Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dinlenmek İstiyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken daha sabırlı olmalısınız. İçinizdeki enerji, ilişkinizle ilgili konularda sabırsız davranmanıza neden olabilir.

Mesleki anlamda kendinizi toparlamanın yollarını aramalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her türlü zorlukla mücadele etmenizi sağlayacak enerjiye sahipsiniz. İstediğiniz gibi hareket edebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kişisel olarak sizi fazlasıyla memnun edecek gelişmeler de yaşanabilir. Kontrol tamamen sizin elinizde olacak.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjiniz ve kararlılığınız yüksek olacak. Hemhem de kişisel hedeflerinizi başarıyla ilerletebilirsiniz. Özgüveninizi kullanarak yeni projelere adım atabilirsiniz. İlişkilerinizde ise anlayışlı ve sabırlı bir tutum sergilemeniz önemli olacak.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonuna geç bir başlangıç yapabilirsiniz. Uyuyup, dinlenmek istiyorsunuz. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Koç burcuysanız, sevgilinizle evlilik konusunu konuşmak isteyebilirsiniz. Sezgilerinizin sizi doğru yönlendirdiğinin farkındasınız. Borç verdiğiniz bir kişi varsa eğer, bu kişinin borcunu ödemesi sizi rahatlatacak. Evinizde aniden çıkacak tadilat işi, canınızın sıkılmasına neden olabilir.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Verdiğiniz çabanın görülmemesi, emeğinizin desteklenmemesi aile içinde bazı olumsuzluklar çıkarabilir. Haklı olmayı değil mutlu olmayı önemsediğinizde hem bunları aşmanız kolaylaşacak hem de yanlış gündemlerin içinde kalmayacaksınız. Bireysel alanlarınızın olmasını yalnızlıkla karıştırmayın.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yengeç burcunda ilerlemekte. Evle ilgilenmek ya da evde uğraşılar için meşgul bir gündesiniz. Başkalarına cömertçe davranabilirsiniz. Ancak tartışmalardan da uzak kalın.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda küçük mutluluklar büyüklere cesaret etmeniz için sizi teşvik edecek ve kendi kendinize ilham vereceksiniz.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başkasını memnun etmek için kendini yormaktan vazgeçmelisin. Ona duymak istediklerini söylemeye devam ettikçe senin için önemli olan şeyler de anlamını yitirebilir. Gerçekçi olmaktan çekinmemelisin.

7 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda merakınız sizi alt ediyor olabilir. Her zaman tüm cevapları bilme arayışınız sizi çıkmaz sokak olabilecek bir yola sürüklemiş olabilir. Her küçük gizemi araştırmak, yalnızca gizemin sizin üzerinizde güç kazanmasını sağlayacaktır. Olayların neden bu şekilde olduğunu anlamaya, tüm dedikoduların temeline inmeye çalışmayın. Sadece yumruklara göğüs gerin ve hayatın belirsizliklerine alışmaya çalışın. Bazı büyüleyici yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Hukuk, eğitim veya seyahat alanında emek harcayanlar için özellikle verimli bir gün olabilir.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel konuların yer aldığı ve kafanızda şekillendirdiğiniz çalışmaların ön aşamasındasınız ve kendinize güvenmek istiyorsunuz. Neptün ve Satürn, bilinçaltı evinizde geri giderken özel zevkler söz konusu olabilir.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Umutsuzluk zamanı değil. Ruh halinizi bazı sağlıklı faaliyetlerle güçlendirebilirsiniz. Daha önce de bu gibi anlar yaşadığınızı hatırlayın ve bu kötü dönemin eninde sonunda biteceğini anlayın. Daha iyimser olmaya çalışın, yakında her şey yine eskisi gibi yoluna girecek, yeter ki siz sabit kalın ve daha pozitif bir bakışta kararlı olun.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev, aile konuları ön planda olabilir ancak partnerinizle bazı tartışmalar gerçekleşebilir. Ama ruhsal konular ve şifa çalışmaları açısından kullanabileceğiniz harika bir gün sizi bekliyor olacak. Gününüz şahane geçsin.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insanla yapacağınız konuşma etkili olacaktır. Onun da sizinle benzer görüşte olması, ilişkinizde bir rahatlamanın yaşanmasında çok etkili olacak. Yaptığınız işle ilgili hiç etki altında kalmamalısınız. Yakında çok zorlanacağınız bir kararınız olabilir. Yalnız karar alıp sorumluluğunu da yalnız göğüslemeniz gerekecek. Parayla ilgili sıkıntılı dönem geride kaldı. Paranın önemini anladınız. Zihinsel yorgunluğunuz kendini bedensel olarak da belli etmeye başladı.

7 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 56' 18" R
Ay
Boğa
15° 46' 04" R
Merkür
Başak
20° 57' 03" R
Venüs
Terazi
27° 58' 20" R
Mars
Yengeç
09° 40' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 45"
Satürn
Balık
15° 01' 39"
Uranüs
Boğa
27° 05' 39"
Neptün
Balık
28° 30' 11"
Plüton
Oğlak
29° 44' 29"
Chiron
Koç
22° 14' 31"
Lilith
Terazi
09° 18' 35"
True Node
Koç
06° 38' 03"
Son Güncelleme : 21/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>