Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Temkinli Davranıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızdaki sorunları kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturmaya çalışın. Karmaşıklık yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissetme ihtimaliniz var. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız ancak bunun için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

Gelir ve gider arasında sorunlarla karşılacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

"Gerçeklenin bir gün ortaya çıkmak gibi bir özelliği vardır" sözünü deneyimleyeceğiniz bir gün olabilir. Sabrınız ve bu süre zarfındaki tutumlarınız sizi olumsuz etkilerden ve manipülasyonlardan koruyacaktır. Sizi mutlu eden insanların kim olduğunu daha net görecek ve ilginizi oraya çevireceksiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli bir gün geçireceksiniz. İş veya kariyer konularında enerjiniz yüksek olacak ve projelerinizi tamamlamak için motivasyonunuz artacak. Ancak, aceleci davranmamaya dikkat etmelisiniz. İlişkilerde ise dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Duygusal tepkilerinizi kontrol etmek önemli olacak. Ayrıca, sağlığınıza özen göstermek için zaman ayırmalısınız. Dinlenmek ve kendinizi iyi hissetmek için yeterli uyku ve beslenmeye dikkat etmelisiniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka bir konuda daha yardımcı olabilirsem lütfen söyleyin.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocuklu bir Koç burcuysanız, evladınızın bazı söylem ve değişimleri şaşırtıcı gelebilir. Temkinli ve koruyucu bir tavırla hareket etmeniz çatışmaların önüne geçecektir. Ne yaşanırsa yaşansın çocuğunuzu kırmak istemiyorsunuz. Ailenizde kronik rahatsızlığı olanlar varsa, güzel haberler alabilirsiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir duygunun ve halin kalıcı olmadığını unutmayın. Etki edemediğiniz, değişimine katkı sağlayamadığınız konularla ilgilenmek yerine zamanınızı, enerjinizi daha farklı alanlara taşımalısınız. Eğitimini aldığınız, geliştirdiğiniz, fikir sahibi olduğunuz konulardan başlamak yönünüzü belirlemenize yardımcı olacaktır.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda kendinizi daha mücadele içinde hissedebilirsiniz. Duygusal olarak kendinizi karmaşık hissedebilirsiniz. Planladığınız konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. Parasal konulara daha fazla özen göstermelisiniz.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ve dostluk anlamında sağlıklı ve güzel ilişkiler kurabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal konularda olumlu başka haberler de almanız mümkün.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gezegenler senin faydana ilerliyor bugün. Yakında yeni hikayene başlayabilirsin. Bugünden itibaren bir şeylerin değişmeye başladığını daha net görebileceksin. Zihnin de bedenin de bunun farkına daha çok varabilir.

22 Kasım 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sevdiğiniz bir şey üzerinde çalışmak ve planlarınızda yol kat etmek için mükemmel bir zaman olabilir. Bir şeye ve hatta belki birine olan tutkunuzu keşfedebilir veya yeniden alevlendirebilirsiniz. Kariyer veya maddi konular gibi sizi gerçekten öne çıkaracak özel konulara ilişkin yeni iç görüler olabilir. Artık odak noktanız büyümek, gelişmek ve kaynaklarınızı duyarlı bir şekilde kullanmaktır. Artık ilişkilerinizde ve etkileşimlerinizde hoş bir yoğunluk var; tatlı bir heyecan hayatınızı çevreliyor. Neyin değişmesi gerektiğini tam olarak biliyor gibi göründüğünüz için, gelecek anlayışınız artık neredeyse kehanet niteliğinde.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki farklı koşulların çalışma sistemlerini merak edeceğiniz bir gün. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz. İçinize kapanarak; arkadaşlarınızın, düşüncelerinizi merak etmelerine neden olacaksınız.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi keyiflendirecek ve mutluluk verecek etkinlikler içerisinde bulunmaktan keyif alacaksınız. Şartların aslında tam da istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri lehinize çevirmek zor olmayacaktır.

22 Kasım 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sanatın ve mesleğin her dalını seviyor olabilirsin. İletişim ve sanatla ilgili başarılacak çok şey var. Bu sosyal medyada olabilir. Kendine güven, ödüller ve terfiler sana geliyor. Hayatın her alanında başarı seninle oluyor. Güneş gibi parlıyorsun. Şöhret ve itibar sana akıyor bugün, ne güzel.

22 Kasım 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 15' 10" R
Ay
Boğa
05° 27' 08" R
Merkür
Başak
19° 38' 51" R
Venüs
Terazi
27° 07' 02" R
Mars
Yengeç
09° 16' 54" R
Jüpiter
İkizler
20° 46' 16"
Satürn
Balık
15° 04' 44"
Uranüs
Boğa
27° 06' 19"
Neptün
Balık
28° 31' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 53"
Chiron
Koç
22° 16' 14"
Lilith
Terazi
09° 13' 56"
True Node
Koç
06° 37' 35"
Son Güncelleme : 20/09/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>