Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tatil Planları Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygusal olarak kırgınlık yaşamanıza neden olabilecek bazı durumlar yaşanabilir. Birlikteliğinizi kendi içinizde testten geçirme ihtimaliniz var. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da bir şekilde denge sağlamaya çalışın. Sorunun nereden kaynaklandığını bulmanız gereken bir gün.

Üstünüz olan kişilerle aranızda beklenmedik tartışmalar gündeme gelebilir. Genel olarak ılımlı yapıdasınız ancak haksızlık olarak gördüğünüz bazı şeylerin yoğunluk gösteriyor olması, istenmeyen sorun ve sıkıntıların da gündeme gelmesine sebebiyet vermekte. Dikkatli adımlar atmaya çalışmalısınız.

Finansal olarak yoğun gündeme sahipsiniz. Hata yapabileceğiniz bugün içerisinde tutumlu olmaya da çalışmalısınız. İçinde bulunduğunuz ortamlara ayak uydurmak isterken beklenmedik harcamalar gerçekleştirme ihtimaliniz var. Durumunuza uygun adımlar atmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluklarınızdan arta kalan zamanı kendinize ayırmanız gerekebilir. İstek değil ihtiyaç olabilen bu durum için kendinizi suçlamamalı, başkalarının söylemlerine de aldırış etmemelisiniz. Daha iyi olabilmeniz konusunda sizi besleyen bir şeylerin olması, pek çok kişinin sahip olamadığı bir şanstır; siz bunu değerlendirin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Koç burcunu fazlasıyla etkileyen bir enerji var. Kendinize odaklanmak, hedeflerinize daha sıkı sarılmak ve cesur adımlar atmaktan çekinmemek için harika bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizdeki insanlarla daha iyi anlaşabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Kendinize olan güveniniz artacak ve kararlarınızı uygulamak konusunda daha kararlı olacaksınız. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde küs olduğun bir arkadaşından özür mesajı almak seni duygulandıracaktır. Çalışan bir Koç burcuysan tatile gitmeye karar verebilirsin. Güzel bir tatil organizasyonu için kolları sıvıyorsun. Sosyal medyadan takipten çıkardığın kişiler sana ulaşmaya çalışabilir.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlaşılmadığınızı düşünmek hem kendi ruhsal durumunuzu hem de çevrenizle olan ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir. İnsanların ne düşündüğüne dair çıkarımlarda bulunmayı bırakmalısınız. Size yaklaşmaları, sizinle aynı noktada buluşmaları için onlara sebepler verin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içindehayatınızda alacağınız desteklerle işlerinize ivme kazandırabilirsiniz. Gelecek beklentilerinizle ilgili değişimler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınızla birlikte sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak sizi rahatlatacak. Keyif veren uğraşlarınıza zaman bulacaksınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda var olmasını istemediğiniz bazı şeyler hakkında ısrarcı davranabiliyorsunuz. Sakin olmanız yararınıza olacaktır.

28 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine vakit ayırabilecek ve ilgilenmek istediğin konulara zaman tanıyabileceksin. Bazı yeni konulara odaklanman, daha önceden yaşadığın sıkıntılara daha farklı bir gözle bakmanı da sağlayacak. Bugün yeni şeyler fark etme günü olacak senin için.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, eski sorunları yönetmenin yeni yolları bu günlerde doğal bir şekilde karşınıza çıkıyor. Bir yanınız başkalarıyla ilgilenmek ve etkileşimde bulunmak istiyor ancak bir başka güçlü dürtü de dikkat çekmemek ve kendinize saklanmak olabilir. Nitekim bir şekilde her iki ihtiyacı da oldukça akıllıca karşılayabiliyor gibi görünüyorsunuz! Sohbetler, endişelerinizi veya pişmanlıklarınızı aşmanıza yardımcı olarak sizi duygusal olarak özgürleştirebilir. Birine rehberlik etmek veya yardım etmek bunun bir parçası olabilir. Bugünün ilerleyen saatlerinde, idare edilmesi gereken bir miktar dürtüsellik veya sabırsızlık olabilir. Aceleci davranmaktan kaçınmak için kendinizi merkeze almaya çalışın çünkü geçici olarak mantık yürütmek yerine ego veya duyguya göre hareket etmeye daha yatkınsınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kuruntulu tavırlarınızla, çevrenizi şaşırtacağınız bir gün içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyor ve kendi duygularınızla hareket ediyor; hiç kimseye güvenmiyorsunuz.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu dönemi aileniz ve akrabalarınızla bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Akraba ilişkilerinize göstereceğiniz ihtimam, herkes tarafından sevinç ve memnuniyetle karşılanacak. Aile içinde eskiden kalan düşmanlıklar varsa, bunları çözmek için son derece uygun bir zamandasınız.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sosyal çevre, arkadaşlarınız ön plana çıkabilir ancak harcamalara dikkat. Gününüz şahane geçsin.

29 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

29 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 42" R
Ay
Koç
10° 11' 40" R
Merkür
Başak
16° 32' 02" R
Venüs
Terazi
25° 04' 05" R
Mars
Yengeç
08° 20' 11" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 57"
Satürn
Balık
15° 12' 11"
Uranüs
Boğa
27° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 34' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 18"
Lilith
Terazi
09° 02' 46"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>