Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çevreniz Tarafından Uyarılıyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmalısınız. Birlikteliğinize zarar verebilecek, kuşku yaratacak herhangi bir adım atılmadığı sürece her şey istediğiniz gibi olabilir.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Önceliğiniz, biriken işlerinizi tamamlamak olmalı. Hata yapmamaya çalışın.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın. Fırsatları net olarak değerlendirebildiğiniz sürece rahat nefes alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için önemli olan işleri organize etme yeteneğinizden en iyi şekilde yararlanma şansınız var. Dengeleri ve koşulları tamamen lehinize çevirebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Mevcut şartlara uygun adımlar atabildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak.

5 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjiniz yüksek olacak ve hırslı bir şekilde işlerinizle ilgileneceksiniz. Fakat aceleci davranmamaya dikkat etmelisiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hoşlandığınız bir kişi varsa, bu kişinin bazı davranış ve söylemleri karşısında duygularınızın karşılıklı olduğunu fark edebilirsiniz. Saçlarınızın renginde veya stilinde değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Model arayışı içerisine girebilirsiniz. Sosyal medyada fazla vakit geçirmeniz arkadaşlarınız tarafından uyarılmanıza neden olabilir. Sosyal medyada geçirdiğiniz zamana dikkat etmelisiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerçek sonuçlarını görmemeye çalıştığınız her şeyin önünüze çıkacağı bir gün olabilir. Buna kayıtsız kalmayın ve yaşantınızı düzene sokun. Hiçbir şeyin eskisi gibi kalmamasına üzülmeyin, bu size yeni kapılar açacaktır.

5 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli girişimlerde bulunabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konularda sorumlulukta almanız gerekebilir. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ev ve aile konuları ön plana çıkabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önce kendiniz ve içinde bulunduğunuz şartların el verişliliği ön planda olmalı. Yorumu size bırakan arkadaşlarınız sizi zor durumda bırakabilirler.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınla ilgili yeni kararlar almaktan çekinmeyeceksin. İleriye doğru daha emin adımlar atmak için kendine güvenmelisin Vereceğin kararlar bu yolda daha kararlı bir şekilde yürümeni sağlayacak.

5 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün neredeyse hiç fark edilmeden bir şeyler değişebilir ancak bu dalgalanmanın size faydası olacaktır. Elbette, etrafta dolaşmayı ve durumları içinde yaşamalarını istediğiniz kutulara geri koymayı deneyebilirsiniz, ama ne anlamı var? Sadece kendinizi yoracaksınız. Kendinizi sürprizlerden ve spontane maceralardan mahrum bırakmayın. Kalabalığın yapmak istediği şeye uyum sağlarsanız düşündüğünüzden daha fazla eğleneceksiniz. Şimdi her zamankinden daha yükseği hedeflemek için bir ilhama sahipsiniz ancak yine de ayaklarınızı yerde tutmanız gerekiyor. Kendinizi kaptırmayın ve tüm dünyayı değiştirecek tek büyük bir şey yapabileceğinizi düşünmeyin; önemli olan küçük şeylerdir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta... Maddi konuda, elinizden istemediğiniz bir para çıkabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarıya duyduğunuz inanılmaz iştahı biraz dengelemeye çalışın. Amaçlarınıza büyük bir enerji ve kuvvetle atılmanız iyi bir şey olsa da, durumunuza bir bütün olarak bakmasını bilin. Akıllı insan, oyunu kazanmak için bazı taşlarını feda etmesini bilir. Siz de arada bir kendinizi geri çekin ve mola verin ki, vücudunuz daha sonraki işleriniz için yeterince güç depolayabilsin.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev veya ailenizle ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz. Partnerinizle bazı konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizde size karşı oluşan duygusal bir birikim var. Küçük gibi görünen kırılmalar, ciddiye alınmadığında probleme dönüşebilir. Meslek hayatınızla ilgili yaratıcı düşünceler içine giriyor ve uygulamak için adım atmaya başlıyorsunuz. Rakip çevrelerden gelecek etkilere karşı tedbirli davranarak, herhangi bir gerilimden kendinizi uzak tutmaya çalışın. Para durumunuzdaki düzelmeler, ancak kendi belinizi doğrultabilecek. Bacaklarınızdaki ağrılar için düzenli yürüyüş yapın.

5 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 01' 11" R
Ay
Boğa
16° 58' 54" R
Merkür
Başak
21° 06' 20" R
Venüs
Terazi
28° 04' 26" R
Mars
Yengeç
09° 43' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 02"
Satürn
Balık
15° 01' 17"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 03"
Plüton
Oğlak
29° 44' 26"
Chiron
Koç
22° 14' 19"
Lilith
Terazi
09° 19' 09"
True Node
Koç
06° 38' 07"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>