Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sezgileriniz Sizi Yanıltmıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha beklemede kalın. Hislerinizin karşılıksız kalmayacağı bir gündesiniz.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanın tam zamanı. Yolunda gitmeyen her ne varsa ona odaklanarak çözümlemeye çalışacaksınız. Üstesinden gelmekte zorlanmayacağınız sorunlar söz konusu.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Beklentileriniz konusunda yeni gelişmeler de gündeme gelecek. Odaklanmayı başarmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok düşünmek yerine düşündüğünüz konuda eyleme geçmeli ya da geçebileceklerden yardım almalısınız. En çok zorlandığınız konulardan biri olan yardım alma vebirliğine girme konusundaki stresiniz gereksiz olabilir. Bunu,ortaklarınız ve çalışma koşullarınız sayesinde öğrenebilir ve değiştirebilirsiniz.

14 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugünhayatınızda hız ve enerjiniz yüksek olacak. İlerlemek için fırsatlarla karşılaşabilir, projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Ancak aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz.

14 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığınız olaylara karşı genellikle şüpheci yaklaşıyorsunuz. Geçmişte yaşadığınız bir konuda sezgilerinizin sizi yanıltmadığını fark edeceksiniz. Evli Koç burcuysanız, partnerinizle aranızdaki cinsel uyumun eskisi kadar güçlü olmadığını düşünebilirsiniz. Bu konunun içinizi yemesindense eşinizle konuşmayı tercih ediyorsunuz. Yapacağınız konuşmalar sizi derin bir nefes aldıracak.

14 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duyduğunuz her şeye ne kadar fazla önem verdiğinizi düşünebilirsiniz. İşinize yaramayacak bilgilerden ve sizi tatmin etmeyecek ortamlardan uzak durmak kendinize iyilik yapmaktır. Bugün bazı değerlendirmeler yaparken kriterlerinizi bu şekilde belirleyebilirsiniz.

14 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. İşlerinizi detaylandırmanız gerekebilir. Mücadele gerektiren konularda daha başarılı olabilirsiniz. Sizi yıpratan koşullar gündeme gelebilir. Ticari konulardaki ani değişikliklere uyum sağlamalısınız. Evinizle ilgili güzel değişiklikler yapmak için harcama yapabilirsiniz.

14 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerdehayatınızda haksız rekabete karşı çok dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Beklentinizden farklı davranan insanlar sizi şaşırtabilir.

14 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularını kontrol etmek başarıya ulaşmanı kolaylaştıracak. Olaylara karşı soğukkanlı kalabilmek kendini daha iyi ifade etmene, daha makul tepkiler vermene yardımcı olacak. Zihnini açık tutmak için istekli olmalısın.

14 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin için enerjik ve hareketli bir gün olabilir. İçinizdeki tutkuyu ortaya çıkarmak için mükemmel bir fırsatınız var. Kendinizi daha cesur ve kararlı hissedebilirsiniz, bu da size hedeflerinize odaklanma ve ilerleme kaydetme gücü verebilir. İş yaşamında, liderlik becerilerinizi sergilemek ve yeni projelere yönelik adımlar atmak için uygun bir zaman olabilir. Kendinize güvenin ve risk almaktan korkmayın. Yaratıcı düşünceler, başarı için önemli bir unsur olabilir. Aşk ve ilişkiler alanında, romantik bir atmosfer yaşayabilirsiniz. İlişkinizde tutku ve heyecan artabilir. Kendi duygularınızı ve beklentilerinizi net bir şekilde ifade etmek önemlidir.

14 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde belli bir kararsızlık var. Bilginizi paylaşma konusunda tereddütlü davranıyor ve hiç kimseye fikirlerinizi söylemek istemiyorsunuz. Çevrenizdeki kişiler bu yönünüzü algılayabiliyor. Dikkatli olmalısınız.

14 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

14 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Geçmişi anacaksın bugün, ne de olsa Merkür retro var. Çocukluk anıların canlanacak bu durum sende çocuklara olan ilgiyi artırabilir. Eğer okul çağında çocukların varsa onlarla ilgilenebilirsin ya da yeğenlerinle daha çok zaman geçirebilirsin. Geçmiş hakkında hayaller kurabilirsin, ama unutma ki gelecek çok daha önemlidir. Gelecek için hayaller kurarsan bu senin için çok daha iyi olur.

14 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizin sağlığı açısından, geleneksel öğütlere kulaklarınızı tıkamanızda yarar var. Sevgilinizin size bağlılığı, hayatınızı keyifli hale sokmaya devam edecek. Kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde fırsatlarınız olabilir. Değerlendirebilmek için dikkatinizi toplamaya ihtiyacınız var. İşinizle ilgili aşama yapabilir veya yatırımınızdan kazanç elde edebilirsiniz. Ödemelerinizin artması sizi düşündürüyor. Yakınlarınızın maddi desteği sıkıntılarınızdan kurtulmada etkili olacak.

14 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 17' 53" R
Ay
Boğa
21° 06' 35" R
Merkür
Başak
21° 38' 05" R
Venüs
Terazi
28° 25' 15" R
Mars
Yengeç
09° 52' 44" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 01"
Satürn
Balık
15° 00' 02"
Uranüs
Boğa
27° 05' 17"
Neptün
Balık
28° 29' 34"
Plüton
Oğlak
29° 44' 17"
Chiron
Koç
22° 13' 37"
Lilith
Terazi
09° 21' 02"
True Node
Koç
06° 38' 18"
Son Güncelleme : 21/09/2024 22:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>