Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yatırım Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Birlikte olduğunuz kişi üzerinizde hakimiyet kurmak isteyecek. Bu durum sizi fazlasıyla rahatsız edebilir. Tartışmaların gündemde olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Mesleki olarak daha sabırlı olmalısınız. İstediklerinize hemen sahip olmak istiyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmelisiniz.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunları tamamen sonlandırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zihniniz sakinleşecek, emeğinizin meyvesini alacaksınız. Yeni kararlar vermeniz, kişisel değerlerinizi korumanız ve ticari zekanızı kullanmanız gerekecek. Yavaş ve metodik ilerlemeniz, net ve sade iletişim kurmanız ve eleştiriye açık olmanız önemlidir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Koç burcunu bekleyen maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kazançlarınız artabilir ya da beklediğiniz bir ödeme bu gün içerisinde gelebilir. İletişim konularında da başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmekte zorlanmadığınız bir gün olacak. Sevdiklerinizle daha kaliteli vakit geçirebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. İyi ve dengeli beslenmeye özen göstermek sağlığınız açısından faydalı olacaktır.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın birikimlerle yeni bir yatırım yapmak isteyebilirsin. Seni maddi olarak zorlamayacak yatırımları araştırmaya başlıyorsun. Bu konuyla yakından ilgilenen bir arkadaşın sana yardım etmek isteyebilir. Yoğun geçen bir günün ardından hemen eve gidip dinlenmek isteyeceksin. Kendine güzel kahve yaparak günün yorgunluğunu atıyorsun.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. Geçmişte verdiğiniz emeklerin karşılığını alırken, özdeğer ve özbakım gibi konulara da önem verebilirsiniz. Bu sayede maddi imkanlarınızı geliştirmek ve yeni gündemler oluşturmak için ideal bir zamandasınız.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz bir gün. Aynı gruptan kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız işler fark yarattığından insanların kıskançlıklarını üzerinizde hissedebilirsiniz. Nazarlardan etkilenmemeniz için titreşiminizi yüksek tutmanız önemli.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hiç beklemediğin ortamlara girebilir ve yeni insanlarla muhabbet edebilirsin. Yeni ve güzel enerjiler kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayacak ve daha farklı şeyler öğrenebileceksin. Bugün sosyal olmak için iyi bir gün.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Coşkunuz bugün başkalarına ilham verebilir sevgili Koç. İnsanlar benzersiz vizyonunuzu ve bakış açınızı daha kolay takdir ederler. Bir tutkunun veya yeni bir ilginin peşinden gitmek heyecan verici olabilir ve başkalarının da sizi takip ettiğini görebilirsiniz! Yaratıcılık, eğlence ve romantik arayışlar ön planda olabilir. Bugün bazı noktalarda kendinizi biraz bölünmüş veya kararsız hissedebilirsiniz ancak biraz beklemenin şu anda çok ödüllendirici olabileceğini hemen keşfedebilirsiniz. Hayatı biraz daha konforlu hale getirmeye kararlı olabilirsiniz ve bu çok tatmin edici olabilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha pozitif olduğunuzu göreceksiniz. Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanıyor.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili koç; aşk, eğlence, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Ani gelişmeler ve beklenmedik sürprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbi boş olanlar için olumlu bir gün.Uzun süredir beklediğiniz ilişkiyi yakalama şansınız var. Çekici yönünüzü dikkat çekecek bir şekilde ortaya koyacaksınız. Kalbi dolu olanlar daha dikkatli davranmalılar. Sahiplenme duygularının oldukça yoğun olması nedeniyle partnerlerini üzebilirler. Bugün, tartışma ortamı yaratmaktan kaçınmalıdırlar. İşinizde performans sergileyeceğiniz bir gün içindesiniz. Yapacağınız her işin altında güçlü bir planlama yeteneği yatıyor. Ele aldığınız her konuyu sonuna kadar bireysel bir şekilde takip ediyorsunuz. Çevrenizde sizi bencillikle suçlasalar bile aldırmamayı öğrendiniz. Bugün, bel kaslarınızı zorlamamalısınız.

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 23' 10" R
Ay
Boğa
06° 50' 32" R
Merkür
Akrep
07° 04' 25" R
Venüs
Yay
00° 34' 21" R
Mars
Yengeç
23° 16' 53" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 08" R
Satürn
Balık
13° 22' 21"
Uranüs
Boğa
26° 24' 21"
Neptün
Balık
27° 47' 46"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 02' 57"
Lilith
Terazi
12° 16' 56"
True Node
Koç
06° 35' 47"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>