Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Şaşıracağınız Haberler Alıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Sınırların yeniden belirlenmesi gereken bir sürece giriyorsunuz. Düşünceleriniz sürekli olarak değişim göstermekte. Biraz daha sabırlı olmaya çalışın.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. Mantığa yatkın olmayan her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Sakinliğinizi korumayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidecek. Keyif alabileceğiniz bir gün.

Maddiyatla ilgili ufak tefek karmaşıklıklar yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki sorunların kısa zaman içerisinde çözüme kavuşma ihtimali var. Biraz tutumlu olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tepkilerinizi ortaya koyma noktasında gereğinden fazla sert yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Alınganlıklarınızı bir kenara bırakmalı ve anlaşılabilir adımlar atmanın yollarını aramalısınız. İçinde bulunduğunuz durum karmaşık olsa da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Biraz daha dengeli olmaya çalışın.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizi tedirgin hissedebilirsiniz. İçsel çatışmalarınızla başa çıkmaya çalışırken, dikkatli olmanızda fayda var. İletişimde sorunlar yaşayabilirsiniz, bu yüzden anlaşılmazlık yaşamamak için daha açık ve net bir şekilde ifade etmeye gayret edin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinizi yapıyorsanız, yatırımlarınızı artırmak adına, yeni anlaşmalar imzalayabilirsiniz. Öğleden sonra gelecek telefonla bu kadar da olmaz diyeceğiniz olaylardan haberdar olacaksınız. Sorunlar çözümleri de beraberinde getiriyor. O yüzden hayatınızdaki sorunları bu kadar büyütmeyeceksiniz. İlişkisi olan bir Koç burcuysanız, bazı konuşmalarınızla farkında olmadan karşı tarafı kırabilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatta her zaman olumsuz konular gündeme gelebilir. Bunları nasıl yönettiğiniz ise o konulardan gelecek karşılıkları belirleyecektir. Bugün koşullar ne olursa olsun sizi her zaman ayakta ve hayatta tutacak bir neden bulun ve onu bir rutin haline getirin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda yeni koşullar meydana gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerdeki sonlanmalar sizi endişelendirebilir. Mücadelesini verdiğiniz konularda destekler alabilirsiniz. Finansal konularda karışıklıklar olabilir. Duygusal yönden kendinizi dağılmış hissedebilirsiniz. Borç alacak konularında daha çok gayret göstermek durumundasınız.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Beklemediğiniz birtakım tutumlar sergileyebilirsiniz ancak cesaretiniz artacak. Pişmanlık ya da geri adım atma ihtiyacı hiçbir şekilde hissetmeyebilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşlerinde başarılı oldukça bunu devam ettirmek için elinden geleni yapmak istemen çok doğal. Çalışma düzenini istediğin şekilde ayarlayıp işlerine odaklanmak senin için daha iyi olabilir o yüzden. İşe ve genel olarak odaklanmak istediklerine zaman ayırmak için iyi bir gün olabilir.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatınızda daha fazla derinliğe ve kendinizi kaptıracağınız tutkulara yer almak istiyorsunuz ancak bazı şeyler havada asılı kalabilir ve sizi belirsizlik içinde bırakabilir. Kendinizi tüketmemeye ve aynı zamanda her şeyi ertelemeye de dikkat edin. Şimdi bir dengenin peşinden gidiyorsunuz. Dalgalanan enerji seviyeleri muhtemelen ilhamla ilgilidir ve biraz mola vermek onu yeniden kazanmanıza yardımcı olabilir. Başkaları için çok fazla çalışıyorsanız veya çok fazla şey yapıyorsanız, artık bunun boşa gittiğini hissedebilirsiniz. Manevi ve yaratıcı faaliyetler için daha fazla zaman ayırarak hayatınızı dengelemek çok önemlidir. Aksi takdirde, son zamanlarda keyif aldığınız motivasyon ve kıvılcımın bir kısmını kaybedebilirsiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde duygusal ihtiyaçlarınızı giderme ihtiyacı içindesiniz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Bugün, çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün finans, para, borç konularına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca aşk, flört, çocuklarla ilgili konularda bazı aksilikler gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Disiplinli ve inatçı tavırlarınızda haklı olduğunuz çok neden olabilir. Çevrenizi sorgularken, olayları tek yönlü düşünüyorsunuz. Bugün, işinizi doğru bir şekilde yapmak istiyorsanız, elinizdeki doneleri değerlendirmeli ve ayrıntılar üzerinde durmamalısınız. İşler sizi beklerken, zaman kaybetmemelisiniz.

23 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 37' 02" R
Ay
Boğa
25° 48' 10" R
Merkür
Başak
22° 14' 29" R
Venüs
Terazi
28° 49' 07" R
Mars
Yengeç
10° 03' 37" R
Jüpiter
İkizler
20° 51' 07"
Satürn
Balık
14° 58' 37"
Uranüs
Boğa
27° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 29' 02"
Plüton
Oğlak
29° 44' 06"
Chiron
Koç
22° 12' 48"
Lilith
Terazi
09° 23' 12"
True Node
Koç
06° 38' 31"
Son Güncelleme : 22/09/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>