Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mantığınız Ön Planda Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, her şeyi kontrolünüz altına almak istiyorsunuz ancak bunu yaparken birlikteliğinize zarar verebilecek yaklaşımlardan da kaçınmalısınız. İstekli ve arzulu yaklaşımlarınız, birlikte olduğunuz kişinin fazlasıyla hoşuna gidebilir. Huzuru ve mutluluğu elde edebileceğiniz bir güne giriyorsunuz.

Gerekli olanları yerine getirmekte pek zorluk yaşanmayacak. Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ederken hernagi bir engellenme ile karşılaşmayacaksınız. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya emin adımlarla ilerliyorsunuz. Her şey daha da iyiye gidebilir.

Daha fazla paraya sahip olmak isteyeceksiniz. Son zamanlarda sizi tedirgin eden finansal konuları da kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmak şansınız var. Olanaklar üzerinde etkinlik gösterebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedeceksiniz. Uzun zamandır beklediğiniz haberin de bugün içerisinde size ulaşacak olması, daha fazla rahatlamanızı sağlayabilir. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir güne giriyorsunuz. İstekleriniz doğrultusunda hareket ederken engellenmeyecek ya da kısıtlanmayacaksınız. Yapmak istediklerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugünkonularında çözüm odaklı yaklaşımlarınızla dikkat çekeceksiniz. Ekip çalışmalarında liderlik yetenekleriniz ön plana çıkabilir. Kendinize güvenin ve büyük adımlar atmak için doğru bir gün olabilir. İnovasyon ve yaratıcılık enerjiniz yüksek, bu da sizi farklı çözümler bulmaya yönlendirebilir.

18 Ağustos 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde duygusal yönünüzü kontrol altına almak istiyorsunuz. Mantığınıza uygun davranıp ve tavırlarınızı ona göre dizayn edeceksiniz. Yeni bir ayakkabıya ihtiyacınız olduğunu fark edebilirsiniz. Ailenizle daha fazla vakit geçirmek için organizasyonlar yapıyorsunuz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bedeniniz kadar zihninizin de iyileşmeye ve sakinleşmeye ihtiyacı olabilir. Yaşadığınız yoğun zamanların stresi kadar güzelliği olduğunu da fark etmek için gün içinde kendinize molalar oluşturmalısınız. Yazı yazmak, hissettiklerinizi paylaşmak size hem rahatlama imkanı verebilir hem de farklı bir alana yönelmenize yardımcı olabilir.

18 Ağustos 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Tamamlanması gereken işleri yük olarak görmemeli enerjinizi daha verimli kullanmalısınız. Ortaya çıkan yeni sorumluluklar olsa da, son derece aktif çalışmalar yapabilir, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Düzen ve sağlıkla alakalı uğraşlarınıza gereken önemi vermekte yarar var. Çok sıkı çalıştığınız son dönemin yorgunluklarını atmak gerekecek.

18 Ağustos 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gösterdiğiniz çabalara istinaden başkalarının sizler için bir şeyler yapmasını istiyorsunuz. Dinlenmek ve dinlenirken öğrenmek için uygun bir süreçte olacaksınız

18 Ağustos 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir arkadaşın seni arayarak yardım isteyebilir. Onun içinde bulunduğu durumu düzeltmeye çalışmak önceliğin olabilir. Durumunun iyileşmesi için birlikte çalışabilirsiniz. Sevdiğin insanlara destek olmak sana iyi gelecek.

18 Ağustos 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün sizi korkutan işleri hızlıca halletmek zihninizi boşaltmanıza yardımcı olabilir. İşinizi veya günlük rutininizi çevreleyen bir hareketlilik ve çoğunlukla hoş ama öngörülemeyen unsurlar olabilir. Sohbetleriniz ve bağlantılarınız aracılığıyla yararlı ve muhtemelen alternatif yöntemler öğrenebilirsiniz. Bugün, özellikle çalışma, rutinler, para veya sağlıkla ilgili bir sorunu çözmek için de güçlüdür. Yine de sonuçlar çabuk gelmezse sabırsız hissedebilirsiniz ancak kendinizi nazikçe zorlarken temponuzu koruduğunuz sürece üretken olabilirsiniz. Coşkunuzu yapıcı bir şey için kullanmak en iyi seçeneğinizdir.

18 Ağustos 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz. Özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklıyorsunuz.

18 Ağustos 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Böylesi bir berraklık ve sakinlik durumunu nadiren yaşarsınız. İş arkadaşlarınız veya akrabalarınızla eski anlaşmazlıklarınızı çözmek istiyorsanız, bu durumun size çok faydası olacak. Hepsinden önemlisi, daha düne kadar asla çözülemeyeceğini düşündüğünüz sorunlar sonunda ortadan kaybolacak. Geçmişin yüklerinden kurtularak olumlu davranışlarınızla desteklendiğinizde, geleceğinizi biçimlendirmek için yeni bir özgürlük alanı bulacaksınız.

18 Ağustos 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgi ve bolluk yaşamını dolduruyor. Aile üyeleriyle güzel ilişkiler olabilir. Sonsuza dek mutlu olabilirsin. Büyük resme bakmaya devam et.

18 Ağustos 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş bağlantılarınızda disiplinli çalıştığınız bir gün. Çalışma hayatınızda sorgulayıcı davranıyorsunuz. İş arkadaşlarınızdan yüksek bir performans beklerken, onların kapasitesinin sizinle aynı olamayacağını düşünmelisiniz. Zorlayıcı yönlerinizden çekinebilirler.

18 Ağustos 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 41' 56" R
Ay
Boğa
26° 59' 39" R
Merkür
Başak
22° 23' 46" R
Venüs
Terazi
28° 55' 13" R
Mars
Yengeç
10° 06' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 24"
Satürn
Balık
14° 58' 15"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 36"
Lilith
Terazi
09° 23' 45"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>