Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ekim 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni ilişkilere açık olmanız onu hemen bulmanız anlamına gelmiyor. Çevrenizde sizinle ilgilenenlerin farkında bile değilsiniz. Bugün gözlerinizi açarsanız birisinin ilgisini fark etmeniz için bir fırsat doğabilir.

Pek istekli çalışmıyor ve bunu gizleyemiyorsunuz. İş başında işi sevmeyen, huzursuz görüntünüz göze batıyor. Sizin probleminiz çalışmaktan ve sorumluluktan kaçmak değil. Yalnızca ortamdan yeterince hoşlanmıyorsunuz.

Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, Bazı açıklarınızı kapatacaksınız. Hesabınızı bilmeniz konusundaki uyarılara kulak asmanızda fayda ver.

Çevrenizdekiler size yeterince anlayışlı davranıyor. Daha fazlasını isterseniz bulamayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekileri şaşırtmakta üstünüze yok. Sizin sürekli karar alıp kararlarınızı değiştirmeniz neredeyse herkesin başını döndürüyor. Akraba ilişkilerinizde pek vefalı bilinmiyor ve eleştiriliyorsunuz. İş nedeniyle uzun bir yolculuk görünüyor. Yakında netleşecek ve hazırlıklara başlayacaksınız. Yolculuğunuzundışında da size başka yararları olacak.

26 Ekim 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 07:48 Ay-Merkür olumlu kavuşumu, eğri ile doğruyu birbirinden ayırmanız, akıllıca düşünmeniz, adil olmanız gerektiğini hatırlatıyor. Hani olur da bazı gelişmeler, haberler hoşunuza gitmezse biraz durup bekleyin ve durumu bir gözden geçirin. Saat 09:05 Ay-Venüs kavuşumu, ilişki veortaklığı konularında huzuru bulmak ve güven içinde yol almak ve dengeli hareket etmek mecburiyeti vardır. Siz baskın davranır, yönetmeye kalkışırsanız, partner buna izin vermeyebilir. Sert davranmaz ancak yaklaşım tarzınızı veya düşüncelerinizi onaylamadığı açıktır. Saat 13:49 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Saat 21:09 Güneş-Jüpiter kavuşumu, başkalarından maddi-manevi anlamda destek talebinde bulunmanızı sağlıyor. Bu bankalardan kredi istemek, bir davanın sizin lehinize dönmesini beklemek, düşük faizli bir borç almak veya tümüyle bir şans elde etmek yönünde olabilir. Karşılıklı anlaşmanın göstergesi de olabilir. Eş veyaortağıyla ilgili bir kazancın, bir meselenin çözümlenmesini sağlayabilir. Ancak burada şuna dikkat ediniz. Gelen destek veya kaynaklar size ileride bir sıkıntı yaratır mı veya bir yük altına sizi sokar mı? Bunu etraflıca düşünmekte yarar var. Yeniden bir şeyleri gözden geçirmemiz, uygun çözümler bulmamız dileğimle,

26 Ekim 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir yakınına yapacağın ziyaret onu mutlu edecek. Eğer 70-84 kuşağı doğan biriysen, ilişkindeki sorunları çözebilirsin.

26 Ekim 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevreniz kardeşleriniz, akrabalarınız ile ilgili olaylar içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Daha sağduyulu ve gerekli desteği verici şekilde olmanızda fayda var.

26 Ekim 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Stresinizi kontrol etmelisiniz. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Bugün yaşanan olaylar sizi duygusal olarak zorlayabilir. İşlerinizi netleştirmek ve yoluna koymak önem kazanabilir. İş yerinde göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Kişisel konularla ilgilenebilirsiniz.

26 Ekim 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşmanız sizi daha cazibeli kılıyor. Bu arada kendinize güven duyarak adımlarınızı sağlam atmaya başladınız. İşleriniz yoğunlaşıyor.

26 Ekim 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü kişilerle biraraya gelebilir, gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Önemli bağlantılar kurmak için güzel bir gün olabilir. Pozitif bakış açısıyla önemli işlerin üstesinden gelebilirsiniz.

26 Ekim 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanın en şanslı günündesiniz. Ortak parasal işlerinizde fırsatlar ayağınıza gelebilir. Kararsızlıklarınızla bu fırsatları kaçırabilirsiniz, dikkatli olun! Şansınızı çok iyi kullanmalısınız.

26 Ekim 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gökyüzünde Akrep burcunda Güneş ile Jüpiter kavuşumu meydana geliyor. Demek ki finans ve para konularına odaklı olacaksınız. Spekülatif alanlardan kazanç elde edebilirsiniz. Borsa, tahvil, forex sizin için önemli bir gündem oluşturabilir. Partnerinizle tutku dolu bir gün geçirebilirsiniz. Spiritüel çalışmalar için harika bir gün.

26 Ekim 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız. İhmal etmeyin. Sizden haber bekliyor.

26 Ekim 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 36' 45" R
Ay
Boğa
10° 53' 11" R
Merkür
Başak
20° 19' 53" R
Venüs
Terazi
27° 33' 58" R
Mars
Yengeç
09° 29' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 35"
Satürn
Balık
15° 03' 07"
Uranüs
Boğa
27° 05' 58"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 41"
Chiron
Koç
22° 15' 20"
Lilith
Terazi
09° 16' 23"
True Node
Koç
06° 37' 49"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>