Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Merak Duygunuz Artıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ağustos 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda kimi zaman birlikte olduğunuz kişiye sevginizi fazlasıyla gösterecek kimi zamanlarda ise kendinizi geriye çekecek ve aranıza mesafe koyacaksınız. Yaklaşımlarınız bir hayli karmaşık ve bu da ister istemez ilişkinizi zora sokuyor. Daha anlaşılabilir olmalınız, ilişkiniz açsından çok daha iyi olabilir.

Sorumluluklarınız üzerinde etkinlik göstermeye başlayacak ve adım adım ilerlemenin yollarını arayacaksınız. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmanız gereken bir gün. Dengeli olabildiğiniz sürece başarı çok da uzağınızda olmayacaktır.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışmalısınız. Sorunların ve sıkıntıların son bulmasını arzu ediyorsanız, atacak olduğunuz adımları da ona göre atmanız gerekmekte. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Cesaretinizden dilediğiniz gibi yararlanma şansınız var. Yaşamsal konularda her şeyi daha yakından takip etmeye başlıyor ve atılması gereken adımları atarken de tereddüt etmiyorsunuz. Özellikle arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal zevkleriniz açısından yüzünüz gülmeye başlayacak. Olumlu ve sizi memnun edecek paylaşımlar söz konusu.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili koç burcu bugün doktor, avukat, devlet adamları gibi önemli kişilerle işin olabilir. Tüm bu işlerinin hepsi hallolacak. Her zamankinden fazla özgürlük isteğinde bulunabilirsin yine de dikkat etmelisin çünkü senin özgürlüğün bir başkasıyla kesişebilir ve başkalarının özgürlük alanına sakın girme. Senin için sakin sulara doğru bir yolculuk gözüküyor. Bu yolculuk dalgalı sularda başlayan ve sakin sulara dönen bir yolculuk. Bu bir taşınma olabilir ya da kafa dinlemek için bir su kenarına gidebilirsin. Ayrıca akşama doğru seni çok büyük bir mucize veya güzel haberler bekliyor.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne epey meraklı başlayacaksınız. Bu merak konusu eğitim, aşk hayatı, ailevi gibi birçok konuda olacak. Ancak öğreneceğiniz ilginç olayları fazla kurcalamanda fayda var. Bir süredirhayatınızda arkadaşlarınızın arasındaki farklılığın karşılığını görebilirsiniz. Özellikle ikna kabiliyetiniz ve iletişim becerinizyerinizde dikkat çekecek.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza nasıl bir düzen getirirseniz ve eksiğinizi, fazlanızı bilirseniz ona göre yaşayacaksınız. Bugün tek düşünmeniz gereken konunun bu olduğunu bilerek alışkanlıklarınıza çeki düzen vermelisiniz. Sağlık sorunları karşısında panikle hareket etmek yerine neler yapabileceğinizi doktorunuzla konuşarak bulmalısınız.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz hayatin kaçınılmazlıkları ile rahatça anlaşıyorsunuz. Genellikle kendi hayatinızdan memnunsunuz. Size etki eden bilinçaltı şablonlarla başa çıkmak kolaydir. Onlarla barışık olun, ama hayatınızı yönlendirmelerine izin vermeyin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında kendi etkinin kuvvetini daha net görebilirsin. Kendi iradenle aldığın kararların ne kadar etkili olduğunu görmek bazı değişimlere gitmene vesile olabilir. Daha doğru kararlar almak için kendini zorlayacaksın bugün.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, kendi hızınızı belirlemeyi tercih etseniz bile, bugün birisiyle veya bir grupla daha iyi çalışabilirsiniz. Gelir, mali durum, iş, sağlık ve günlük rutinlerle ilgili iyileştirme fırsatlarını getiren canlandırıcı bir etki yanınızda. Sizi heyecanlandıran, ilham veren yeni yöntemler veya projeler olabilir. Yaptığınız işten veya günlük işlerinizi ustaca ele alma şeklinizden memnun olabilirsiniz. Sağlık sorunlarını yönetmenin yeni bir yolu, masraftan kurtulmak veya daha mutlu bir çalışma ortamı, daha özgür, daha iyimser ruh halinizi harekete geçiren şeylerin örnekleridir. Fiziksel veya duygusal dağınıklıktan kurtulmak artık güçlendirici olabilir.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle ilgili konulara ilgi göstermeniz, sorumluluk duygularınızın pekişmesine neden olacaktır. Özellikle aşırı hassas bir gündesiniz. Çevrenizden fazlaca etkileniyor; size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşayabilir, fakat maddi konularda aşırıya kaçmamanızı tavsiye ederim. Sağlıkla ilgili sıkıntıları ihmal etmeyin. Gününüz şahane geçsin.

30 Ağustos 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olarak son derece anlayışlı olacağınız bugün, birlikte olduğunuz kimseden de anlayış göreceksiniz. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız.

30 Ağustos 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 47" R
Ay
Boğa
25° 00' 25" R
Merkür
Başak
22° 08' 17" R
Venüs
Terazi
28° 45' 04" R
Mars
Yengeç
10° 01' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 56"
Satürn
Balık
14° 58' 52"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 56"
Lilith
Terazi
09° 22' 50"
True Node
Koç
06° 38' 29"
Son Güncelleme : 22/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>