Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hareketli Bir Gün Sizi Bekliyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, hislerinizi açık bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Etkin adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli edin.

Daha dengeli olmalı ve alacak olduğunuz kararları da ona göre almalısınız. Her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Başarıya odaklanmanız gereken bir gün.

Her şeyin istediğiniz gibi olması için harcama yapmaktan kaçınmayacaksınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin bitirmediğiniz her şey devam eder. Bu olumlu ve olumsuz tüm gündemleriniz için geçerli olacaktır. Bugün neye “tamam” neye “devam” demeniz gerektiği üzerinde düşünün ve “devam” demeye değer konuları hayatınızda kalıcı hale getirmeye çalışın.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün enerjiniz yüksek olacak ve hareketli bir gün geçireceksiniz. Kendinizi ifade etme konusunda güçlü olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İlişkilerinizde de iyimser ve cesur bir tutum sergileyeceksiniz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonuna güzel bir kahvaltı ile başlıyorsunuz. Bugün evinizde yapacağınız temizlik kafanızı sabahın erken saatlerinde meşgul etmeye başlıyor. Evinizdeki işleri erkenden halledip arkadaşlarınızla dışarı çıkmak için planlar yapıyorsunuz. İlişkisi olmayan Koç burcuysanız, hayatınıza yeni birini almak istediğinizi fark edebilirsiniz. Bu fikrinizi arkadaşınızla paylaşıyorsunuz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dinlenmek kadar sizi neyin dinlendiğinin de önemli olduğu bir gündesiniz. Hem ilişkileriniz hem de çalışma yaptığınız konular noktasında bir aydınlanmaya yaşayabilirsiniz. Gözü kara bir cesaretin değil, her şeyin farkında ve kararında olmanın etkilerini taşımak için hevesli olmalısınız.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken dışsal etkilere daha açık ancak oldukça hareketlisiniz. Kendinizi ortaya koymakta zorlanmayacaksınız.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle olan ilişkilerinizde kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Partnerinizden gelebilecek kıskançlık ya da problem iyice gergin hissetmenize sebep olabilir.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini ani gelişen bir yoğunluk içinde bulabilirsin. İşlerini zamanında bitirmek için acele etmek isteyebilirsin. Paniğe kapılmamak için daha dikkatli olmakta fayda var. Sakince planına sadık kalmak senin için iyi olacak.

2 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ilgi odağı sizsiniz. Bununla birlikte, farklılıklar ve sorunlu alanlar da güçlü bir odak noktasındadır ve bunların dışında bir şeyler görmek çaba gerektirebilir. Gün aynı zamanda sınırları ve gerçekleri de vurgulayabilir. Yavaşlama ihtiyacı belirgindir, bu bir gecikme veya engel şeklinde gerçekleşebilir. Belki de bir sonraki hamlenizi yapmaktansa düşünmek daha iyidir! Ayrıca mevcut hedefleriniz, arzularınız veya seçtiğiniz eylem planı hakkında suçluluk duygusu ortaya çıkması da mümkündür. İçgüdüleriniz ile korku arasında ayrım yapmayı hedefleyin; bunu takip etmek için sezgilerinizle bağlantı kurmanız gerekir. En iyi strateji, yapılması gereken şey üzerinde çok çalışmak ve sabırlı olmaktır.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yatırım konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz. Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında yükselecek. Fakat, çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Yaşantınızdaki kişilere aykırı düşüyorsunuz.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; enerjik ve atak olarak güne başlıyorsunuz. Aşk, tatil, çocuklarla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Partnerinizle bazı konularda çatışma yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza ise dikkat. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece yoğun olabilir. Gizli aşk maceralarına atılabilir, heyecan verici olaylarla karşılaşabilirsiniz. İstekleriniz yükseliyor. Çalışma ortamındaki insanların sizi yönlendirmelerine izin veriyorsunuz. Bu durum size zarar veriyor. Bir taraftan anlaşılmamak bir taraftan da yakın olduğunuz insanlarla ilişkilerinizin bozulması canınızı sıkabilir. Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz. Hastalık konusunda aşırı titiz olmanız, sık sık hastalanmanıza sebep oluyor.

2 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 27' 16" R
Ay
Boğa
23° 24' 42" R
Merkür
Başak
21° 55' 54" R
Venüs
Terazi
28° 36' 56" R
Mars
Yengeç
09° 58' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 34"
Satürn
Balık
14° 59' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 07"
Neptün
Balık
28° 29' 19"
Plüton
Oğlak
29° 44' 11"
Chiron
Koç
22° 13' 13"
Lilith
Terazi
09° 22' 06"
True Node
Koç
06° 38' 24"
Son Güncelleme : 22/09/2024 02:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>