Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sessizlik İstiyorsunuz Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme konusunda tutukluk yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Mesleki olarak ön planda olmak isteyeceksiniz. Koşullar değişim gösteriyor ve bu da sıkıntı yaşanmasına neden olmakta. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

Gelir ve gider arasındaki dengesizlik sizi zorlamaya başlayacak. İstediklerinizi elde etme noktasında daha kontrollü olmaya çalışın. Harcamalarınızı sınırlandırmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişeceğini düşünseniz de bazı şeylerin aynı kalmasından endişe edebilirsiniz. Sezgilerinize bu denli kulak verdiğiniz bir günde bunları farklı ve iyi amaçlar için kullanmayı denemelisiniz. Maddi ve manevi açıdan daha güçlü olma isteğinizi, potansiyelinizi gösterebileceğiniz yeni alanları araştırarak bulabilir ve konuyu şekillendirebilirsiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz oldukça yüksek olacak ve girişimci ruhunuzla hareket edeceksiniz. İş hayatında yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve projelerinizi hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Ancak, aceleci tavırlarınızın sonuçları düşünmeden hareket etmenize sebep olabileceğini unutmayın. Aşk hayatınızda da tutkulu ve heyecan dolu bir gün geçirebilirsiniz. İlişkinizde romantik bir sürpriz yapabilir ya da flört etmeye başlayabilirsiniz. Sağlık konusunda ise stresli bir gün geçirebilirsiniz, bu yüzden kendinize zaman ayırarak rahatlama ve gevşeme aktivitelerine odaklanmanız iyi olabilir. Kendinizi dinlemeyi unutmayın. Umuyorum ki bu bilgiler size yardımcı olur.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yalnız kalmanın size daha iyi geleceğini düşünebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan gelen aramalara ve mesajlara cevap vermek istemiyorsunuz. İlişkisi olan bir Koç burcuysanız, ilişkinizdeki problemleri arkadaşınızla paylaşmak isteyebilirsiniz. Bir karar alırken aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi düşüncelerinize ve hislerinize göre ilerlediğinizde bir çıkmaza girebilirsiniz. Yalnızlığa karşı gizli bir şikayetiniz, üzüntünüz olduğu halde bunu körükleyecek tutumlar sergileyip sergilemediğinizden emin olun. Bugün sizi sakinleştirecek, daha iyi düşünmenizi ve hislerinizi paylaşmanızı sağlayacak etkinliklere katılmayı deneyebilirsiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarının ya da eşinizin imkanlarından faydalanabilirsiniz. Ortaklaşa kazançlar da söz konusu olabilir.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde size yeni bir yer görmek ya da farklı bir şeyi keşfetmek çok iyi gelebilir. Enerjinizin yakın olduğu kişilerle bir arada bulunmaya özen gösterin.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün biraz dikkatini dağıtacak şeylerden uzak durman gerekebilir. Kendini işine tam olarak vermeni engelleyen şey her ne ise ona karşı önlem almalısın. İstediğin gelişmeyi sağlamak adına kendi programına sıkıca sarılmak iyi olabilir.

9 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Koç, para vekonularında planlar yapmak bugün başarıyla sonuçlanabilir. Olumlu düşünmenin gücü şu anda her şeyin mümkün görünmesini sağlar. Adil, iyimser veya ahlaki bir bakış açısı itibarınızı veya mesleki konumunuzu artırır. Bir yanlış anlaşılmayı veya bir konu hakkındaki fikrinizi açıklama fırsatınız olabilir. İletişimleriniz bugünlerde daha etkili ve otoriter. Hatta bir yanlış anlaşılmayı veya bir konu hakkındaki konumunuzu netleştirme şansınız bile olabilir. Ne söyleyeceğiniz ve nasıl söyleyeceğiniz konusunda içgüdüleriniz sizi doğru yönlendiriyor. İş, finans veya kariyer hakkında güçlü, ölçülü kararlar verme yeteneğine sahipsiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans evinizle ilgili birçok fırsat yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza değişik alternatifler çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Planlarınızı gizli tutun.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün finans, sağlık, özel hayatınızla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. İş hayatınızda iletişim sorunları gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk bu günlerde ne yazık ki sizin için sıkıntıdan başka anlam taşımıyor! Herhalde bugünlerde özgüveninizi yitirdiniz. Genel güvensizliğinizden sevgiliniz de payını alıyor. İşinizle ilgili alacağınız ilginç teklifler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle bitirdiğiniz bir ilişki tekrar canlılık kazansa da siz istekli olmayacaksınız. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

9 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 00' 31" R
Ay
Boğa
01° 44' 13" R
Merkür
Başak
19° 10' 60" R
Venüs
Terazi
26° 48' 45" R
Mars
Yengeç
09° 08' 30" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 21"
Satürn
Balık
15° 05' 50"
Uranüs
Boğa
27° 06' 33"
Neptün
Balık
28° 31' 46"
Plüton
Oğlak
29° 45' 02"
Chiron
Koç
22° 16' 51"
Lilith
Terazi
09° 12' 16"
True Node
Koç
06° 37' 25"
Son Güncelleme : 20/09/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>