Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Risk Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile farklı bir etkinliğe katılabilirsiniz. Her zamankinden farklı etkilere kendinizi açacaksınız bugün. Yeni şeyler keşfetmek ve bunun muhabbetini yapmak size iyi gelecek.

İş yerinizde bugün gergin bir ortam oluşacak ve siz buna tepkisiz kalmak isteyeceksiniz. Günlük işlerinizin dışında başka bir konuyla ilgilenmek istemeyeceksiniz.

Bugün maddi konularda adımlar atmaktan kaçınmamalısın. Daha üretken olmak ve tembelliği geride bırakmak maddi olarak sana güzel getiriler sağlayabilir. Ancak bunun için senin bir adım atman gerekecek.

Öfke ve gerginliklerin bir günde gerçekleşmediğini görmen gerekecek bugün. Daha önceden yaşadığın stresli durumların daha sonradan öfke patlamasına dönüşmemesi için stresin etkilerine odaklanmalı ve bunları azaltabilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hiç beklemediğin bir insan ile güzel muhabbetler yapabilirsin. Kafan başka bir yerdeyken, farklı bir konuya odaklanmışken sevdiğin birisi ile keyifli bir sohbete girmen seni daha iyi hissettirebilir. İnsanlarla aranın iyi olacağı bir gün.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Herkesin kaderinin ne olacağını sezdiği zamanlar olur ve bugün de o günlerden birisi. Yakın zaman içinde, hayatını, birkaç sene boyunca sürdürebileceğin farklı bir yöne doğrultmak isteyebilirsin. Bu sadecehayatınla ilgili değil; hayatının her yönü bundan etkilenecek: nerede yaşadığın, ilişkilerin, çocukların… ve dahası!

17 Haziran 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli toplantısı ya da lansmanı olan bir Koç burcuysan her zamankinden daha özenli davranabilirsin. Aklına gelen fikirler her zamankinden biraz daha farklı ve alışılmışın dışında olabilir. Eğer yaratıcılık gerektiren bir işte çalışıyorsan bu etkiyi değerlendirmelisin. İçsel motivasyonun artabilir ve yeni başlangıçlar için cesaret bulabilirsin. Risk almak ve kendini ifade etmek isteğin yükselebilir.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için en son ne zaman bir fedakarlık yaptığınızı düşünebilirsiniz. Hayatınızı bu düzlemden kurtarmak için bugün bir plan yapın ve planlarınızı kendinize saklayın. İsteklerinizden geri kalmak içinizdeki mutsuzluğu başkalarıyla ve yanlış seçimlerle kapatmaya çalışmanıza neden olabilir.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizde çok hareketlilik olabilir. Ziyaretler ve konuşmalar dikkat çekiyor.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle davası olan Koç’ların adil olmaya büyük önem vermesinden ötürü istedikleri gerçek olacak ve kendileri için en adil sonucu alabilecekler.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafına daha çok yararlı olmak isteyebilirsin. Yardımına ihtiyaç duyacak aile üyelerinin yanında olmak sana iyi gelecek o yüzden. Onlarla beraber zaman geçirmek, aile içinde daha aktif rol oynamanı sağlayabilir.

17 Haziran 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eleştiriler güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Güvensizliklerin, korkuların veya suçluluk duygusunun, fikirlerinizi sunma veya ne istediğinizi sorma yaklaşımınızı baltalıyor olabileceğini düşünün. Daha güçlü ve daha güvenli hissederek ilerlemek için sorunlu alanlardan faydalı bir şeyler öğreneceğiniz fikriyle yola çıkmak en iyisidir. Daha iyi bir zaman için önemli kararlar vermeyi beklemek isteyebilirsiniz. Bir proje sorgulanırsa, bunu bir meydan okuma olarak kabul edin ve engellerin üstesinden gelmeniz için sizi motive etmesine izin verin. Bugünün ilerleyen saatlerinde paylaşılacak veya alınacak iyi haberler ve pek çok sorunu arkanızda bırakma şansı olabilir. Başkalarıyla da önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işlerinizi erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyorsunuz; elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken yardım alabilirsiniz.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün size birçok soru sorulacak. Sık sık size danışarak tavsiyenizi isteyecekler ve hassas konularda dengeyi korumanız gerekecek. Ancak size duyulan bu güven sizi şımartmasın. Yoksa çevrenizdekilerle aranızdaki bu açık iletişimi hızla bencil amaçlar için kullanmaya başlayabilirsiniz. Etkileme gücünüzü başkalarına yardım etmek için kullanın. Bu sayede çevrenizden birinin kalbini kazanabilirsiniz.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç burcu, bilgece yatırım yaptın. Sabırlı ol ve neticeyi bekle. Başarıya gözden geçirerek ulaşabilirsin. Geleceğin için planlar yap ve diğer olasılıkları araştır. Yaşamda sihir var, kendi duygularının farkına var.

17 Haziran 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş yaşantınızda ilginç konuşmaların yaşanacağı bir gündesiniz. Çevrenizde her konuda sizi destekleyecek kişilerin olması, motivasyon gücünüzü artıracak. Üstün yönleri olan kişilerden hoşlandığınız için, görüşlerinizi sadece size performans kazandıracak nitelikteki kişilerle paylaşmaktan yanasınız.

17 Haziran 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 31' 15" R
Ay
İkizler
08° 50' 44" R
Merkür
Başak
23° 57' 23" R
Venüs
Terazi
29° 56' 39" R
Mars
Yengeç
10° 34' 20" R
Jüpiter
İkizler
20° 54' 08"
Satürn
Balık
14° 54' 36"
Uranüs
Boğa
27° 04' 01"
Neptün
Balık
28° 27' 30"
Plüton
Oğlak
29° 43' 36"
Chiron
Koç
22° 10' 30"
Lilith
Terazi
09° 29' 21"
True Node
Koç
06° 39' 00"
Son Güncelleme : 23/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>