Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gerginsiniz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2023, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hata yapmaktan kaçınmalı ve duygularınızı ona göre ifade etmeye çalışmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa üzerine gitmeli ve çözümlemeye çalışmalısınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi daha net ifade etmeye çalışın. Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmanızın aslında çok da zor olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Her şeyin yeniden daha da iyiye gitme ihtimali bulunuyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmadığınız sürece her şey sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlara karşı sert davranışlar ortaya koyabilirsiniz. Harekete geçmek için biraz daha beklemede kalmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir. Genel olarak amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Biraz daha sabırlı olmaya çalışın.

20 Ekim 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ama enerjinizin yüksek olması sizi motive edecektir. İçinizdeki ateşi kullanarak hedeflerinize odaklanmalısınız. İş hayatınızda yeni fırsatlar ortaya çıkabilir, ancak aceleci kararlar vermemeniz önemlidir. Sağlık konularında da dikkatli olmalısınız.

20 Ekim 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın songününde, biriken işler çalışma arkadaşlarınıza karşı fevri çıkışlar yapmanıza neden olabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysanız, geçmişteki problemlerinizi unutmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bu durum ilişkinizi hırpalayabilir, dikkat. Son günlerde yaşadığınız baş ağrıları size, sağlığınız konusunda çok daha hassas davranmanız gerektiğini hatırlatacak. Bugün, aceleci davranmamaya özen gösterin.

20 Ekim 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tahammülünüzün zorlandığı zamanları düşünebilirsiniz. Bunların sizde yarattığı tahribata odaklanmaktan vazgeçin. Artık sizi ikilemde bırakan, aklınızda "acaba"lar oluşturan ilişkilerin ve görüşmelerin değerini daha fazla yükseltmelisiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla sorumluluklarınızın bilincinde olabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmek için çaba göstermeniz gerekebilir. Gün içindeki sıkışıklıkların keyfinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Geçmişte kalan işleri bitirmek için uygun bir gündesiniz. Karşılaşacağınız engellerde kendinizi başarısız olarak görmemelisiniz. Sabırlı olmanızda fayda var.

20 Ekim 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözüm noktasında yapıcı durumlar yaşayabilirsiniz. İş ilişkilerinizde kendinizi sağlıklı ifade edebileceğiniz bir gün olacağı için görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

20 Ekim 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrendeki insanlarla ilgili daha dikkatli olmalısın. Yanındaki insanların hepsi başarıların hakkında olumlu düşünmeyebilir. İşlerinin planladığın gibi gitmesini istiyorsan kötü olduğunu düşündüğün insanlardan uzak durmalısın.

20 Ekim 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, yüzeyin altında veya gözden gizlenen şey bugün sizin için en ilgi çekici olanıdır ancak bir sorunu anlamlandırmaya çalışırken zihinsel yoğunluk içinde kaybolmanız mümkündür. İşiniz, performansınız veya başarılarınız hakkında endişelenme eğilimi, yaşamın diğer bölümlerine, özellikle de ilişkilerinize müdahale edebilir. Bu özellikle başkalarının endişelerinizi ve hedeflerinizi gerçekten anlamadığını düşünüyorsanız geçerlidir. Strese girmek yerine değişiklik ve iyileştirmeler yapmaya çalışmanız daha iyi olur. Öyle olsa bile, insanların şu anda genel olarak gergin olduğunu unutmayın; bu nedenle, işler sakinleşene kadar kendinizi geride tutmanız gerekebilir. Size pek hizmet etmeyen bir fikre, soruna veya düşünce çizgisine yönelik olası bir takıntıya dikkat edin. Size hiçbir faydası olmayacak kadar olumsuz olan tutum ve düşünce kalıplarını aşmak için elinizden geleni yapın.

20 Ekim 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar geçirmeniz mümkün. Olayları her yönden esnek bir şekilde değerlendirdiğiniz için, hata kaybını en aza indirebiliyorsunuz.

20 Ekim 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

20 Ekim 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızda maddi kaynaklarınızı etkileyecek güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün dilerim.

20 Ekim 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde fazla alınganlık yapmanız, gereksiz endişelere kapılmanıza neden olabilir. Aşk konusunda cesur davranabilirseniz, hayatta başka heyecanlar da olduğunu fark edeceksiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlayabilecek gelişmelere karşı tetikte olun. Uzun zamandır beklediğinizfırsatı karşınıza çıkabilir. İsteklerinizi sakin ve anlaşılır biçimde ortaya koymaya çalışın. Olabileceklerin üzerinde beklenti içine girmekten kaçının. Bazı masraflar yüzünden bütçenizdeki delik bir süre daha açık kalacak.

20 Ekim 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>