Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Gerçeklerle Yüzleşiyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2023, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa üstesinden gelme şansınız var. Duygularınızı ve düşüncelerinizi doğru anlamda ifade etmeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Yüzünüzün gülebileceği bir gün.

Kendi kendinizi hiç olmadık sıkıntılar içerisine sokabilir ve bunun sorumlusu da başkası gibi davranabilirsiniz. Hataları biraz olsun kendinizde aramanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Çözüm arayışlarına yönelmeye çalışın.

Finansal durumunuzla ilgili beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Otorite konumunda birisi varsa, o kişiyle maddi durumunuzla ilgili görüşmeler de gerçekleştirme ihtimaliniz var. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duyduğunuz her şeye ne kadar fazla önem verdiğinizi düşünebilirsiniz. İşinize yaramayacak bilgilerden ve sizi tatmin etmeyecek ortamlardan uzak durmak kendinize iyilik yapmaktır. Bugün bazı değerlendirmeler yaparken kriterlerinizi bu şekilde belirleyebilirsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün  yüksek olacak ve hedeflerinize odaklanmanız kolay olacak. Ancak, aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı sabırlı olmanız gerekebilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Partnerinizle yaşadığınız problemleri arkadaşınızla paylaşıyorsunuz. Arkadaşınızdan fikir almak sizi bazı gerçeklerle yüzleştirebilir. Paranızı kontrolsüz kullanmanız aileniz tarafından eleştirilmenize yol açabilir. Ekonomik anlamda zorluk çekmemek için önlemler almalısınız. Eğitim hayatı devam eden Koç burcuysanız, dönemin başından tüm yılınızı planlamak isteyebilirsiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki insanlar konusunda bir ayrım yapmalısınız. Kimin size zarar verdiği kadar sizin de buna ne kadar olanak tanıdığınıza odaklanmanızda fayda var. Yardımseverliğinizi kendi önceliklerinize tanımanız gereken bir gün olabilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyifli girişimlerde bulunabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda yakın çevrenizden destek alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. İlgilendiğiniz konularda sorumlulukta almanız gerekebilir. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Kararlarınız sizi duygusal olarak zorlayabilir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çevrenize karşı daha nazik olabilirsiniz. Hatta özür dilemeniz gereken noktalarda bunu yapmaktan çekinmezseniz ilişkileriniz düzelecektir.

7 Eylül 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alacağın bazı haberler moralini bozabilir. Her şeye rağmen olumlu kalmaya çalışmak senin için daha iyi olacak. Hatalara yoğunlaşmak yerine ders çıkarmak için daha istekli olmalısın. Bu sayede gelişim sağlamak mümkün olacak.

7 Eylül 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, günün ilk yarısında her ne kadar sosyal hayatınıza ya da yakın ilişkilerinize daha fazla dikkat etmek isteseniz de zihinsel olarak odaklanmanızı sağlamakta bazı zorluklar yaşayabilirsiniz. Eski sorunlar yeniden ortaya çıkabilir. Gün ilerledikçe hayat daha da basitleşir. Maddi durumunuzu iyileştirme veya kariyeriniz için önemli özel bir proje fırsatı ortaya çıkabilir. Sizi iyi bir ruh haline sokan bir sağlık veyameselesi hakkında yeni bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yaptığınız şey ve katkılarınız hakkında iyi hissetmek, nazikçe motive edici olabilir. Üretkensiniz çünkü işleri hallettikçe eğleniyorsunuz ve doğru yönde bir adım attığınızı hissediyorsunuz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde önemli anlaşmalar yapmak için biraz beklemelisiniz. Sezgisel yeteneğinizi iyi bilenler için, bu durum korkutucu olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz.

7 Eylül 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

7 Eylül 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günlük temponuz ve enerjiniz birbiriyle uyumlu. Bu durumdan yarar sağlayarak ev ve aile hayatınızla ilgili olabilecek tüm koşullara da ayak uydurma şansınız var. Detay gerektiren her işin üstesinden gelebileceksiniz. Yaşamsal konularda daha düzenli hissetme ihtimaliniz de var. Etrafınızdaki insanlarla uzlaşmayı başaracak ve onların desteğini üzerinizde hissetmeye başlayacaksınız.

7 Eylül 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbinizin kapısını biraz aralayın, hayal edemeyeceğiniz mutluluklar sizi bekliyor. Mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız olacak. Olaylara yaklaşımlarınızda hislerinizi de kullanacaksınız. Mesleğinizle ilgili verimli görüşmeler içindesiniz. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getiriyor. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabilir. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin.

7 Eylül 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 26' 02" R
Ay
Boğa
23° 06' 43" R
Merkür
Başak
21° 53' 34" R
Venüs
Terazi
28° 35' 25" R
Mars
Yengeç
09° 57' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 29"
Satürn
Balık
14° 59' 26"
Uranüs
Boğa
27° 05' 09"
Neptün
Balık
28° 29' 21"
Plüton
Oğlak
29° 44' 12"
Chiron
Koç
22° 13' 16"
Lilith
Terazi
09° 21' 57"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>