Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Geçmişiniz Gündemde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Venüs bugün Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu yerleşim, önümüzdeki birkaç hafta boyunca ruhunuza romantizm ve sıcaklık getirerek size kendinizi sevmenin, eğlencenin ve yaratıcılığın önemini hatırlatacak.

Etkin adımlar atmak için biraz beklemede kalmalısınız. Başarı ve sorumluluk anlayışınız biraz daha değişim gösterebilir. Ortaya koyacak olduğunuz yaklaşımların belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili yeni ve beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları değerlendirme şansınız bir hayli fazla. Hedeflerinize de ulaşmayı başarabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yola çıkarken neler hissettiğinizi düşünebilirsiniz. Bugün geldiğiniz noktada yanınızda nelerin, kimlerin kaldığına şaşırsanız da bunun adını “yenilenmek” olarak koyabilirsiniz. Hayatın sizi nasıl sınadığını değil, neye hazırladığını anlamaya çalışın.

29 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerji dolu bir gün geçireceğiniz bir gün olabilir. İsteklerinizi gerçekleştirmek için aktif bir şekilde hareket edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde de hareketli bir gün geçirebilir ve yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dolunay, bugün burcunuzda konumlanıyor. Hayatınıza belli sınırlamalarla devam etmekten sıkıldığınızı fark ediyorsunuz. Sıradanlıktan çıkmak için yeni alışkanlıklar edinmek isteyeceksiniz. Geçmişte ertelediğiniz konular tekrar gündeminize geliyor. Ertelediğiniz konuları, tekrar planlamak isteyeceksiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir sorunla karşılaşmak size iflas bayrağı çektiriyorsa yaşadığınız süreci değil hedefinizi düşünmelisiniz. Bu hayatta sizi ne memnun edecek ve ne güvende hissettirecekse kendinizi buna göre yönetmelisiniz. Bugün bir karar alın ve hayatınıza her zaman devam ettirebileceğiniz bir bakış açısı kazandırın.

29 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

29 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde fedakarlık sizi beklediğiniz noktalara taşımayabilir. Karşı cinsin sizi elinde görmesine ve yanlış anlaşılmalar olmasına sebebiyet verebilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün elin hemen işe gitmemeli. İşe oturmadan önce halledilmesi gereken ama el oyalayan şeyleri aradan çıkarman gerekebilir. Ortamın temizliği gibi veya planlama, programlama gibi şeyler daha fazla zaman alabilir bugün.

29 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, bugün duygusal ihtiyaçlarınıza uyanmak için kritik bir zamandasınız. Bu günlerde hayatınızda başkalarına gösterdiğiniz ekstra ilgi olumlu ve faydalı olsa da bunu abartırsanız kendi ihtiyaçlarınızı ve arzularınızı tam olarak fark edemeyebilirsiniz. Bulanık sınırlar ortaya çıkabilir ve bu da ilişkilerinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Bir süre sonra neden kısıtlamaları ve kenarda kalmayı kabul ettiğinizi merak edebilirsiniz. Kişisel bir proje veya konu hakkında bazı aydınlanmalar yaşarsınız ve hayatınızda biri bu konuda önemli bir rol oynar. Hatta bir rakibinizin sizi elinizden gelenin en iyisini yapmaya motive ettiği bir durum bile olabilir. Gözlemleyin, not alın ve kendinize karşı dürüst olun.

29 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi enerjik hissedebileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki olaylara isteseniz de kayıtsız kalamayacaksınız. Yaşamınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmak için daha fazla beklememelisiniz. İsteklerinizde yoğunluk artışı gözlenecek.

29 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar her zamankinden daha saldırgan bir şekilde çatışmalara girdiğinizden, insanları kendinize hasım hatta düşman edebilirsiniz. Kendinize daima eleştirel bir gözle bakın ve başkalarıyla aynı fikirde olmadığınız durumlarda da ılımlı davranmaya çalışın. Sonradan pişman olacağınız, ama artık geri alamayacağınız bazı sözler sarf etme eğilimindesiniz. Bu nedenle, yüzde yüz emin olmadığınız durumlarda bir şey söylemeden önce iki kere düşünün.

29 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bu dönemde fiziksel değişim, ilişki-ortaklıklarda belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Bu dönemde baş ağrılarınız artabilir, sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Ani beklenmedik harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki sorun, bütün hayatınızı da olumsuz etkiliyor. Daha mesafeli ilişki kurma çabanız beklediğiniz ölçüde olmasa da olumlu sonuç getirecek. İş hayatında başarılı ve zeki birisiniz. Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Haksız yere endişelendiğinizi yakında anlayıp rahatlayacaksınız. Ödemeler gözünüzü korkutmasın, beklemediğiniz bir yerden para geliyor. Midenizi düşünüyorsanız, acılı yemekleri azaltın.

29 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 06' 29" R
Ay
Boğa
18° 17' 38" R
Merkür
Başak
21° 16' 24" R
Venüs
Terazi
28° 11' 02" R
Mars
Yengeç
09° 46' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 49' 21"
Satürn
Balık
15° 00' 54"
Uranüs
Boğa
27° 05' 28"
Neptün
Balık
28° 29' 54"
Plüton
Oğlak
29° 44' 23"
Chiron
Koç
22° 14' 05"
Lilith
Terazi
09° 19' 45"
True Node
Koç
06° 38' 10"
Son Güncelleme : 21/09/2024 17:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>