Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişimin Sebebini Anlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek anlaşmazlıklar yaşanabilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunların üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Zorlu bir dönemden geçiyorsunuz; ilişkinizi toparlamak için çaba göstermelisiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, tüm işlerinizi gözden geçirip nasıl başa çıkacağınızı analiz etmeye çalışacaksınız. Sorunlar ve sıkıntılar üzerinde etkili olabilmek için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmamalısınız. Kontrollü ve bilinçli olmanız gereken bir gün.

Bugün, maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlar ortaya çıkabilir. Hata yapmaktan kaçınmalı ve elinize geçen fırsatları net bir şekilde değerlendirmelisiniz. Bilinçli olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aceleci kararlar almayın, detaylar gözünüzden kaçabilir. Kendinizi ifade ederken net olun, yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Planlarınızda esneklik, olası aksiliklerin önüne geçmenizi sağlayacak.

20 Eylül 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi duygusal anlamda daha hassas hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde daha şefkatli ve anlayışlı olmaya çalışmanız olumlu sonuçlar doğurabilir. Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin, çevrenizdekilere doğru iletişim kurmak ilişkilerinizi güçlendirecektir. İş ve kariyer hayatınızda yeni fikirlerinizi paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Yaratıcı düşüncelerinizle dikkat çekebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeye devam etmenizde fayda var.

20 Eylül 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında yaşanan dönüşümlere ayak uydurmakta güçlük çekebilirsin. Rutinlerindeki değişikliklere kardeşin sayesinden adapte olmaya başlıyorsun. Ailen bu değişimin sebebini bugün açıklayabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan sorumluluk almaktan kaçan bir tavırda olabilirsin. Sevgilin ile bu konuda karşı karşıya gelmemelisin

20 Eylül 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize sorduğunuz sorulara yanıt bulmakta zorlanabilirsiniz. Tek başınıza uğraşarak, daha önceki yöntemleri deneyerek çözüm bulmakla vakit kaybetmeyin. Çevrenize, ailenize, kaçtığınız ya da zıtlaştığınız otorite figürleriyle görüşmek hem aradaki buzları eritebilir hem de size yeni fikirler kazandırabilir. 

20 Eylül 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda başkalarından yardım alabileceğiniz bir gündesiniz. Uzaklarda bir ilişki gündeme gelebilir. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerden para kazanabilirsiniz. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sanatsal organizasyonlar keyfinizi yerine getirebilir. Gün içinde tartışmalardan uzak durun.

20 Eylül 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güvencenin hayatınızda ön plana çıkabileceği bir gündesiniz. Maddi yatırımlarınızla alakalı dikkatli olmalısınız.

20 Eylül 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sadece sizin bildiğiniz bir şeylerin olması isteklerinizi karşılamayabilir. Bunları aktarabilmek, yaşayabilmek adına da bir çabanız olmalıdır. Çevrenize karşı tavırlarınızı bilginize yakışır şekilde düzenlemelisiniz. Yurtdışı uçuşları ve bilet işlemleri bugün gündeminizde yer bulabilir.

20 Eylül 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, ekstra dinlenmeye, sessizliğe veya özel zamana duyulan ihtiyaç bu günlerde kesinlikle daha belirgin. Nitekim yoğun bir zaman ve bir denge bulmak ideal olacaktır. Bugün ayrıca işinize ve para kazanma veya yönetme şeklinize yeni yaklaşımlar teşvik ediyor. Pratik konulara yeni bir ışık altında baktığınızda sorunları çözmek sizin için kolay bir hale geliyor. Şu anda sizin için sessiz zamanlar doğru olsa da bakış açınızı iyileştiren bazı çok olumlu, ileriye dönük etkileriniz aktif.

20 Eylül 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenin senin için çok önemli olduğunu anlıyorsun. Karşılıksız verdiğin sevgi sana katlanarak dönecek ya da ailen gibi gördüğün kişilerle çok yakın ilişkiler kuracaksın. Köklerinden gelen pozitif güçler sana akıyor. Olumsuz enerjileri lütfen at. Bugün çok şanslı biri olduğunu düşün.

20 Eylül 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görünürde hiçbir neden yokken işleriniz durmaya başladı. Her ne kadar planlarınızın değişmesinden hoşlanmasanız ve programa sadık kalmak isteseniz de, önünüzdeki engelin etrafından dolaşarak ilerlemeye çalışmalısınız, yoksa tüm enerjiniz engeli imha etme çabalarıyla ziyan olacak. Hedefinizi ulaşmanız biraz daha uzun sürebilir, ama bunu yaparken çok daha değerli deneyimler kazanacaksınız.

20 Eylül 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün maddi kaynaklarınızla ilgili kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Eylül 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda yeni bir heyecan var. Sevgi dolu bir alışverişin gerçekleşeceği ortamlara gireceksiniz. Bu karşılaşma sizi barışa, aşka veya flörte, çok sevimli insan topluluğuna ya da birarkadaşı çevresine götürebilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde temel bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız. Oldukça önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. Bugünlerde geçici maddi sıkıntılarınız var, ama önümüzdeki günlerde epey rahatlayacaksınız.

20 Eylül 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 18' 04" R
Ay
Yengeç
17° 08' 33" R
Merkür
Akrep
14° 38' 34" R
Venüs
Yay
06° 32' 38" R
Mars
Yengeç
25° 25' 43" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 48" R
Satürn
Balık
13° 09' 41"
Uranüs
Boğa
26° 13' 58"
Neptün
Balık
27° 40' 57"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 30"
Lilith
Terazi
12° 49' 48"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>