Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Eleştiriler Canınızı Sıkabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak daha karmaşık davranma ihtimaliniz var. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Amaçlarınızın dışına çıkmamalı ve tercihlerinizi ona göre yapmalısınız. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de aklınızda bulundurun.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Harcamalarınızı sınırlamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel önceliklerinizi belirleme konusunda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Gün içerisinde ne yapmanız gerektiğine tam olarak karar veremeyeceksiniz. Kendi kendinizi sıkıntı ve sorun içerisinde hissetme ihtimaliniz var. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmadan hareket etmeye çalışın.

27 Ağustos 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bu pazar, iç dünyanızda yeni bir denge arayışı içinde olabilirsiniz. Enerjinizi evinizde ve ailenizle geçirerek harcayabilir, evde küçük düzenlemelere girişebilirsiniz. Duygusal olarak da dengeyi sağlamak için içsel yolculuklara çıkabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve iç huzuru bulmak için mükemmel bir gün.

27 Ağustos 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegeniniz Mars, bugün karşıt burcunuza yerleşiyor. Size huzur vermeyen konularla artık yüzleşmek isteyeceksiniz. Bu yüzleşme yaşanırken sizi eleştirenlere maruz kalabilirsiniz. Bu eleştiriler sizi huzursuz edecek. Haftanın yorgunluğunu atmak için kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Doğayla baş başa kalarak kendinizi dinlemek istiyorsunuz.

27 Ağustos 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşmazlıklar yaşadığınız, hakkınızın teslim edilmediğini hissettiğiniz ortamlarda bulunmak sizi yoruyorsa bugün kendinizi zorlamamalısınız. Üzerinize düşeni nezaketle ve sakinlikle yaptığınızda vicdanınız sizi koruyacaktır. Bugün insan ilişkilerini gündemde alt sıralara düşürerek işinize odaklanmanız daha verimli bir gün geçirmenize yardımcı olabilir.

27 Ağustos 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün kendinizi ortaya koymakta daha başarılı olabilirsiniz. Önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmeye bakın.

27 Ağustos 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi mutsuz hissetmek yerine elinizde olanla yetinip bir şeyler yapmayı, yaratıcı olmayı öngören bir dönemden geçmeniz gerektiğini hep hatırlayın.

27 Ağustos 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini farklı fırsatlara ve yeni konulara açman gerekecek. Fikir olarak kendini yeniye ne kadar açarsan o kadar güzel gelişme ile karşılaşabilirsin çünkü. Kendini daha farklı bir konuma getirmek için bu şart olabilir.

27 Ağustos 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bu günlerde hayatınıza daha fazla özgüven getiriyorsunuz ancak bugün zaman zaman hedeflerinizi bağımsız olarak takip etmek ve kararları ortaklaşa almak arasında kararsız kalıyorsunuz. Nitekim her ikisini de yapmanın yaratıcı yollarını pekâlâ bulabilirsiniz. Anlaşmazlıklar muhtemeldir ancak bazı yararlı sonuçlara da yol açabilir. İstekler ve ihtiyaçlar arasındaki çizgi bulanıklaşıyor. Dikkatinizi dağıtacak çok şey var ve her ne kadar hoş, yoğun bir tempoyu sürdürmekten keyif alsanız da odaklanacak herhangi bir şeyi seçmek zor olabilir. Bu günlerde iletişimlerinizde biraz daha dikkatli olmanız en iyisidir. Bu, aynı zamanda sorunları veya geçmiş meseleleri yeni yollarla görmek için de harika bir zaman.

27 Ağustos 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı konularda kullanıyorsunuz. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizi pratiğe dönüştürmelisiniz.

27 Ağustos 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

27 Ağustos 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir girişim için doğru zaman değil. Olumlu beklentilerinin ardından mutlu bir son gelecek. Kendini en iyi şekilde özen göstermelisin.

26 Ağustos 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kuruntulu yönlerinizi daha da belirgin hale getirirken sizi sabit düşünmeye zorluyor. Olayları incelemeden karar vermek istemiyorsunuz. Önemli aşamalar içindesiniz. Tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün.

27 Ağustos 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 32' 33" R
Ay
Boğa
24° 42' 30" R
Merkür
Başak
22° 05' 58" R
Venüs
Terazi
28° 43' 32" R
Mars
Yengeç
10° 01' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 52"
Satürn
Balık
14° 58' 57"
Uranüs
Boğa
27° 05' 02"
Neptün
Balık
28° 29' 10"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 59"
Lilith
Terazi
09° 22' 42"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>