Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Destek Görüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Karmaşık durumlara hazırlıklı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket ettiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız sizin için yeterli olacaktır.

Parasal durumunuzla ilgili bazı karmaşık durumlar yaşanabilir. Fırsatları lehinize çevirmek için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski tecrübeleriniz yeni hedefler belirlemenizde yol gösterici olabilir. Ekonomik beklentileriniz veprensiplerinizi güncelleyerek yeni alışkanlıklar edinebilir ve önceliklerinizi netleştirebilirsiniz. Pürüzleri gidermeye yönelik tutumlarınız karşılık bulacaktır; ilişkilerinize olan bakış açınız değişebilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, içsel gerginliklerinizle başa çıkmak için zaman ayırmanız gerekebilir. Kendinizi ifade etmek için açık ve net olmaya çalışın. Özellikleilişkilerinde iletişim sorunları yaşayabilirsiniz, karşınızdakilerle empati kurmaya çalışın. Duygularınızı dengelemek için meditasyon veya yoga gibi aktiviteler size yardımcı olabilir. Öğleden sonra yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmek için iyi bir gün olabilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Koç burcuysan, partnerinle beraber spora başlamak isteyebilirsiniz. Partnerinin kararlı duruşu motivasyonunu arttırıyor. Yeni çocuğu olan Koç burcuysan, çevrendeki kişilerin yönlendirme yapmasından rahatsız oluyorsun. Onları net bir dille uyarmak isteyebilirsin. Eşinin sana destek olması seni mutlu ediyor.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftalıkplanınızı hazırlayabilirsiniz. Evrak işleri veya görüşmelerin erken saatlerde düzenlenmesi size zaman kazandırmanın yanı sıra bu işlerle ilgilenirken aklınızda herhangi bir soru işareti kalmamasını da sağlar. Bugün duygusal ve yorgun hissetseniz de, bu zorlukları aşmanıza yardımcı olacak insanların yanınızda olduğunu fark edeceksiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

bugün gerçekleşen dolunay sizi ailevi konularda ve sorumluluklar alanında daha hassas kılıyor. Gelecek yönünde yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında bağlantılarınız gelişme vaat ediyor bu yüzden dikkatli olmalı ve sonrasında pişman olacağınız aksiyonlar almamalısınız.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı projelere odaklanmak ve başarı söz konusu olduğunda daha dikkatli davranmak bugün önceliğin olabilir. Herkesin dinlenmeye çekildiği anda sen işe yeni başlıyor olabilirsin. Dikkatini dağıtacak şeylerden uzak durmalısın bugün.

21 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün dinamizminiz ve açık sözlü yaklaşımınız başkalarının dikkatini çekebilir. Aynı zamanda anlayış ve empati kurma konusunda da başarılısınız. Çekiciliğiniz oldukça güçlü ve etkileşimleriniz canlı. Heyecan ve hareket özgürlüğüne ihtiyacınız var ancak uyumu da arzuluyorsunuz. Uzun vadede fayda sağlayacak bir konuma gelmek için gerçek adımlar atmaya isteklisiniz. Yaratıcı içgüdüleriniz ön planda ve bugün daha çok yaparak ve deneyimleyerek öğreniyorsunuz. İçinizdeki çocuğu iyileştiren veya güvenliğe olan ihtiyacınızı ifade etmenize yardımcı olan faaliyetlere yöneliyorsunuz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş çevrenizde kişiliğinizle sempati topluyorsunuz. Fakat, alışılandüzenine karşı tavırlarınız bugün sizi zorlayabilir. Kafanızın karışık olmasına rağmen birlikte çalıştığınız kişilerindisiplinleri sizin için çok önemli.

21 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sanki her şey üzerinize geliyor. İş arkadaşlarınızdan gelen yardım tekliflerini kabul edin, önünüzde duran dağ gibi birikmiş işlerin daha makul parçalara bölünmesini sağlayacaklar. Özel hayatınızda bazı sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün tatsız durumlarla karşılaşsanız bile moralinizi bozmayın. Biraz bekleyin, bazen çözüm tamamen sizin kendi içinizden gelir. Sağlığınızla ilgili hiçbir fiziksel belirtiyi hafife almayın. Sorunların köküne inin!

21 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sosyal çevrenizle seyahat edebilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Kardeşlerinizle veya yakınlarınızla iletişiminiz artabilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel gücünüzü karşı tarafa aktarabileceğiniz vebirliklerin önem kazanacağı bir gün. Bugün, hiçbir şekilde engellere takılmak istemiyorsunuz. Baskıcı davranışlardan hoşlanmadığınız için duygularınızın özgür kalmasından yanasınız. Maddi konularda aradığınız güven ortamını sağlayabileceksiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 20' 41" R
Ay
Boğa
06° 12' 45" R
Merkür
Akrep
07° 00' 31" R
Venüs
Yay
00° 31' 20" R
Mars
Yengeç
23° 15' 46" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 12" R
Satürn
Balık
13° 22' 28"
Uranüs
Boğa
26° 24' 26"
Neptün
Balık
27° 47' 50"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 03' 04"
Lilith
Terazi
12° 16' 39"
True Node
Koç
06° 35' 51"
Son Güncelleme : 18/10/2024 08:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>