Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Farklı Alanlara Yöneliyorsun! Günün Mottosu

Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha sabırlı davranın. Hislerinizi doğrudan açık etmek isteyeceksiniz ancak bunun şu an için size yarar sağlamayacağını da bilmeniz gerekiyor. İstediklerinize ulaşmak için beklemede kalın.

Mesleki olarak kendinizi zorlanmış hissedebilirsiniz. Gelişmeleri daha yakından takip etmeniz gerekmekte. Yeni gelişmeler de memnuniyet verici olmaya başlayacak.

Maddi durumunuzu gereğinden fazla zorlamaktan kaçının. Fırsatlar konusunda biraz daha beklemede kalmalısınız. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortaklı işler yaptığınız kişilerle bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Duygusal ya da sosyal bir bağınızın olması, bunları görmezden gelmenize sebep değildir. Vicdanen sorumluluk hissetmek yerine birbirinize karşı şeffaf ve dürüst olmanın, bu bağın başka bir gereğidir; kendinize ve muhataplarınıza hatırlatmak için ideal bir gündesiniz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Kova burcunun insanları için iletişim konularında daha dikkatli olmanız gerekebilir. Karşınızdaki insanlarla daha anlayışlı ve açık bir iletişim kurmaya çalışın. Duygularınızı ve düşüncelerinizi net bir şekilde ifade etmek önemli olacak. İletişim becerilerinizi kullanarak hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Ayrıca, bugün sürpriz fırsatlar karşınıza çıkabilir, bu fırsatları iyi değerlendirmenizde fayda var. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

12 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üniversitede eğitim hayatı devam eden Kova burcuysan, eğitim gördüğün bölümün sana göre olmadığını düşünmeye başlayabilirsin. Vakit kaybetmeden kendini iyi hissedeceğin alana yönelmek isteyeceksin. Evli Kova burcuysan, eşininyoğunluğu ilişkinizi olumsuz etkilemesini istemeyeceksin. Evde eşini mutlu edecek sürprizler hazırlıyorsun.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal özgürlüğünüz için yeni bir adım atmak isteyebilirsiniz. Ailenizin ve sevdiklerinizin destekleri bu konuda size yol gösterici olabilir. Kendinizi hazırladığınız gibi çevrenizi de bu adıma hazırlamak, gerektiğinde değiştirmek pişman olmamanız konusunda size destek verecektir.  

12 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortak para konularıyla uğraşabilirsiniz. İşlerin teknik kısımları sizi yorabilir. Uğraştığınız konuları geliştirmek için çaba göstermek zorunda kalabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara yön verirken dağıldığınızı hissedebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda tansiyon biraz yükselebilir.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ne dilediğinize dikkat etmeniz gerekecek çünkü enerjisel kapılar sizler için çok açık olacak. Her açıdan kıskançlıkla sınanabilirsiniz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok neşeli ve keyifli hissedebilirsin kendini. Karşına çıkan her ne olursa olsun kendi keyfini bozmayacaksın. Enerjinin yüksek olacağı ve birçok işi halledebilecek kuvvete sahip olacağın bir gündesin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, başarı arzunuz ve hırslarınızın bağımsızlık ihtiyacınızla nasıl çeliştiğini vurgulayabilir. Bu zamanlarda kişisel bakımınıza öncelik vermek çok önemlidir çünkü kendi iyiliğiniz için sizi tetikte veya çok fazla stres altında tutan bir konu üzerindeki kontrolünüzü gevşetmeniz gerekebilir. Bu, rahatlama ve detoks ihtiyacını fark ederek nefes almanızı ve yükünüzü azaltmanızı sağlayacaktır. Bağımsızlık meseleleri üzerinde çalışmak önemli bir görevdir ancak zaman alır!

12 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendi doğrularına inandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Bugün, iyi hissetmek için kendinize pozitif düşünceler empoze etmeye çalışacaksınız. Hiç kimseye taviz vermiyor ve isteklerinizde diretiyorsunuz.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için iyi bir gün olacak. Bu durumdan, geciken tüm projelerinizi tamamlamak için yararlanın ve işiniz bittiğinde, daha heyecanlı projelere hazırlanın. Özgüveninizle baştaarkadaşlarınız olmak üzere başkalarına da esin kaynağı olacaksınız. Bu, takdir edildiğinizi hissetmenizi sağlayacak ve ihtiyacınız olan tek şeyin doğru yer ve zamanda olumlu bir etki yapmak ve başarı kazanmak olduğunu anlamanıza yardımcı olacaktır.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Kova; bugün partnerinizle zaman geçirebilirsiniz ancak aile, ev, gayrimenkulle ilgili süprizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal alışkanlıklarınız seviyorsunuz. Bugün yaşamınızla ilgili değişiklik yapmaktan çekiniyor olmanız belki de bu yüzden.. İçsel duygularınızın, kafanızı karıştırmasına izin vermemelisiniz. Geçmiş anılarınızın size verdiği olumsuzluklardan kurtulmanıza rağmen, ayaklarınızın geriye gitmesi, sizin gereksiz takıntılarınız.

12 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 49' 56" R
Ay
Koç
29° 02' 33" R
Merkür
Başak
18° 50' 53" R
Venüs
Terazi
26° 35' 33" R
Mars
Yengeç
09° 02' 25" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 42"
Satürn
Balık
15° 06' 38"
Uranüs
Boğa
27° 06' 43"
Neptün
Balık
28° 32' 04"
Plüton
Oğlak
29° 45' 09"
Chiron
Koç
22° 17' 17"
Lilith
Terazi
09° 11' 04"
True Node
Koç
06° 37' 19"
Son Güncelleme : 20/09/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>