Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygulusun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Duygularınızı ifade ederken biraz daha temkinli olmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Kendinize gereğinden fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Sınırlar üzerindeki etkinliğinizi yeniden gözden geçirmeye çalışın. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dışa dönük olmanızın ekmeğini yiyebilirsiniz. İhtiyaçlarınıza ve yapabileceklerinize kulak veren birilerinin olması sizi sevindirecektir. Çaba göstermeyi sürekli hale getirmenin ne kadar önemli ve belirleyici olduğunu anlayacağınız bir gündesiniz; hayallerinizden vazgeçmeyin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı olabilir, karşı tarafın duygularını daha iyi anlayabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek konusunda sorunlar yaşıyorsanız, bugün bu konuda biraz daha cesaretli olabilirsiniz. Duygusal anlamda dengeli ve pozitif bir gün geçirebilirsiniz. İyi dileklerimle!

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde küs olduğun bir arkadaşından özür mesajı almak seni duygulandıracaktır. Çalışan bir Koç burcuysan tatile gitmeye karar verebilirsin. Güzel bir tatil organizasyonu için kolları sıvıyorsun. Sosyal medyadan takipten çıkardığın kişiler sana ulaşmaya çalışabilir. Henüz adını koymadığın bir ilişki içerisindeysen, aranızdaki bağın giderek güçlendiğin düşünerek net kararlar almak isteyebilirsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündeminizdeki konuları değiştirmelisiniz. Size bir sonuç ya da fayda getirmeyen konuların yerine hayatınıza, çalışmalarınıza yön verecek, size avantaj sağlayacak seçenekler üzerinde durmalısınız. Bugünkü girişimleriniz bir rutine kolayca dönüşebilir.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Gün içinde sevdiğiniz konularda daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjinizi doğru kullandığınız taktirde etrafınızdaki çatışma konusunda aktif rol üstlenecek ve olası negatif enerjileri absorbe edebileceksiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla aranda keyifli muhabbetler olabilir. Ancak bu keyifli durumun karşı tarafın kendi çıkarına göre seni kullanması olarak değişmemesi için bir denge yakalaman gerekecek. Sevdiğin insanlara verdiğin değeri abartmamalısın bugün.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özellikle özel hayatınıza, işinize, ev hayatınıza, paranıza, sağlığınıza, alışkanlıklarınıza, rutinlerinize veya mali durumunuza fayda sağlar. Şimdi güçlendirici değişiklikler ve seçimler yapmak için destek alırsınız. Gün ilerledikçe, biraz rahatlamanın daha kolay olduğunu keşfedeceksiniz. Özellikle sevdiklerinizle ve ailenizle paylaştığınız aktivitelerden zevk alırsanız veya ev hayatınızın tadını çıkarmanın yaratıcı, orijinal ve yeni yollarını bulursanız iyi sonuçlar elde edersiniz. Geçmişteki kötü enerjilerden bir şekilde kopmak tatmin edici olabilir ve bu dağınıklığı gidermek veya güncellemek ve yeni bir başlangıç ​​yapmakla ilgili olabilir!

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygularınızı bastırmak ve iç dünyanızı yeniden gözden geçirmek istiyorsunuz. İnce planlarınız var fakat çalışmalarınızı düzenlerken, kişisel özelliklerinizi göz önünde bulundurmalısınız. Detaylara dikkat etmelisiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz ancak harcamalarınız çok artabilir. Gününüz şahane geçsin.

8 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızı yoğun yaşadığınız bir gün.Yaratıcılığınız hız kazanıyor.Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkileriniz içinde olacaksınız. Karşılıklı fikirlerin paslaştığı yeni fikirlere açıksınız ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz. Küçük aksiliklerin her zaman olabileceğini unutmamalı ve hatalarınızı büyütmemelisiniz.

8 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 37' 55" R
Ay
Koç
10° 30' 38" R
Merkür
Başak
16° 34' 20" R
Venüs
Terazi
25° 05' 37" R
Mars
Yengeç
08° 20' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 40' 02"
Satürn
Balık
15° 12' 06"
Uranüs
Boğa
27° 07' 48"
Neptün
Balık
28° 34' 06"
Plüton
Oğlak
29° 45' 54"
Chiron
Koç
22° 20' 15"
Lilith
Terazi
09° 02' 54"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 05:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>