Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ailenden Destek Görüyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar gündeme gelebilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın. Duygularınızın ve düşüncelerinizin bu süreçte değişim gösterme ihtimali var. Kontrollü olmalısınız.

Haftanın ilkgünün olmasıyla beraber kendinizi çok fazla sorumluluk altında hissedebilirsiniz. Üzerinizdeki anlamsız baskıdan bir an önce kurtulmaya çalışacaksınız. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

Maddiyatla ilgili ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Tüm sorunlarınızı ortadan kaldırmanız gereken bir gün. Dengeleri çok fazla zorlamaktan da kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne düşüneceğinizi bilemediğiniz durumlarda fikrine güvendiğiniz kişilere danışmalısınız. Kafanızın bazen karışması normaldir. Bunu bir kişisel suç ya da eksiklik gibi görmek yerine potansiyelinizi nasıl ortaya çıkaracağınızı araştırmalısınız; düşünce değişirse her şey değişir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii, Koç burcunun günlük burç yorumunu vermek için isminizi ve doğru tarih bilgilerinizi verir misiniz? Böylece daha doğru bir yorum yapabilirim. Teşekkürler!

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ekonomik koşullarını iyileştirmek adına yeni seçimler veya yatırımalar yapman gerekebilir. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, ailenin desteğiyle alacağın işler, ortaklı çalışmalar gibi konular gündemine gelebilir. Ne kadar şanslı olduğunu, bu şansa ne kadar önem ve fırsat tanıdığınla görebilirsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İnsanın en büyük zararı kendisinden görebileceğini fark edebilirsiniz. Bugün kendinize ne yaptığınızı düşünmek size bu farkı göstermek ve harekete geçirmek konusunda yol gösterebilir. Hayatınızı değerli ve yaşanılır kılan şeylerden fedakarlık etmek zorunda kaldıysanız bunu tersine çevirebilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari konularda daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. İletişiminizin kuvvetli bir gündesiniz. Yazışma ve sözleşmelerinizi yapmanız için uygun zamanlar var. Öğle saatlerinde çift durumların içinde kalabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenmeniz gereken durumlar olabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı daha rahat paylaşabilirsiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal olarak kendinizi dengede hissedecek ve rasyonel karar vermeniz gereken durumlarda mantığınıza kulak verebileceksiniz.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin kişilerle fikir ayrılıklarına düşebilirsin. Ancak hemen aklına kavga gelmesin. Yeni şeyler öğrenmek ve diğer insanların duygularını daha iyi anlamak için iyi bir şansın olacak.

22 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, refah ve başarıya giden yeni yolları aydınlatıyor. Hayal kurma yeteneğiniz önünüze geniş fikirler getirecek ancak izlenecek yolu seçerken düşleri gerçeklikten ayırmaya dikkat etmelisiniz. Artık işinize yaramayan kalıpları parçalamak mümkün. Bugün ayrıca yeni bir yöntemin nasıl başarıya yol açabileceğine dair fikir veriyor. Arzularınız doğrultusunda hareket etmek için motive hissedeceksiniz. Nitekim, şimdilik gözden kaçmanız anlamına gelse bile cesur hamleler yapmadan önce hiçbir adımı atlamamaya dikkat etmelisiniz. Aşktan ilham aldığınızı hissedeceksiniz, bu nedenle maneviyatınızla bağlantı kurmak size güzel ödüller getirebilir.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Artık hazırsın. Hayallerini gerçekleştirmek için kabiliyetlerin ve kaynakların var. Dinlenme ya da tatile çıkma zamanın gelmiş. Önemli konularda karar vermeden önce güzelce düşün. İşlerin umduğun gibi sonuçlanmazsa da sabırlı ol.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizin hedeflerinizle çevrenizdekilerin hedefleri örtüştüğünden, bu dönemde yapacağınız her türlü işbirliği verimli olacak. Fiziksel enerjinizi ve zekânızı özellikle takım çalışmalarına yönlendirin. İkili ilişkileriniz de bu dönemde uyumlu ve verimli bir şekilde ilerleyecek.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün seyahat, eğitim, kardeşler ön plana çıkabilir. Bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

22 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda, kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek veya amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Son yaptığınız görüşmelerin sonucuyla ilgili acelecilik içindesiniz. Zaman gerektiren konularda biraz daha sabır gerekebilir. Önümüzdeki günler içinde bir yolculuğunuz var. Beklemediğiniz bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Ancak bu durum bütçenizi sarsmayacak.

22 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>