akşam saatlerinde işiniz gerekçesi ile kendinizi yorgun hissetseniz de günü tüm işlerinizi tamamlayarak ve doğru planlayarak geçirebileceksiniz.

9 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün harekete geçmek için hızlı davranman gerekiyor. Gün içinde kontrolü elinde tutmak güçlü olmanı sağlayacak çünkü. Programlı olmak işlerinde hızlı olup vakit kaybetmenin önüne geçebilir.

9 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için duygusal bir gün olabilir. İçsel hisleriniz derinleşebilir ve duygusal olarak daha hassas olabilirsiniz. Kendinizi destekleyici ve güvende hissettiğiniz yakın ilişkilere odaklanmak önemlidir. Aile ve sevdiklerinize zaman ayırarak bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Yine de duygusal dalgalanmalara karşı dikkatli olun ve sakinliğinizi korumaya çalışın. İş hayatınızda ise sabırlı ve adımlarınızı sağlam atmanız gereken bir dönemdesiniz. Sağlığınıza özen göstermek, stresi azaltmak ve dinlenmek bugün önemlidir. Bugünün enerjisini kullanarak duygusal dengeyi sağlamaya çalışın ve kendinizi iyi hissettiren aktivitelere odaklanın.

9 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizin için kolay olmasa da, en azından kafanızda bir şablon oluşturuncaya dek düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün duygusal konularda uçarı davranmayın. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşmak isteyebilirsiniz.

9 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

9 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün enerjik, atak, dinç olarak güne başlıyorsunuz. Aşk, çocuk, tatil, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir fakat aile içinde bazı tartışmalar yaşanabilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor.Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

9 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 14' 08" R
Ay
İkizler
04° 45' 55" R
Merkür
Başak
23° 24' 54" R
Venüs
Terazi
29° 35' 20" R
Mars
Yengeç
10° 24' 39" R
Jüpiter
İkizler
20° 53' 12"
Satürn
Balık
14° 55' 52"
Uranüs
Boğa
27° 04' 19"
Neptün
Balık
28° 27' 59"
Plüton
Oğlak
29° 43' 45"
Chiron
Koç
22° 11' 14"
Lilith
Terazi
09° 27' 24"
True Node
Koç
06° 38' 52"
Son Güncelleme : 22/09/2024 21:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>