Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Güzelleşiyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade etme noktasında daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da çözüm üretmekte sorun yaşamayacaksınız. Daha dengeli hareket edin.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Maddi konularda yaşanan gelişmeler tadını biraz olsun kaçırabilir. Elinize geçen fırsatları daha net değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güçlü bir değişim rüzgarı hayatınızda esiyor. Kendinize olan inancınızı pekiştirerek yeni başlangıçlara adım atmak için hevesli olabilirsiniz. Size neyin fayda sağlayacağını, bu faydayı hangi alanda görmek istediğinizi düşünmek ve planlamak için bugünün enerjisini yakalayın.

28 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugünhayatınızda ilerleme kaydedebilirsiniz. Kararlarınızı net bir şekilde almak ve hedeflerinize odaklanmak size fayda sağlayacaktır. İlişkilerinizde ise anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece başarılı olabileceğinizi unutmayın. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

28 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarının arasında birtakım problemler yaşanabilir. Yaşanan problemlere dengeli bir yaklaşım sergiliyorsun. Çözümleyici ve yapıcı bir tavırdasın. Böylece kendini tartışmalardan uzak tutuyorsun. İlişkisi olan Koç burcuysan, partnerinden gelen çiçeklerle gününü güzelleştiriyorsun.

28 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öğrenmek, tecrübeleştirmek için iyi bir gündesiniz. Kişisel gelişimin bu aşaması kendinizi şanslı bulmanızı sağlayacağı gibi bu şansı değerlendireceğiniz alanları bulmanızı da kolaylaştıracaktır. Anlam arayışını doğru yerde doğru gündemlerle yapmanın önemli olduğunu fark ediyorsunuz.

28 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Burcunuzdaki tutulma hassasiyetleri ortaya çıkarıyor. Çatışmalar olabilir, kontrolünüzü kaybetmemeye özen gösterin. Duygularınızı daha derin yaşayabilirsiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tezahür gücünüzün artacağı bugünlerde sorumluluklardan kaçmayacak ancak istemediğiniz şeyleri de yapmayarak dengede kalabileceksiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Eğer son zamanlarda bazı projelere çok fazla zaman ayırıyorsan bugün bunların sonucunu görebilirsin. Kariyer ve başarılar konusunda etrafındaki insanların seni fark edeceğini göreceksin. Emeklerinin boşa gitmediğini görmek sana daha fazlası için ilham verecek.

28 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, gün, biraz mola vermenizi teşvik ediyor. Biraz daha dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsunuz. Nitekim bu genellikle önceliklerinizi daha net görme zamanı olsa da bugün ilerleyen saatlerde algılar biraz çarpık olabilir. Bir durumu çok fazla abartma eğilimi potansiyel bir sorundur. Artık bir abartı ve dram temasının olduğunu aklınızda tutarsanız, anlatılanlara çok fazla yatırım yapmazsınız ve daha çok keyif alabilirsiniz. Sonuçlara varmak için zaman ayırmayı hedefleyin ancak zihninizi olasılıkları düşünerek biraz esnetmeye çalışın.

28 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle ilgili konulara ilgi göstermeniz, sorumluluk duygularınızın pekişmesine neden olacaktır. Özellikle aşırı hassas bir gündesiniz. Çevrenizden fazlaca etkileniyor; size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz.

28 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

28 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün duygusal olarak yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ayrıca maddi kaynaklarınızla ilgili ani güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

28 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz.Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.

28 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>