Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güne Erken Başlıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece mutluluğa ve huzura ulaşmanız çok da zor olmayacak. İyi niyetli yaklaşımlar ortaya koymak istiyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda var olan sorunlara odaklanın.

Çabalarınızın karşılığını almak ve emin adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Mesleki anlamda var olan engelleri teker teker aşma şansına da sahipsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidecek.

Maddi koşulların değişiklik gösterme ihtimali var. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına alabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla da karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birçok sorumluluğunuzun olması hayatınızı sadece bunlarla doldurmanız anlamına gelmiyor. Bir şeylerden kısmak ya da vazgeçmek yerine yaşantınıza bir düzen getirmelisiniz. Ailenizin kadın üyeleri size günlük hayatın akışı konusunda yardımcı olabilir.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sabah saatlerinde huzursuzluk yaşayabilirsiniz ancak gün ilerledikçe sakinleşecek ve daha odaklı hareket edeceksiniz. Öğleden sonra yapacağınız görüşmeler ve iletişimler olumlu sonuçlar verebilir.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonuna kapatmayı unuttuğunuz alarmınız yüzünden erken başlıyorsunuz. Kendinize bitki çayı yapıp ayılmak isteyebilirsiniz. Eğitim sektöründe çalışan Koç burcuysanız, öğrencilerinizle aranızda jenerasyon farkını açıkça hissedebilirsiniz. Yaşlanıyorum düşüncesi kafanızı meşgul uzun süre meşgul edecek gibi duruyor.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dinlenmek kadar sizi neyin dinlendiğinin de önemli olduğu bir gündesiniz. Hem ilişkileriniz hem de çalışma yaptığınız konular noktasında bir aydınlanmaya yaşayabilirsiniz. Gözü kara bir cesaretin değil, her şeyin farkında ve kararında olmanın etkilerini taşımak için hevesli olmalısınız.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evinize ve ailenize yönelik olumlu adımlar atabilirsiniz. Aynı zamanda kazanç sağlayabilecek fırsatlar da var

9 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi bastırmak size göğüs darlığı verecektir bu yüzden hedeflerinize yürüyün. Şartların iyileşmesini beklemeden, yaratıcılıkla elinizdekini kullanın.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Akrabalarınla fazlaca zaman geçirebilirsin. Uzun zamandır görüşmediğin insanların hepsini bir arada görme ihtimalin yüksek olacak. Bulunacağın ortamlar seni sıkmaya başlayınca kaçıp nefes almak istemen normal olacak.

9 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün erken saatleri, doğru yönde bir adım attığınızı hissetmeniz açısından güçlüdür. Üretkensiniz, mutlaka çok çalıştığınız için değil, işleri yaparken keyif aldığınız için. İşbirliği bakış açınıza yardımcı olur ve hedefleriniz konusunda size daha net bir fikir verir. Yine de günün ilerleyen saatleri daha fazla aşinalık arzusunu doğurabilir. Bu, rahat ve tanıdık yerler, insanlar ve durumlarla veya duygularla yeniden bağlantı kurma zamanıdır. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde yeteri kadar maceraperest olmadığınıza dair bazı rahatsız edici duygular ortaya çıkabilir.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Çevrenizde gelişen olaylara fazla kafanızı taktığınız için, günlük yaşantınızda gizemli olarak algılanıyorsunuz. Takıntılarınızdan vazgeçerek, çok yönlü düşünmelisiniz.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün adil ve uygun kararlar alman gerekli. Doğru bildiğini yapıyorsun, bugün inançlarını savunmalısın. Tekrar gözden geçirilmesi gereken planların var. Gözle görünenden fazlasının olması her zaman iyi değildir. İstediğinin kötü bir zamanlamada olmasındansa zamanını beklemesi çok daha iyidir.

9 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir. Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. İşle ilgili koşulların şekilden şekle girmesi, sizi umut ve umutsuzluk arasında götürüp getiriyor. Sabırlı olmanız gerekiyor, destek aradığınız konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlanacağınız haberler alabilirsiniz. Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor

9 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 22' 22" R
Ay
Boğa
22° 12' 43" R
Merkür
Başak
21° 46' 36" R
Venüs
Terazi
28° 30' 50" R
Mars
Yengeç
09° 55' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 17"
Satürn
Balık
14° 59' 42"
Uranüs
Boğa
27° 05' 12"
Neptün
Balık
28° 29' 27"
Plüton
Oğlak
29° 44' 14"
Chiron
Koç
22° 13' 25"
Lilith
Terazi
09° 21' 33"
True Node
Koç
06° 38' 21"
Son Güncelleme : 22/09/2024 00:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>