Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güven Testi Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

İlişkinizde büyük bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Son zamanlarda, muhtemelen eski ilişkilerinizin en iyisini ve en kötüsünü analiz ediyordunuz. Bugün bu analizleri pratiğe dökebilirsiniz. Sevgilinizle içten bir sohbet edebilirsiniz, bu da ilişkinizde iyileşme ve gelişme sağlayabilir. Ya da gizli platoniğinize duygularınızı açabilirsiniz!

İlişkilerinize pozitif enerji katmak için güzel bir gün. Stres yaşadığınız durumlarda huzur sağlamanız gerektiğini hissedeceksiniz. Sizi sinirlendiren birarkadaşınızla ateşkes ilan edin. Esprili olmaya çalışın ve bu kişiye şakalar yaparken ortak bir zemin bulmaya çalışın. İşleri biraz hafifletin ve mucizelerin gerçekleşmesini izleyin! Bu enerjiyi romantik ilişkinize veya sizden uzak olan herhangi bir aile üyesine de uygulayın.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Asabi ve sıkkın hissetmenin sebebi kendine çok fazla yüklenmenin bir sonucu olabilir. Kendine karşı olan beklentilerine bir göz at. Şunu da göz önünde bulundur: En sevdiğin insana aynı taleplerde bulunur muydun? Eğer yanıtın olumsuzsa, hayatını en sevdiğin insana uygun şekilde düzenleme zamanı gelmiştir - yani kendine.Bugün zihninizdeki örümcek ağlarından kurtulmanın tam zamanı. Muhtemelen geçtiğimiz birkaç gündür son sürat gidiyordunuz. An itibariyla biraz rahatlamaya ve gevşemeye ihtiyaç duyacaksınız. Çok fazla işe koşturarak kendinizi zorlamayın. Öğleden sonra tembel bir şekerleme yapın. Açık havada oturup temiz havayı içinize çekin. Yerinizde durmayı başarabilirseniz, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün eylemleriniz gerçekliğinize bir tutam hayal getirmek yönündeki güçlü arzunuzun etkisinde kalabilir. Rutin hayatınıza alışılmadık bir şeyler katabilirsiniz. Ne de olsa hayat bir komedi sahnesi değil mi? Başkalarını her şeyi bu kadar ciddiye almamaya teşvik edin ve insanların aydınlanmasına yardım ederken yaratıcı olun.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sabah uzun zamandır görmediğiniz sevgilinizin özlemini yoğun bir şekilde hissederek uyanabilirsiniz. Bunun geçici bir ayrılık olduğunu unutmayın ve dikkatinizi başka şeylere vermeye gayret gösterin. Meditasyon yapabilir, bahçe işleriyle uğraşabilirsiniz.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostluklarının ve arkadaşlıklarının güvenlerini test edeceğin bir gündesin. Akrabalarından bazılarının arkandan konuşması kulağına gelebilir, moralin bozulabilir. Radikal kararlar almak için yanlış bir zamanda olduğunu biliyorsun, elin kolun bağlanmış hissedebilirsin. Çalışan bir Koç burcuysan yeniden planlayıp düzenlemen gereken işler seni yorabilir.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili hesapta olmayan bazı sorunlar yaşayabilir ve bunlara kalıcı bir çözüm bulmakta zorlanabilirsiniz. Aslında şu an yaşadığınız sorunlar geçmişte üstünü örtüp pek ilgilenmediğiniz konularda olabilir. Temkinli olun.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün niyet ettiğiniz şeyleri yapmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda daha hassas olabilirsiniz. Gün içinde keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. İmaj değişikliği için uygun bir gündesiniz. İlişkiler önem kazanabilir. Tartışmalara dikkat etmenizde fayda var. Akışta kalın.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda yaptığınız bir şeyi ısrarla isteme hali başarılı sonuç doğurmayacaktır bu yüzden isteyip çekilmek ve süreci takip etmek sizler açısından önemli olmalı.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Maddi konular,ve para konuları gündeminizdeyken yeni ay öncesinde belirsiz, karmaşık koşullar söz konusu. Dolayısıyla bugün her ne kadar para konuları ilginizi gerektiriyor olsa da temkinli hareket etmenizde fayda olabilir.

22 Nisan 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki yıllar hayatınızın şekillenmesi açısından büyük bir öneme sahip. Hala bu yıllarda ne yapacağınıza karar vermediyseniz bugün oturup düşünmeniz iyi olacak.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Boğa burcuna giriş yapacağı 22:35'e kadar burcunuzdaki seyahatine devam edecek. Ay'ın boşlukta olacağı 15:31 ile 22:35 arasında kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.Ay boşluktayken başladığınız işlerden olumlu sonuç alamayabilirsiniz. Önemli işlerinizi gündüzden halletmeye çalışmalısınız.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, normale oranla kat kat daha fazla iyimser olabilirsiniz. Bu nedenle, aklınıza estiği gibi davranma eğiliminize dikkat etmezseniz, sonuçları düşünmeyeceğiniz için bazı problemlerle karşılaşabilirsiniz. Nerede durmanız gerektiğini bilmelisiniz.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kabul edelim, Koçlar her konuda önderlik etmeyi seviyorsunuz ancak, bugün ve gelecek hafta ekip çalışması konusunda kendinizi zorlamanız gerekebilir. Özellikle uzaktan ortak biriçin bolca kafa yoracaksınız. Bugün duygularınızı ifade etmeyi ve romantik konular hakkında konuşmayı seviyorsunuz.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün girişimlerde bulunmak için hırsla ve tutkuyla isteklerinin peşinden gidebilirsin. Yaşamında başlangıçlar yapmaya ihtiyaç duyarak, daha önce tecrübe etmediğin konularda deneyimler kazanmaya çalışabilirsin. Fakat motivasyonun yüksek olmasına rağmen seni baskı altına alan olaylarla mücadele etmek zorunda kalabilirsin.

22 Nisan 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 46' 31" R
Ay
Boğa
13° 19' 55" R
Merkür
Başak
20° 38' 28" R
Venüs
Terazi
27° 46' 09" R
Mars
Yengeç
09° 34' 51" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 10"
Satürn
Balık
15° 02' 23"
Uranüs
Boğa
27° 05' 48"
Neptün
Balık
28° 30' 28"
Plüton
Oğlak
29° 44' 35"
Chiron
Koç
22° 14' 56"
Lilith
Terazi
09° 17' 29"
True Node
Koç
06° 37' 56"
Son Güncelleme : 21/09/2024 09:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>