Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorunlarınızı Çözmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2023, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda moralinizi bozabilecek bazı durumlar gündeme gelebilir. Olabilecekler üzerinde etkinlik göstermeye çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız. Daha dengeli ve kontrollü olmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Mesleki açıdan daha dengeli olmaya çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun da yaşamayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi anlamda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durum, rahat hareket etmenizi engelliyor ise ona göre adımlar atmalısınız. Gereksiz harcamalardan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize bir süredir zaman ayırmadığınızı düşünürseniz bunda haklılık payınız olabilir. Bugün düşüncelere, işlere hatta hayallere bile mola vererek kafanızı toplamaya çalışmalısınız.

15 Ağustos 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün iletişim yetenekleriniz yüksek olacak ve başkalarıyla kolaylıkla iletişim kurabileceksiniz. İş ilişkilerinizde başarılı olmanız mümkün.

15 Ağustos 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi içinizde çözmeye çalıştığınız konulara başka kişilerin dahil olması canınızı sıkmaya başlıyor. Çevrenizde bu tutumu sergileyen kişilere karşı tavrınız net olacak. Kendi sorunlarınızı kendiniz çözmek isteyeceksiniz. Evli Koç burcuysanız, partnerinizden gelecek hediye sizi mutlu edecek. Sosyal medyada mutlu anlarınızı paylaşırken dikkatli olmasınız. Herkes siz gibi iyi niyetli olmayabilir.

15 Ağustos 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kısıtlanmış hissetmek yerine neler yaşadığınıza, yaşayabileceğinize odaklanmalısınız. Bugün olan bir şeyin yarın da olması ya da olmaması konusunda sizin üzerinize her zaman bir şeyler düşmeyebilir. Sonucuna etki edemediğiniz durumlar için kendi değerlerinizden vazgeçmemelisiniz.

15 Ağustos 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaşam enerjiniz yükseliyor. Hayattan dolu dolu keyif alırken, bir taraftan da çocuklarınıza karşı oldukça verici olabilirsiniz. Onların beklentileri doğrultusunda yeni paylaşımlar üretebilirsiniz. Spora olan ilginiz bu dönem sizi harekete geçirebilir. Bu yöndeki yetenekleriniz hobi olarak yaşamak size keyif verecektir. Aşk ilişkilerinde daha bağımsız etkiler altındasınız.

15 Ağustos 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herhangi hareket gerektiren aktiviteyi gerçekleştirmeniz için uygun bir gün. Maddi olarak bereketiniz artacak. Sağlığınıza da dikkat etmeniz gerekmekte.

15 Ağustos 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya hızlı başlamak sana çok iyi gelebilir. İnsanlarla aranı iyi tutmak özellikle bu haftanın daha güzel geçmesini sağlayabilir. Keyfine göre güzel aktivitelere insanlarla birlikte katılmak için fırsatlar yaratmalısın!

15 Ağustos 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, kendinizi üretken ve amaçlı bir şeye adamanız için iyi bir enerji var. Bugün, işlerinizi halletmek için sizi motive etmeye yardımcı olabilir. Bununla birlikte, gün dünyaya daha hafif bir yaklaşımı teşvik eder ve kişisel zevk ve eğlence için daha fazla zaman ayırmanızı sağlar. Bugün,ve eğlence arasında bir şekilde bölünmüş hissedebilseniz de kendinize mükemmel dengenin zor olabileceğini ancak yine de iyi, uygulanabilir bir çözümün mümkün olduğunu hatırlatın. Başkalarına rehberlik etmek veya birinin size nazikçe rehberlik etmesine izin vermek, kendinizi daha güçlü ve mutlu hissetmenizi sağlar.

15 Ağustos 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarının yaşamını merak edebilir, birlikte olduğunuz ortamlarda onları tenkit edebilirsiniz. Maddi konularla ilgili yenilikleri denemek istiyorsunuz. Bugün aklınızdaki planları çevrenizle paylaşmadan hayata geçirin.

15 Ağustos 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve zihinsel açıdan kendinizi zinde ve tamamen huzurlu hissediyorsunuz. Yaptığınız işten keyif alıyorsunuz ve bu deneyimleri en yakınınızdaki kişilerle paylaşmak istiyorsunuz. Bu, etrafınızdakiler için oldukça cazip ve cesaret verici; eski ve yeni ilişkileri eşit derecede güçlendirmeye yardımcı oluyor. Ayrıca size, kendinizden pek emin olmadığınız zamanlarda ihtiyacınız olan desteği de sunacak.

15 Ağustos 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, tatil, eğlence konularında şans sizinle olacak. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Ağustos 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevre ilişkileriniz olumlu bir şekilde götürmeyi iyi biliyorsunuz. Bugün birçok olumlu olaya görsel olarak şahit olacak ve yaptığınız işi pozitif bir şekilde sonuçlandıracaksınız. Kişisel çabalarınız ve yaratıcılığınızı ön plana çıkarırken, fevri hareketlerden özellikle uzak kalmayı özen göstermelisiniz. Sinirleriniz çok çabuk bozulabiliyor.

15 Ağustos 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 42' 45" R
Ay
Boğa
27° 11' 33" R
Merkür
Başak
22° 25' 19" R
Venüs
Terazi
28° 56' 14" R
Mars
Yengeç
10° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 27"
Satürn
Balık
14° 58' 12"
Uranüs
Boğa
27° 04' 52"
Neptün
Balık
28° 28' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 03"
Chiron
Koç
22° 12' 34"
Lilith
Terazi
09° 23' 51"
True Node
Koç
06° 38' 34"
Son Güncelleme : 22/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>