Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Başlangıçlara Merhaba Diyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki çekiciliğiniz üst seviyelere çıkmakta ve bu da birlikte olduğunuz kişinin kıskançlığını fazlasıyla hissedebileceğiniz anlamına gelmekte. En ufak bir hareketin problem çıkarma ihtimali var.

Mesleki olarak daha rahat ve özür hareket edebilirsiniz. Etkin adımlar atmak için uygun zamanı bekleyin. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Etkin adımlar atmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Işlerin eğer istediğin gibi sonuçlanmıyorsa olumlu yönleri görmeye çalış. Yani bazı hatalarını görmezden gelme. Bunlar büyüyerek sana dönebilir çünkü. Ayrıca ertelemeleri bırak. İnancınla hareket et ve hayallerini takip et lütfen.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjinizi doğru yönlendirmek için harika bir gün olabilir. İçinizdeki coşkuyu ve motivasyonu,veya kişisel projelerinizde kullanabilirsiniz. Yaratıcı fikirler üzerinde yoğunlaşmak ve yeni başlangıçlar yapmak için mükemmel bir zaman olabilir. Ancak hareket halindeyken aşırıya kaçmamak ve sabırlı olmak önemlidir. Bu süre zarfında, hızlı kararlar verme ve aceleci davranma eğiliminiz olabilir, bu nedenle dikkatli olmanızda fayda var. Ayrıca, başkalarının fikirlerine ve görüşlerine açık olmak da önemlidir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışan bir Koç burcuysanız gitmeyen mailler yüzünden işleriniz aksayabilir. Sinirlerinize hâkim olmanızda fayda var. Evliliğine ikinci bir şans veren Koç burcuysanız, eşinizin sizin için gösterdiği çabayı karşılıksız bırakmak istemeyeceksiniz. Sil baştan bir başlangıç yapmaya hazırsınız. Akşam saatlerinde kas ağrısı yaşayabilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza ve kariyerinize yeni gündemler dahil etmek isteyebilirsiniz. Tanışacağınız kişilerin size ilham olacağı, eksiklerinizi fark edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize, işinize ve seçimlerinize karşı daha yapıcı olmalısınız.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde daha ciddi konulara yönelebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan durumları daha iyi değerlendirmenizde fayda var. Gizli kalmış koşullardan etkilenebilirsiniz. Öğleden sora imaj değişikliği için uygun zamanlar var. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Akşam saatlerinde tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Sabırlı olmaya çalışın.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde cesaret sizin için oldukça önemli olacak. Geçmişi geride bırakma isteğiniz de kariyerinizde bir o kadar olumlu sonuçlar getirecektir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sahip olduğun değerleri fark etmek senin için önemli olacak. Kendini işe kaptırmışken hayatında gerçekten önemli olan şeylere yeterli zaman ayıramadığını düşünebilirsin. Hala zaman varken güzel şeylere odaklanabilmen gerekecek. Hayatı niyetlenerek yaşamaya başlaman gerek bugün.

20 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün zaman zaman insanları memnun etmek zor görünebilir. Belki de etrafınızdaki kaos, içsel huzursuzluğunuzu yansıtır. Duygularınızı göz önünde bulundurun ancak bunların sizi hedeflerinizden çok uzun süre uzaklaştırmasına izin vermemeye çalışın. Sürpriz gelişmeler hayatı biraz daha ilginç hale getirebilir ancak işler çok yorucu olmaya başlarsa biraz inzivaya çekilmek iyi gelebilir. Gün, aynı zamanda hedeflerinize ulaşmak için başkalarıyla iyi geçinmeyi de gerekli kılıyor. Para,veya sağlıkla ilgili hoş sürprizler moralinizi yükseltebilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Aile içinde anlaşmazlıklara neden olan ve aslında çok kolaylıkla halledilebilecek konunun detayları üzerinde konuşacaksınız.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; enerjik, atak olacaksınız. İş hayatınızda sorunlar olabilir ancak seyahatlerden yana şanslısınız. Gününüz harika geçsin.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürekli mutluluğu aramaktan vazgeçin. İlişkiler pozitif ve negatif yönleriyle de çekici olabilirler. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten beklemeniz antipati toplamanıza neden oluyor. Başkalarının da doğruları olabileceğini unutmayın, onlardan yararlanmaya bakın. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir süre daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sağlıkla ilgili küçük bir probleminiz olabilir, doktora danışmalısınız

20 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 31" R
Ay
Koç
28° 56' 20" R
Merkür
Başak
18° 50' 07" R
Venüs
Terazi
26° 35' 02" R
Mars
Yengeç
09° 02' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 40"
Satürn
Balık
15° 06' 40"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 18"
Lilith
Terazi
09° 11' 01"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>